Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sergen bu saatten sora avrupada oynar mı?


mobaran

Öne çıkan mesajlar

evt futbol kariyerinin 8 senesini fasa fiosyla gecirmis bi adam son 4 senede avrupada da neler yapabilceğini gösterdi. Bkz. (Galatasaray-Beşiktaş). Yas olmus 30 küsur.. bu saatten sora kaliteli bi avrupa takımı sergeni kadrosuna katmak isteyebilir mi sizce? Günümüz futbol anlayışına ters bi oyuncu.. pres yapmıyor koşmuyor.. büyük klüplerinde çoğunlukla genç oyunculara büyük yatırımlar yaptıgını biliyoruz. fakat chelsea de onu gercekten anlıyabilcek oyuncularla birlikte bir sergen yalcın resitali izlesek güzel olmaz mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
sergen yurt dısındaki disipline ayak uyduramaz adam burda huzurlu destekleyenide cok
güzelce oynuyo ama avrupada zor[hline]Grandmaster Hamburger
Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki:
Game master= GM
Area Master = ?? hehehehe
Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki:
eh be abso
yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ingiltere'de falan kesinlikle oynayamaz, okadar profesyonel çalışan adamların yanında

sergen'in alkolü var, purosu var, gece hayatı var[hepsine canlı şahit oldum 2-3 kere], onun dışında antremanlara çıkmak istemezse çıkmıyor, kamplara geç katılma hakkını bulunduruyor vs.

böyle adam avrupa'da oy-na-ya-maz, ama kafasını kullansa, beşiktaş'tan hiç ayrılmasaydı ve sırf futbol ile uğraşsaydı en azından uğraşması gerektiği kadar, şuan avrupa'nın her klubünde oynayabilirdi, özellikle ispanya veya italya'da[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya apex hoca çeki düzen verebilir mi sence ? yani bukadar zaman vermedi de şimdi mi vericek ?

adamın umrunda değil birkere, eğlendiği için oynuyor futbolu, iş olarak görmüyor birkere

gece kulübü işletmeciliği o adamın asıl işi, futbol ise hobisi neredeyse[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya meph bence vermez ceki duzen dogru diyorsun o ayri , benim soylemek istedigim simdi sergen kendine biraz bakti diyelim icki sigara zart zurt gece hayatini birakti bu kadar sene bos gecirmesine ragmen suanki haliyle ve yasiyla bile ingiltere liginde orta siralarda bi takimin beyni olabilir onu soylemek istiyorum sergen bunlari yapar gider oynar demiyorum yanlis anlattim biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sergen'in bi açıklaması vardı ben sandığınız gibi idmandan kaçan bi insan değilim basın beni hep böyle yansıttı dedi gece bara giderim sabah idmana gelirim herkes tatil yapar ben gene idman yaparım demişti.
Bence Sergen bu fazla kiloları ile Türkiye dışında çok büyük başarılara imza atamaz ama tekniği ve zekası ile ingiltere ve İspanya liglerinde oynar tabi kafaya oynayan takımlarda değil daha alt seviye takımlarda Sergen'in zamanın Hagi'sinden tek eksiği hakemle oynamıyor onuda yaparsa Hagi'den zerre kadar eksiği kalmaz.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...