Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bence gayet güzel olmuş, kitaplar zaten hiçbir zaman esasına %100 uygun sinemaya aktarılamaz hiçbir filmin de kitaba aktarılamayacağı gibi. ben oldukça iyi buldum atmosferi, winston tiplemesi çok iyi olmuş özellikle. ama müthiş değil film, kitabı okumuş olmak ve özetini 2 saat içerisinde hatırlamak için hoş..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 big brother'ı stalin'e daha çok benzettim ben. bu arada o'brien rolündeki richard burton film çekildikten hemen sonra, aynı yıl (1984) ölmüş.. umarım çok daha iyi bir çekimi yapılır ileride..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: Gimli, 10 November 2003 23:10 tarihinde demiş ki: O kadar çok şeyi atladılar ki şaşırdım kaldım. kitabı okurken, onca gerilim ardından notta "seni seviyorum" yazısını görünce, ben bile rahatlamış hatta sevinmiştim. Ne olduğu bile anlaşılmadı resmen filmde Haklısın. Ben epeyce dikkat ettim o gerilime, birkaç bakış, tehlikeli bir iki karşılaşma ve defterine aldığı notlar dışında birşey olmadı, hissetmedim bile gerilimi. Fakat acımasız olmamak lazım; o gerilimi bir aktör ya da yönetmenin yaratması pek mümkün değil, belki Hitchcock falan ancak ;] Birde en önemli sahnelerden biri çok çabuk geçti; Winston'ın mesai arkadaşının, kendi kızı tarafından ihbar edildiğini anlatırken duyduğu gurur yeterince verilemedi bence. Oysa beni en çok etkileyen bölümlerinden biriydi kitabın. Ayrıca Julia ve Winston'ın son karşılaşmaları da pek başarılı değildi. said: Sam, 11 November 2003 00:37 tarihinde demiş ki: ...ama müthiş değil film, kitabı okumuş olmak ve özetini 2 saat içerisinde hatırlamak için hoş.. Bence de budur, film müthiş değildi belki ama kitap müthiş denilip geçilemeyecek bir kitaptı. Kitabı okumuş olmasam çok keyif almazdım herhalde filmden, anlaşılmayan, atlanan pek çok yer vardı çünkü, ama dün gece büyük keyifle izledim.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ah be, program yapıcaz derken kaçırdık iyi mi? neyse ben kazaadan indirmiştim zaten, ehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hmmm kitap hakkında tek topic buymuş =) filmi izledim ben de kitabı da heryere sordum bulamıorum. netten de ideefixe le hepsiburda da bulamadım başka satan bi yer varsa kitabı bildiğiniz söleyiverin =)[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 heryerde satiliyor kitap? birkac farkli yayinevinden basilmis hemde.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ulan saat 10 topiği açtığım gibi televizyona koştum bakıyorum (filmini izlemedim) kitapla alakası yok lan bu ne diyorum sorgulama falan var :) lol sonra geldim baktım November 10th tövbeeee[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 www.kitapyurdu.com , www.yenisayfa.com[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Kadıköyde alkımda olması lazım[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar