Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Jandarması Amerika

Khirsah

Öne çıkan mesajlar

Adamlara bakın ya bi de utanmadan dünyadaki askerlerinin listesini yapmışlar haritasıyla bir anda kendimi Medieval haritasında falan zannettim..Bi de başlıkta persons of the year fln yazıyor
http://www.time.com/time/personoftheyear/2003/poymap.html[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

Esas utanmadan sıkılmadan El Sahaf'ı da arananlar listesine sokmuşlar. Sebebi ise yalan haber vererek binlerce kişinin ölümüne sebep olmakmış. Peki yalan haber vererek, kitle imha silahları yalanı ile yüzbinlerin ölümüne yol açan Bush'u kim yargılayacak, onun başına kim ödül koyacak.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan hatırlatta antalyaya gelince seni döveceğim, doğal gücüm var hakkım yani sadece o sebepten :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek o ya doğal gücü var kullanıyor.Gitsin kendi toprakları içinde uygulasın jandarmalığını kendi ülkesindeki insanları adam etsin..Yok şurda yok burda şu kadar adamları varmış..ne bu ya adamların haritasına bakarsan tüm Eski Dünya Yeni Dünyanın hakimiyeti altına girmiş Kolomb hiç bulmasaymış daha iyimiş yani..Bi de en çok asker buolundurdukları ülkelerden biri de Türkiye haritaya göre....[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

sanki bizim atalarımız amerikadan aşşagıydı.
osmanlıya bi bakın dünyanın jandarması ozaman osmanlıymış bu çağdada amerika.
gelecek yüzyıllarda bu değişe değişe gidebilir belki hep aynı kalır bilinmez.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?

[Bu mesaj Fistan tarafından 22 December 2003 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

önemli olan küçük balığın ben küçüğüm diye sinip sinmediğidir. Şayet bütün küçük balıklar senin dediğin gibi sinerse ki büyük balığın saldırganlığındaki ana gayelerden birisi budur, o zaman çaresizlik o diyarlarda hüküm sürmeye başlar. Ama ne zaman küçük balıklar yeter artık der o zaman küçük balıklar gerçekte o kadar küçük olmadıklarını, büyük balığın ise o kadar büyük olmadığını görürler. Aklıma gelen ilk iki örnek Hindistan ve Türkiye'dir. Şayet Atatürk ve Gandhi biz küçük balığız diye sinseydi o zaman gerçekten de küçük insanlar olurlardı. Ancak bu iki insan halkıyla birlikte devlere karşı mücadele ederek biz küçüğüz demediler ve gerçektende küçük olmadıklarını kanıtladılar.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bir devlet her zaman diğerlerinin arasından sıyrılır.. Bir süre için hegemonya kurar en sonunda adamı alaşağı ederler.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının oku ve yayı ile savaşma.
Başkasının atına binme
Başkasının kusurunu tartışma
Başkasının işine karışma

unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta bazen siyasi akımlardan büyük zarar görür... Osmanlı devleti mesela fransız ihtilalinden çok büyük zarar görmüştü.. Belki amerikayı da yıkacak bu tarz bir hareket olacak.. Kim bilir...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının oku ve yayı ile savaşma.
Başkasının atına binme
Başkasının kusurunu tartışma
Başkasının işine karışma

unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bugün büyük balıksan yarın yutulan balık olabilirsin.
Onun için atatürk gibi büyük balıklara karşı koymayı bilmeli her zaman büyük balık olmaya çalışmalıyız ama bi gün gelirde dünyada en büyük balık biz olursak diger küçük balıklarla dostmu geçineceğiz? yani ham yapmayacakmıyız onları? viyanaya dayanmayacakmıyız bi daha?
amerikanın yaptıgıda bu büyüdükçe saldırganlaşıyor.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikalıyım diyenler ilerde Amerika biraz sıkıntıya girerse hemen İtalyanım, Afrikalıyım, İspanyolum, Meksikalıyım, MOrmonum, Yahudiyim Muslümanım veya zenciyim, zencisin, çinlisin vs vs vs derler merak etmeyin. Amerika kendi sonunu yavaş yavaş hazırlıyor ama tabiki zaman lazım. Bence 30 seneye kadar filmlerdeki gibi Amerika sınırlarını kapatıcak dünyaya. Kendi halkinde bir kıta olarak yaşıcak yıkılmamak için.

Büyük balık küçük balığı yer ama akıllı bir küçük balığın önünde yaşlı büyük balıktan daha uzun bir hayat vardır onu da unutmamak lazım
:) Konfiçyüs gib adamım beeee[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 22 December 2003 12:43 tarihinde demiş ki:

Büyük balık küçük balığı yer ama akıllı bir küçük balığın önünde yaşlı büyük balıktan daha uzun bir hayat vardır onu da unutmamak lazım

Bu akıllı küçük balıklardan biride çok net İsrail'dir bugün en büyük güç kimse onun yanında yarında en büyük güç kimse onun yanında olacaktır.
Türkiye ortadoğuda çok önemli bir devlettir ve İsrail Türkiye ile iyi geçinmektedir.
Türkiye orta boy ama aptal bir balıktır İSrail küçücük ama çok akıllı bir balıktır.
Amerika bir balina olmasına rağmen ufacık bir balığın(İsrail) peşinden gitmektedir.
Güzel ülkeme aptal bile dedim.Ahhh Ahhh Kendimden ve beni bu hale getiren .....'lardan utanıyorum.
.....'ların yerini siz doldurun orası açık bırakılmıştır :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

israil yüzölçümü olarak küçük ama devlet olarak büyük.
amerika israilin peşinden gidiyo mu orası tartışılır.
ama amerikadaki yahudilerin oranı %7 iken amerikanın parlemento daki yahudilerin oranı %34.
bi bakıma doğru olabilir[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 22 December 2003 13:09 tarihinde demiş ki:
benin bildiğim birşey varsa unity savunsaydı oklahoma bombacısı bile serbest kalırdı.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!

:)
İsrail eskiden küçük balıktı artık küçük değil, yaptıkları hareketleri bütün dünya tarafından biliniyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evolution, 22 December 2003 13:24 tarihinde demiş ki:
Bu siteyi sürekli takip eden birisiyim. Dolayısıyla sen ve birçok üye hakkında izlenimim var. Smurflerin dili varmıdır yok mudur bilemiyeceğim. Senin kadar yakından takip etmiyorum.

hmm, yani bu siteyi aylarca ve sessizce hic ses cikarmadan takip ettin, hem de onca hararetli tartisma olurken, hic mesaj atasin gelmedi, enteresandir bu topic acilinca birdenbire acc alip ilk mesajinda bana laf atasin geldi oyle mi ?[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...