Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 adamlar seni icmeye bagliyo resmen karsi koyamiyosun ben 3 gun icmezsem gecenin ortasinda cikip acik bakkaldan alip icecek kadar istiyorum ve adamlarin yaptigi 2 kimyasali sulandirip satmak lite maliyeti 6.000 tl falan olsa gerek ve milyar litre satiyolar ayda hakkaten inanilmaz kim bulmussa helal olsun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben bıraktım 2 haftadır içmiyorum (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben biraktim 2 yildir gazli icecek icmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 evet evet. bi de çok hayırsever bir kuruluş bu cocacola. ara sıra bir aylık hasılatının tamamını israil ordusuna bağışlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: HellHound, 20 December 2003 13:06 tarihinde demiş ki: ben biraktim 2 yildir gazli icecek icmiyorum... Wowwwwwwwwww[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 guzel ıcecek olmazsa olmaz arasınmda yer ala bılır[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 valla hiç de öyle dayanılmaz, bırakması zor birşey değil. 3 yıldır kola içmiyorum. zorluk da çekmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bugün maile gelen spamimsi ama konuyla ilgili bi mesaj > > > >Büyük olasılıkla az sonra okuyacağınız bir çok şeyi siz zaten daha > > > >önceden biliyordunuz, ya da bilmeyen bazı dostlarımız içinse bunlar > zaten > > > >birer saçmalık. Eğer burada anlatılanlara inanmadıysanız denemesi > > > >900.000.-TL.' dır (Yani bir kutu kola yeterli). > > > > COCA COLA, PEPSİ COLA TURKA, KRİSTAL COLA > > > > SEVENLERE... > > > > > > > > --- TUVALET TEMİZLEMEK İÇİN: Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. > > Bir > > > > saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela > > > > taşındaki lekeleri yok edecektir. > > > > > > > > --- KROM TAMPONLARDAKİ PAS LEKELERİNİ YOK ETMEK İÇİN: Tamponu colaya > > > > batırılmış marlboro folyosuyla iyice ovunuz. > > > > > > > > --- AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN: Bir kutu kolayı > kutup > > > > başlarına dökün ve çapak yok olsun. > > > > > > > > --- PASLANMIŞ BİR CİVATAYI SÖKMEK İÇİN: Colaya batırılmış bir bezi > > > > birkaç dakika paslı cıvataya uygulayınız. > > > > > > > > --- ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN: Bir kutu kolayı lekeli > > > > giyeceklerin üstüne boşaltın, deterjanı ekleyin ve her zaman > > yıkadığınız > > > > gibi yıkayın. Cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım edecektir. > > > > > > > > --- COCA COLA + PEPSİ + COLA TURKA + KRİSTAL KOLA ARABALARIN ÖN > > > > CAMINDAKİ LEKELERİ YOK EDER. > > > > > > > > --- AYRICA BİZ BU MADDEYİ İÇERİZ !!!BİLGİLERİNİZE... > > > > > > > > 1-) Coca-cola, pepsi, cola turka, kristal cola'nın ortalama pH > değeri > > > > 3-4. Bu değer dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. > > > > > > > > 2-) Pepsi , coca-cola, cola turka, kristal cola'yı içmeden önce bir > > > > düşünün. > > > > > > > > 3-) Dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyorsunuz. > > > > İki yıl önce Delhi üniversitesinde "kim daha fazla cola içecek" > diye > > > > bir yarışma yapıldı. Sekiz litre cola içen kazandı ve herkesin gözü > > > > önünde öldü. Neden? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve > > kananında > > > > yeterli oksijen yoktu. Birisi kırılmış dişini bir şişe pepsinin > içine > > > > koydu ve diş 10 günde eridi!!! Dişler ve kemikler ölümden sonra en > > > > fazla dayanabilen organlarımızdırlar. Bir şişe kola içerek midenize > > ve > > > > bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün. [hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hepsi olur da lekeye cola döküp yıkamak palavra cola nın kendi lekesini çıkarmak bile zor[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben colayı tek başına içemiyorum yanında bişi yemezsem midem bulanıo anca yemeklerde içiyorum o kadar[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Asiti kaçmış soğuk kolayı nedense normal asitli koladan daha çok seviom:) ama soğuk olcak bayadır içmiyorum çok nadir içiom bu günler[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 abim 6 yaşındayken üç şişe kola içip komalık olmuştu. fekat gel de bana anlat.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 midedeki asit sitrik asitten daha kuvvetli diye aklımda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 abi kolayı sevmeyebilirsiniz ama da gidip kolanın zararsız oldugunu anlatmaya kalkmayın yani, ben deçok severim senelerdir içiorum ama azaltmaya da çalışıorum yani ne olursa olsun asit bu, ayrıca 8litre koladan kimse ölmez denmiş, öldü olay dorudur.[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Kardeşim geçende midesinden ameliyat oldu daha 14 yaşında ve nedeni aşırı kola tüketimi yada gazoz yani asitli içecekler olan da şu bu içeceklerdeki asit yemek borusunun mide ile birleştiği yerde ki sinirleri öldürüyor ve ölen sinirler büzülerek yemek borusunda daralmaya neden oluyor ve yediği yemekleri sıvı değilse mideye indiremiyordu kusuyodu şimdi ameliyat oldu ve biraz düzeldi ama hala az da olsa kola içiyor ve koladan vazgeçemiyor.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Radyasyon insanın ömründeki en zararlı şeylerden biri. Hadi bakalım zararlı diye cep telefonu,bilgisayar,televizyon kullanmayında görelim. Ayrıca sigarada zararlı ama içiliyor. Zararlı olan şeyleri zarar seviyelerine göre sınıflandırmayın. Hayatta yaptığımız şeylerin birçoğu zararlı zaten.[hline]Her daim kutsal... Her daim tanrıya yakın... Her daim üstte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 *sigarasını yakıp birasını açar* kola zararlı arkadaşlar içmeyin! :P[hline]Keko biraları! İçiysen, kendinden geçiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 annem senler önce (üniversitede) midesinden ameliyat ıolmuştu nedeni ise kolaydı, midesi delinme riski geçirdi... şimdilerde azar azar içiyor eh ben de arada koal içiyorum içömiyor değilim ama tüketimim normal boyutta şu sıralar üzüm suyuna tekrardan merak saldım mis gibi kavaklı dere üzüm suyu öneririm (alkollü içecek değil hemen atlamayın)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 en güzeli uzun süre bekletilmiş üzüm suyu :P[hline]Keko biraları! İçiysen, kendinden geçiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Rexar, 20 December 2003 13:15 tarihinde demiş ki: evet evet. bi de çok hayırsever bir kuruluş bu cocacola. ara sıra bir aylık hasılatının tamamını israil ordusuna bağışlıyor. oah !? o zaman israil ordusu belcikadan ve turkiyeden once dunyanin sayili ekonomisi olurdu tek basina.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Cola Sux Lipton Ice Tea Şeftali forever ya birakin kolayi her daim çay yaz kış için rahatlayin[hline]Die Die My Darling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 zararlı ama bırakamıorz. Bi sürü kiş sigara içiyor bence sigara kadar zararlı değil. Yemeklerle içerseniz sindirime yardımcı olur.[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bundan sanırım 1,5 yıl önce filan, yazın günde 1 litre kola filan içiyordum, baya abarmıştım yani.Sonra midem kötüleşmeye başlayınca 4 ay bıraktım.Sonra yine başladım.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 puhohoh ben sigara da içiorum alkolümü de düzenli alırım ama kolay az içiorum ordan kurtardım azcık :) ayrıca o ilk gülüş efektim bodrumlu içindi sigara çay ve kola için sindirimi kolaylaştırıo dio açıkliim: abi o dediin dalgalar yediklerini posa haline getirio direk yani sitip atıo yediklerini o yüzden tabi sindirim kolaylaşmış oluo :D[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Holyman, 20 December 2003 15:34 tarihinde demiş ki: Radyasyon insanın ömründeki en zararlı şeylerden biri. Hadi bakalım zararlı diye cep telefonu,bilgisayar,televizyon kullanmayında görelim. Ayrıca sigarada zararlı ama içiliyor. Zararlı olan şeyleri zarar seviyelerine göre sınıflandırmayın. Hayatta yaptığımız şeylerin birçoğu zararlı zaten.[hline]Her daim kutsal... Her daim tanrıya yakın... Her daim üstte... kimse içmemek gerekir demez ki zaten, kararınca içmek aşırısına kaçmamak eşeğin kulağına su kaçırıp ortkulak iltihabı yapmamak gerekir der.. bu aşırıya kaçmama olayı senin verdiğin tüm örnekler için de geçerli[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? [Bu mesaj -Legendary- tarafından 20 December 2003 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar