bleed82 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 LInk isigi yanip sonuo ve baglanamiom ayarlari gozsterem not:kullanici adi ve sifreyi siktim adam ole dedide VPI:8 VCI:35 ENCAPSULATION:PPPoE LLC Bridge: disabled Username:sajdla@ttnet password:ahdska service name: bosta disconnect time out: 0 MRU:1492 MTU:1492 MSS:1492 Authentication:Auto Automatic Reconnect:bunu da tick ledim save changes dedim + advenced setupdan DNS ye girdim DNS Proxy Selection:Use auto discovered DNS servers Only User Configuration Preferred DNS Server : 212.156.4.1 Alternate DNS Server : 212.156.4.4 dedim ve bunuda save ledim sonrada Write Settings to FLash and rebote yi sectim aha bu Yardimm pls ben internet istiom [Bu mesaj bleed82 tarafından 21 December 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bleed82 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yardim eeden yokmu loooooooo hade yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 link ısıgı surekli yanıcak yanıp sonmuyecek bu demektirki ya telefon hattında bır sorun var veya adsl hattın acılmamıs demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bleed82 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 evdeki alarm sistemi tel hatiina bagli onda olabilirm,i hani parAlel baglanti olmasin diolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WolfHeart Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 aynı sorun bendede war ayarlar la ilgisi yok sinya gelmio sana..ben aradım adam herşey normal dedi ama sinyal gelmio işte..ne halt yiğeceğimi bende bilmiom hele bi pazartesi olsun...telekom a gidecem... 124 ü arıyorum meşgul çalıyo nasıl işş anlamadım ya [Bu mesaj WolfHeart tarafından 21 December 2003 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bleed82 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 haklisin ne zaman bas vurdun ben sali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WolfHeart Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 abi ayın 3 ünde baş vurdum ben 15 inde açılacak dediler modemim 19 unda geldi denedim ıı ıı yok bişii deli oldum yaa bak pazartesi ne yapacam ben onları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bleed82 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 evde peki paralel hat var mi ayni hatta 2 telefon fln baglimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 service name e ttnet yazacaksın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Windowsdan da ayar yapman gerekiyor. Onları yapmayı unutmussun. [hline] 'Control Panel'den 'Network Connections'ı seç. Bilgisayarınızdaki ethernet kartına ait ağ bağlantısına mouse'un sağ tuşuyla tıklayarak 'Properties'i seç. 'Internet Protocol (TCP/IP)'yi seçerek 'Properties' butonuna tıkla. Açılan özellikler penceresinde 'Obtain an IP address automatically' seçeneğini işaretleyerek, Use the following DNS server address bölümune alttaki değerleri gir. Preferred DNS server: 212.156.4.4 Alternate DNS server: 212.156.4.1 'Advanced...' butonuna tıklayıp default getaways bölümünde add deyip 10.0.0.2 değerini gir. 'OK' butonlarına tıklayarak pencereleri kapatınız. Bilgisayarını reboot et. [hline] Güle güle kullan yeni ADSL bağlantını. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 internetten zoom modem alabileceğimiz bir site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 www.hepsiburada.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ya hepsıburadada yok yanı warda stock da yok yazıcıoglunda bulabılırmıyım?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WolfHeart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hahaha bugün ttelekom a gittim sinyal gelmio vs die..hahah baktılarki numaramın son rakamını yanlış yazmışlar sinya başka numaraya gidio :))) hahaha düzelttiler saolsunlar :)) şimdi canavar gibi gelio sinya :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya 15 gun once gıttıgımde basvursam alcakmısım sımdı 250 portluk sey dolmus telekomdan tekrar ıstemısler 150kısı olmus sırda bakalım verebılırler dedı bole hemen verme gıbı bı ıhtımasl warmıdır?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Zoom modemler Bimeks'lerde bulunuyo. Nerdeyse her modeli var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ben bi kaç şey sorcam ben bayramdan önce başvurmuştumda . bi kaç nedenden dolayı modem felan alamadım. yani sözleşmemi yapmıştım. neyse. baya bi süredir telefonun ahizesini kaldırıyorum çevir sesi vermiyo. acaba sizlerde aldığınız zaman adsl i ilk böyle mi olmuştu. bide bi sürü şey yazılmış çizilmiş ama bu adsl modem hakkında. bizde iki tane bilgisayara var ikisine de bağlıcaz 256 k almıştık. ne önerirsiniz. bi daha soriim dedim. ayrıca iki bilgisayaraı bağlıcamız zaman hub falanmı lazım yoksa nedir. bi bilgi verirseniz sevinirim.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar