Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bilmiyorum size oluyor mu ama bunu bir anlatmak istedim... Bugün çok güzel bir gün dedim sabah hiç bir kötü söz yada azar işitmeden sıyırdım yakayı hemen desen dersinin yolunu tuttum.Geldim sınıfta herkes güleç yüz filan.Kız arkadaş ortalarda yok etrafa bakındım yok... Neyse oturdum çiziyorum.Hoca geldi telefon var dedi.Telefon a gittim.Kız arkadaşımın ablası bana; kız arkımın sol ayagının geçici bir felc durumu yasadıgını bıldırdı ama endıse edılıcek bırsey olmadıgını ekledi. Neyse dedim Tanrı herzaman buyuktur ve vardır bır ıyı guzel olayı bunun da.Kurs bıttı Lotr a gıdıcegız dedik ayırtmıştık ta biletleri ama satıldığını öğrendik eh dedim eh olmaz birşey vardır bir anlamı.Neyse ordan çıktık bende dedimki cafelerden birine gidip oturalım.Gittik orda oturuyoruz ne yenicek birşey nede içilicek birşey bulduk ordanda toparlandık eh evlere dağılalım dedik. Hava soğuk diye taksiye bineyim dedim.Binmez olaydım taksinin motoru ile ilgili bir sorun çıktı en olmayacak bir yerde baya bir saat bekledim.Ama isyan etmedim etmeyeceğim diye sayıklıya sayıklıya evime geldim. Köpeğim gelicekti çok sevinçliydim ama onun yerine kuzenimden mesaj geldi köpeğime bir araba çarptığını yalvar yakar şekilde izin alıp benden önce gezdirmek istediğini ama elinden kaçtığı ile ilgili bir ton msg atmıştı.Neyse toparlandım.Dedimki Tanrı bugun bana çalışıyor.Eve girdim sakin olmalıydım oldum da.Ama bir baktım çamaşır makinesi sapıtmış heryer su.Eh dedim eh.Eve ahali döndüğünde bana patlamaları da cabasıydı.Köpeği gömdüm eve uzak bir yere gerçekten hayvan herif nasıl çarptıysa... Bir süre kendi kendime konustum ama inanın ne için ve neden bunların olduğunu anlıyamıyorum diye düşünürken ders notlarımın hepsinin abartısız kötü olduğunun mesajını da alınca hah dedim... Bugun tam bir 13cü Cuma film i oldu ve gercekten ama gercekten hala isyan mı etsem yoksa susup önüme baksam karar veremiyorum...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 sağına soluna dikkat et mümkünse fazla hareket etme konuşma. gün daha bitmiş değil...üzerinde büyü var.. şaka bi yana iğrenç bi gün olmuş senin için. üzüldüm.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 İsyan et[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote taktikLeri Ema apLadan iyi İmza teknikLeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bide bu başına gelenler tanrının işi olmayabilir şeytan var bide. neyse bu derin bi mevzuu[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bence bi banyoya gir...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 abi şimdi pcnin başından kalkıyosun aman infilak eder falan da paticikten mahrum kalırsın..Sonra yatağa gidiyorsun-evet bu saatte-ve güzel bir uyku çekiyorsun sabah 8e kadar ve uyumadan önce dua ediyorsun..Sabah kalktığında görüyorsun ki için aydınlanmış:),bole ferahlamışsın,rahat rahat dersini gidiyorsun ve süper desenler çizittiriyorsun[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 köpeği hangi ara alıp gömdünki yaw yavrumuydu bi veterinere falan gostersediniz?[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 cidden büyü olabilir yani:) kuranda büyünün olduğu belirtilmiştir yapılıması durumunda karşındakine ve sana böle şeyler gelirmiş basit bi şekilde dispel edebiliyorsun oda yazıyo yazıo hatta bulursam büyü kaldırma ile ilgili bişi yaziyim buraya kitapdan okuyup din kitabından[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 dört yol ağzından 4 çöp bulcaksın. bi çay bardağı kedi sidii ... ...[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 an ort![hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Diğerlerinin hepsi önemsiz geçici şeyler.. Kız arkadaşın için üzüldüm ama geçici yüz felci kısa sürede hasarsız olarak geçer, çamaşır makinesi tamir edilir, yerler kurulanır, notlar düzeltilir, filme yarın gidilir vs vs.. Ama köpeğin için inan çok üzüldüm. Benim de bir köpeğim var ve kaybetmenin ne olduğunu iyi bilirim. Büyük geçmiş olsun. Umarım bir daha bu kadar aksilik yaşamazsın. Odana git kapa kapıyı, bilgisayarda en çok kafanı yoran oyunu aç oynamaya başla.. Bu tip durumlarda insanın kafasını meşgul etmesi iyidir...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 :D rewendor sen soldan sağamı okuyon yada nerenle okuyon yazıları? :lol: yüz felci geçirmemiş kız. geçmiş olsun kız arkadaşınada bu arada[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? [Bu mesaj Fistan tarafından 22 December 2003 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Pardon hızlı okurken geçici lafını falan görünce yüz felci diye hemen atlamışım. Ama böyle sert bir çıkış yapmanın amacı nedir yani? Agresif/saldırgan olman için bir şey mi yaptım sana? Küfür hakaret falan etmedim hayır başka bişi yaptıysam söyle de özür diliyip telafi etmeye çalışayım ama durup dururken böyle agresif davranıyorsan söyleyecek lafım yok zaten sana. Zaten öyle bi durumda derdin benimle değil kendinle demektir. Herneyse, dediğim gibi kız arkadaşına üzüldüm Soul ama en azından geçiciymiş.[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 pardon ya ben esprili bi dille söylemek istemiştim smiley koymayı unutmuşum. özür dilerim seni kırdıysam yani sert konusmak istemedim mesajıma bi smiley ekliyim.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Asla "niye ben" diye düşünme, rastlantıdır, olur böyle şeyler.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ha tamam pardon.. Ben de smileysiz falan olunca birden döver gibi çıkışma olarak gördüm bi de şu anda ben de arkadaş kadar olmasa da kafayı sıyırabileceğim bir gün geçirdim de (3 aydır beklediğim bilgisayarım bugün geldi ama aynı gün içinde toplam 30dk kullanamadan 2 kere power supply ı yaktım, gines rekorlar kitabına adayım :) şu an zaten yurdun bilgisayar labındayım)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. [Bu mesaj Rewendor tarafından 22 December 2003 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hayat pesetmek için deildir hayat savaşmak içindir, neden bunu söledim, bahsettiğim şey başına koca hayatın boyunac kimbilir ne olaylar gelecek bunların daha iisi de daha kötüsü de olabilir, herkese oluo. önemli olan o anki moralbozukluğunu genele yaymamak. hayat devam edio, hade bugün geçmiş ola... sen yine de banyo yapmayı bi unutma :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ben de banyo derim[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Geçmiş olsun :[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Öncelikle geçmiş olsunlarını ileteyim ondan sonra seni esefle kınayayım. Yani benim değil kız arkadaşım yakın bir arkadaşım geçici bile olsa ayak veya herhangi bir yerinden felç geçirecek ve ben salak bir filme gitmeyi düşüneceğim. Yani ne desem boş, kızın moralinin ne derece kötü olduğunu bir düşünsene senin yanına giedemiyorsan bile bütün günün telefonda geçirmen gerekirdi bence.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 açıkçası fedaykine de katılmamak elde deil, şahsen ilk okudugumda aklıma geldi de yazmayam dedim, ben olsam hatta gider görür moral verirdim yani[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 daha kötüsü de olabilirdi...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 tamam anlaşıldı. kız arkadaşı sağlam bir "alacağın olsun!" demiş. pek mukaddes bir kız arkadaşın var anlaşılan. kimsenin başına verilmeye böyle sevgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 cidden cok gecmis olsun hele kopegin icin feci uzuldum... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 öncelikle geçmiş olsun moral bozucu ve yıkıcı şeyler. Ancak gerkçekten güne böyle başlamanın bi uğursuzluğumu var nedir bilemiyorum hadi gene ağzımı hayra açıyımde böyle güne çok güzel bir gün bu gün mutluyum moralim bozulamaz şeklinde başlarsam mutlaka bir derece sabrım test ediliyor ve rastlantıdan çıktı artık bu seninde başına böyle bişi gelmiş güne ne çok iyi nede çok kötü başlamamaya çalış derim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar