mobaran Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 evt futbol kariyerinin 8 senesini fasa fiosyla gecirmis bi adam son 4 senede avrupada da neler yapabilceğini gösterdi. Bkz. (Galatasaray-Beşiktaş). Yas olmus 30 küsur.. bu saatten sora kaliteli bi avrupa takımı sergeni kadrosuna katmak isteyebilir mi sizce? Günümüz futbol anlayışına ters bi oyuncu.. pres yapmıyor koşmuyor.. büyük klüplerinde çoğunlukla genç oyunculara büyük yatırımlar yaptıgını biliyoruz. fakat chelsea de onu gercekten anlıyabilcek oyuncularla birlikte bir sergen yalcın resitali izlesek güzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ı ıh oynayamaz...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 sergen yurt dısındaki disipline ayak uyduramaz adam burda huzurlu destekleyenide cok güzelce oynuyo ama avrupada zor[hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ingilterede oynar orta siralarda bi takimda cok iyi isler yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ingiltere'de falan kesinlikle oynayamaz, okadar profesyonel çalışan adamların yanında sergen'in alkolü var, purosu var, gece hayatı var[hepsine canlı şahit oldum 2-3 kere], onun dışında antremanlara çıkmak istemezse çıkmıyor, kamplara geç katılma hakkını bulunduruyor vs. böyle adam avrupa'da oy-na-ya-maz, ama kafasını kullansa, beşiktaş'tan hiç ayrılmasaydı ve sırf futbol ile uğraşsaydı en azından uğraşması gerektiği kadar, şuan avrupa'nın her klubünde oynayabilirdi, özellikle ispanya veya italya'da[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 meph, kendine ceki duzen verirse oynar rahatlikla.biraz baksa yeter kendisine o kadar kasmasinada gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 meph +1 başka söze ne gerek var :)[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 umarım oynamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ya apex hoca çeki düzen verebilir mi sence ? yani bukadar zaman vermedi de şimdi mi vericek ? adamın umrunda değil birkere, eğlendiği için oynuyor futbolu, iş olarak görmüyor birkere gece kulübü işletmeciliği o adamın asıl işi, futbol ise hobisi neredeyse[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ya meph bence vermez ceki duzen dogru diyorsun o ayri , benim soylemek istedigim simdi sergen kendine biraz bakti diyelim icki sigara zart zurt gece hayatini birakti bu kadar sene bos gecirmesine ragmen suanki haliyle ve yasiyla bile ingiltere liginde orta siralarda bi takimin beyni olabilir onu soylemek istiyorum sergen bunlari yapar gider oynar demiyorum yanlis anlattim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 sergen bır tek besıktasata oynıya bılır dıyer takımlara gıt ve gordu avrupa onun ıcın uzak[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 aman kalsın valla gitmesin biyere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Sergen gider her takımda aslanlar gibi oynar. Ama bu saatten sonra gidip kendini kanıtlamaya, ilk 11'de yer kapmaya kasmaz hele ki beşiktaşta kralken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Yaşlı.Teknik var ama fizik kondisyon yok.Çok süper depar atamıyor.Bence oynayamaz.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 gitse o kadar güzel oynar ki...[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 cık! oynayamaz, hani daha genç olsaydı ve kendine prof. çeki düen verirdi desek olabilirdi de, yok kendini harcar[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Adamın yaşı gelmiş 31e en cenabet yaşa her tarafından yağlar sarkıyor Avrupada oynasa oynasa Bulgaristanda oynar o[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 oynayamaz zaten teklifde almıyodur. alıyodur ama düşük ücretler veriyolardır. birinci sınıf bi takımda oynayamaz kısacası...[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Sergen'in bi açıklaması vardı ben sandığınız gibi idmandan kaçan bi insan değilim basın beni hep böyle yansıttı dedi gece bara giderim sabah idmana gelirim herkes tatil yapar ben gene idman yaparım demişti. Bence Sergen bu fazla kiloları ile Türkiye dışında çok büyük başarılara imza atamaz ama tekniği ve zekası ile ingiltere ve İspanya liglerinde oynar tabi kafaya oynayan takımlarda değil daha alt seviye takımlarda Sergen'in zamanın Hagi'sinden tek eksiği hakemle oynamıyor onuda yaparsa Hagi'den zerre kadar eksiği kalmaz.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 katar dan teklif varmış ama adamda BEŞİKTAŞlı ruhu var. tarih ve fiyat kısmı boş olan sözleşmeye imza atmış.Yönetim isterse sergeni sonsuza kadar bjkde tutabilir artık ömür boyu imza attı sergen :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar