Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoom 5551 X4 aldim amma ayarlarini yapamiom imadddaaaaaat!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LInk isigi yanip sonuo ve baglanamiom ayarlari gozsterem
not:kullanici adi ve sifreyi siktim adam ole dedide

VPI:8
VCI:35
ENCAPSULATION:PPPoE LLC
Bridge: disabled
Username:sajdla@ttnet
password:ahdska
service name: bosta
disconnect time out: 0
MRU:1492
MTU:1492
MSS:1492
Authentication:Auto
Automatic Reconnect:bunu da tick ledim
save changes dedim

+

advenced setupdan
DNS ye girdim

DNS Proxy Selection:Use auto discovered DNS servers Only
User Configuration
Preferred DNS Server : 212.156.4.1
Alternate DNS Server : 212.156.4.4
dedim ve bunuda save ledim sonrada
Write Settings to FLash and rebote yi sectim
aha bu
Yardimm pls ben internet istiom

[Bu mesaj bleed82 tarafından 21 December 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynı sorun bendede war ayarlar la ilgisi yok sinya gelmio sana..ben aradım adam herşey normal dedi ama sinyal gelmio işte..ne halt yiğeceğimi bende bilmiom hele bi pazartesi olsun...telekom a gidecem... 124 ü arıyorum meşgul çalıyo nasıl işş anlamadım ya

[Bu mesaj WolfHeart tarafından 21 December 2003 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Windowsdan da ayar yapman gerekiyor. Onları yapmayı unutmussun.
[hline]

'Control Panel'den 'Network Connections'ı seç.

Bilgisayarınızdaki ethernet kartına ait ağ bağlantısına mouse'un sağ tuşuyla tıklayarak 'Properties'i seç.

'Internet Protocol (TCP/IP)'yi seçerek 'Properties' butonuna tıkla.

Açılan özellikler penceresinde 'Obtain an IP address automatically' seçeneğini işaretleyerek, Use the following DNS server address bölümune alttaki değerleri gir.
Preferred DNS server: 212.156.4.4
Alternate DNS server: 212.156.4.1

'Advanced...' butonuna tıklayıp default getaways bölümünde add deyip 10.0.0.2 değerini gir.

'OK' butonlarına tıklayarak pencereleri kapatınız.

Bilgisayarını reboot et.
[hline]
Güle güle kullan yeni ADSL bağlantını.
Hayırlı olsun.
Mesaj tarihi:
hahaha bugün ttelekom a gittim sinyal gelmio vs die..hahah baktılarki numaramın son rakamını yanlış yazmışlar sinya başka numaraya gidio :))) hahaha düzelttiler saolsunlar :)) şimdi canavar gibi gelio sinya :))
Mesaj tarihi:
ya 15 gun once gıttıgımde basvursam alcakmısım sımdı 250 portluk sey dolmus telekomdan tekrar ıstemısler 150kısı olmus sırda bakalım verebılırler dedı bole hemen verme gıbı bı ıhtımasl warmıdır?[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
ben bi kaç şey sorcam ben bayramdan önce başvurmuştumda . bi kaç nedenden dolayı modem felan alamadım. yani sözleşmemi yapmıştım. neyse. baya bi süredir telefonun ahizesini kaldırıyorum çevir sesi vermiyo. acaba sizlerde aldığınız zaman adsl i ilk böyle mi olmuştu. bide bi sürü şey yazılmış çizilmiş ama bu adsl modem hakkında. bizde iki tane bilgisayara var ikisine de bağlıcaz 256 k almıştık. ne önerirsiniz. bi daha soriim dedim. ayrıca iki bilgisayaraı bağlıcamız zaman hub falanmı lazım yoksa nedir. bi bilgi verirseniz sevinirim.[hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Qui Bono?
  • Yeni Oluştur...