Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 şimdi duydum, 6.7 şiddetindeki depremde 10000'den fazla ölü olduğu tahmin ediliyormuş. inşallah can kaybı artmaz, çok üzücü bir olay.. umuyorum başka depremleri tetiklemez..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 oha ne zaman olmuş ya[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 İran'da bugün Richter ölçeğine göre 6.3 büyüklüğünde depremin vurduğu Bem kentinde yaralanan 400 kişi Ciroft kentine nakledildi. Peyam Radyosu'nun haberine göre, Acil Durumlar İdaresi Başkanı Torab, Bem kentindeki depremde yaralanan 400 kişinin Ciroft kenti hastanesine nakledildiğini, depremde Bem kentinde bazı hastanelerin yıkıldığını söyledi. Torab, Cirfot kentinden 300 kadar kurtarma görevlisi, 50 güvenlik görevlisi, 8 ambulans, 5 su tankeri, gıda malzemesi ve yakıtın Bem'e gönderildiğini belirtti. İran Kızılayı Halkla İlişkiler Genel Müdürü Mehran Nurbahş da çeşitli eyaletlerden sağlık görevlileri ve destek ekiplerinin yanı sıra çok sayıda çadır, gıda malzemesi, battaniye, soba, kıyafet ve ilaç malzemesinin deprem bölgesine gönderildiğini söyledi. Nurbahş, Bem, Ciroft, Golbeft, Kehnuc ve Revar kentlerinde telefon, su ve elektrik şebekelerinin kesik olduğunu, kentin tarihi mahallesinin tamamen yıkıldığını ve büyük can kaybı olduğunu belirtti. http://www.anadoluajansi.com.tr/[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ne zaman olmuş yaaaa. Büyük geçmiş olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Birkaç gün önce de Amerikada olmuştu deprem.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 gecmis olsun , cok zor bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 *!Müslüman değilmi İran nie deprem olmuş diye merak eder.*[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com [Bu mesaj Fistan tarafından 26 December 2003 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daisy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 aaa büyük geçmiş olsun. Bizden de uzak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 10 Bin mi ben mi sıfırları yanlış okudum? :( Büyük geçmiş olsun ya.. Dünya sallanıyor,sonumuz hayra alamet değil..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 hatam (doğrusu babam söyledi, uzaktan kabaca kulak misafiri oldum) ya da tv'nin hatası olabilir diye umuyorum..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 cnn.com 20.000 olabilir diyo[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 10000 mi? Çok kişi ölmüş ya, üzüldüm valla[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 su ana kadar 2000 olmus o tahmini rakam[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 lütfen başka tartışmalara kaydırmayalım konuyu, hoş olmuyor pek böyle bir olaydan bahsedilirken..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 3 gün önce 6.5 amerikada oldu 10 kişi ölmedi 6.3 iranda 10000. teknolojinin/paranın gözü körolsun.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 fistan tabiki arada teknoloji farkı var, ancak asıl büyük fark ne kadar büyük bi yerleşim alanında meydana gelmesine de bağlı. ha tabi bi de california her zaman hazırlıklıdır depreme, çünkü devamlı olur deprem[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 kötü..çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Dresquin, 26 December 2003 13:34 tarihinde demiş ki: ... Teknolojinin ve paranın niye gözü kör olsun onu anlamadım, binlerce insanın hayatı teknoloji ve para sayesinde kurtuldu diye mi? Teknolojisizliğin ve parasızlığın gözü kör olsun bence daha çok.[hline]Siyah Kahve.com; Edebi kahvelerin mekânı paranın gözü körolsun çünkü iran halkında olmadıgı için ölüyolar. amerika gözüyle bakmadım olaya.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 teknolojiye diilde terore yatirim yapanlarin gozu kor olsun diyelim ve kapatalim o zaman[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 az once haberlerde soylendi. olu sayisinin 40000'i gecicegini dusunuyolarmis. :([hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bir yayın kuruluşu 40.000 diyor iranlı bir siyasetçi 10.000 dedi 2000de şuan ortaya çıkan sayı Allah yardımcıları olsun.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 para olarak iran da gayet iyidir merak etmeyin ama varı yoğu silaha bombaya yatırıcaklarına veya baştakilerin bütün parayı cebe indirecegine göz yumacaklarına birde bu işe dini alet edip de parayı bu sekilde yediklerini göze alırsak , cıkan sonuc gayet doğal... ölenlere Allah rahmet eylesin... :([hline]Grandmaster Hamburger Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki: oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Oha :( lan biri 10.000 biri 20.000 biri 40.000 diyo lan yuh daha neler.. Bu manyak bişi olur o zaman.. Yüz yılın felaketleri falan arasına girer herhalde. Ölüler bu kadarsa , Yaralılar çoşmuştur herhalde. 100.000 vardır rahat.. Çok üzücü bi olay.. son 2 hafta dünyada çok deprem oldu farkındaysanız.. Bu hayra alamet deil.. Dikkat edin kendinize.. Geçmiş olsun hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı dileriz paticik yazarları olarak..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Umaırm Türkiye kızılay ve Akutun yardım msgına red yanıtı vermezler.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 kuzey anadolu fay hattıyla ilişkiliyse orası türkiyede yeni bi deprem olabilir.aman diyim olmasın.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com [Bu mesaj Fistan tarafından 26 December 2003 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar