Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1984, Bu aksam.

Dojorel

Öne çıkan mesajlar

bence gayet güzel olmuş, kitaplar zaten hiçbir zaman esasına %100 uygun sinemaya aktarılamaz hiçbir filmin de kitaba aktarılamayacağı gibi. ben oldukça iyi buldum atmosferi, winston tiplemesi çok iyi olmuş özellikle. ama müthiş değil film, kitabı okumuş olmak ve özetini 2 saat içerisinde hatırlamak için hoş..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 10 November 2003 23:10 tarihinde demiş ki:
O kadar çok şeyi atladılar ki şaşırdım kaldım. kitabı okurken, onca gerilim ardından notta "seni seviyorum" yazısını görünce, ben bile rahatlamış hatta sevinmiştim. Ne olduğu bile anlaşılmadı resmen filmde

Haklısın. Ben epeyce dikkat ettim o gerilime, birkaç bakış, tehlikeli bir iki karşılaşma ve defterine aldığı notlar dışında birşey olmadı, hissetmedim bile gerilimi. Fakat acımasız olmamak lazım; o gerilimi bir aktör ya da yönetmenin yaratması pek mümkün değil, belki Hitchcock falan ancak ;]

Birde en önemli sahnelerden biri çok çabuk geçti; Winston'ın mesai arkadaşının, kendi kızı tarafından ihbar edildiğini anlatırken duyduğu gurur yeterince verilemedi bence. Oysa beni en çok etkileyen bölümlerinden biriydi kitabın. Ayrıca Julia ve Winston'ın son karşılaşmaları da pek başarılı değildi.

said:
Sam, 11 November 2003 00:37 tarihinde demiş ki:
...ama müthiş değil film, kitabı okumuş olmak ve özetini 2 saat içerisinde hatırlamak için hoş..

Bence de budur, film müthiş değildi belki ama kitap müthiş denilip geçilemeyecek bir kitaptı. Kitabı okumuş olmasam çok keyif almazdım herhalde filmden, anlaşılmayan, atlanan pek çok yer vardı çünkü, ama dün gece büyük keyifle izledim.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
hmmm kitap hakkında tek topic buymuş =)
filmi izledim ben de kitabı da heryere sordum bulamıorum. netten de ideefixe le hepsiburda da bulamadım
başka satan bi yer varsa kitabı bildiğiniz söleyiverin =)[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...