Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Efenim, şimdi olay kısaca şöyle; Annem fotoğraf çekebilen bir Samsung almış, anlayacağınız gibi bende bu telefonu bir güzel sömürmek istiyorum.Fakat telefondan bilgisayara nasıl resim göndereceğimi bulamadım, oda gönderiliyorsa tabii. 16 m izm, yardımlarınızı bekliyorum. :P[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Kızılötesi kablosunu alırsın uygun bi fiyata, ordan atarsın.. eğer bluetooth desteği varsa tel.in gene usb bluetooth aleti alırsın sanırım 49$ gibin bişiydi sanrıım.. onu kullanıp atarsın resimleri..[hline]Я люблю Вас Ñ!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Layn ne biçim telefondur bu anlamadım, 1 tane bile kablo sokçak yeri yok :) teşekkür ederim cevapladığınız için.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Aslında telefonun modelini de soyleseydin daha rahat yardımcı olabilirdik sana. Fakat sana bir tavsiye. Eğer telefonu fotograf makinasından yararlanmak icin kullanacaksan ve eğer bunun için 40-50 dolar gibi bir yatırım yapacaksan (kablo ya da bluetooth için) bence hiç o tarz bir masrafa girme. Piyasa 50-100 dolar arasında fotograf makinaları var onlardan al bir tane. Emin ol ki en iyi fotograf ceken telefondan bile kat kat daha iyi fotograf cekiyorlar hem de bilgisayara aktarım için kablosu da var. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Öyle yapıcam valla artık :)[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 tek tük çekeceksen mms ile mail'e at. ben öyle yaptım bir iki kere.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 24 December 2003 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar