GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 daha çok bekliyceksiniz: çünkü önce bana verdiği hikaye sözlerini yerine getirecek, yazmaya vakit bulduğunda... 1 numaralı hayran ayrıcalığı;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Haklısınız melek hanım, sözümüz söz, bu yazar yamağı emrinizde (-: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: Gimli, 22 August 2003 00:14 tarihinde demiş ki: "altı boş şişe" en büyük anlatım bozukluğu bu sanırım (-8 A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti :)[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 up! nette bile goremiyorum hocam seni, birak hikaye devamini falan. nereye kayboldun? ozletme cok kendini[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 2 bölüm yazdım şaka maka. Bomba gibi geliyorum yakında (-: Mimarlık başa belaymış, sabah evden 7 de çık akşam 8'de gir.. ödevi de cabası. "Uğraşıyorum" kelimesi çok yeirnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 devamı gelmiycek mi?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: Gimli, 10 October 2003 20:54 tarihinde demiş ki: 2 bölüm yazdım şaka maka. Bomba gibi geliyorum yakında (-: Mimarlık başa belaymış, sabah evden 7 de çık akşam 8'de gir.. ödevi de cabası. "Uğraşıyorum" kelimesi çok yeirnde Aynen quote edebilirim sanırım.. )-: Vapurda biraz yazıyorum bu ara. Elle tutulabilir bi süreklilik yakaladığım zaman buraya koyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 abi bence çok iyi yazdıkların tebrikler walla devamı sabırsızlıkla beklioorumm... :)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Küsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hmmmmm boyle iki bolum koyup gerisini yazmamak olmammis tabi.... *bu genc adam korsan mi?(benim hayrani oldugum JOhnny depp'le bir alakasi var mi?) *Neden bu kadar cok icmis *sehre inicekmi? inince onu bekleyen surpriz ne olucak? *Eger bir surpriz yoksa eli neden sargili?Neden gece cok uzunmus? *kimlerle kavga etmis? Simdi kafalarda yarattigin bu sorulari cevaplamak ve bizi merak'tan kurtarmak zamanidir...... Hadi bakalim.. [Bu mesaj PiNk tarafından 18 December 2003 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Butun bu sorular yanıtları..... pek yakında ... Bu arada kusel olmus devamını bekliorum sahsen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 4 sene olmus yahu. Ve tabiki devam ettirmedim bunu :) Okuyunca biraz böyle eskilere gittim. Sanırım vakit bulursam devamı gelecek bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar