Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 öyle diyorsunda teoride terörle savaşan onlar zamanında savaşlarına destek vermeyende sensin[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 töbe töbe....[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] [Bu mesaj SandroNightFall tarafından 20 November 2003 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bayram tatilinde hedef turistik bölgeler olabilir. korkuyorum[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ulan başka ülkeye mesaj vermek için bizi bombalıyorlar ne hale düştük sokim bizde bi yerlere girelim , böylemi yaşayacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 mighty , pkk'yle ben ugrasirken teror orgutunu destekleyenler kimlerdi ? yersiz konusuyorsun.[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bayram tatilimi kaldı şimdi bukadar patlama olurken hadi hoppa yandan diyip eğlenicekmi bu halk ?[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Dynamick eğlenme değilde istanbuldan kaçmak isteyenler 9 gün ü fırsat bilecek bu apaçık ortada[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ulan şaka maka resmen savaşa girdik be... Hadi hayırlısı diyeceğimde bunun neresinde hayır olacak orası meçhul[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 durun bakalim altindan ne cikcak simdi herkes hakli da olabilir kimse de hakli olmayabilir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ben herhangi bir şey söylemiyorum farkettiysen "teoride " var orada şuanda bu adamlar " teoride" terorizme karşı mücadele için ırakta değil mi. sende bunlara ihtiyaçları olduğunda destek vermedin bu bilgilerde yanlış olan birşey varsa tartışalım[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: DynamicK, 20 November 2003 13:04 tarihinde demiş ki: bayram tatilimi kaldı şimdi bukadar patlama olurken hadi hoppa yandan diyip eğlenicekmi bu halk ?[hline]Grandmaster Hamburger Haklisin, ne bayrami....Bayram falan kalmadi artik... Not:Okullar tatil edilsin yarina...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 adam teoride demiş yani onlara göre böyle adamlar bizi terörle savaşan bir ülke olarak görmüyolardı bu pkk olayından dolayı son zamanlarda kendi başlarıda yandıktan sonra böyle seyler de olunca artık kabul eder oldular bunu demiş ben böyle anladım[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bu saldırılar bana göre amerika veya israil kökenli tv'ler inglizlere yönelik diyo saldırıya o zaman niye türkiyede oluyor? niye ingliz değilde Türk'ler ölüyor aynı sinagok saldırsı gibi o saldırıda yahudilere değil türklere yapılmıştı[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bu hükümet birşey yapamaz gene bakan çıkar biz biliyoruz terörü destekleyen ülkeleri, bakın bir daha yaparsanız eşşeksiniz der susar. Ama gerektiğinde kabadayı gibi konuşmasını biliyordu, görelim bakalım erkekliğini Tayyip beyin. Sadece yan yan yürüme ile olmaz erkeklik. Gene laf salatası mı yapacaklar yoksa ciddi bir ültimaton veya herekat olacak mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: fedaykin, 20 November 2003 13:05 tarihinde demiş ki: Ulan şaka maka resmen savaşa girdik be... Hadi hayırlısı diyeceğimde bunun neresinde hayır olacak orası meçhul[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] bende tam ayni seyi dusunuyodum[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 yanniz bence de onca sene kahrolsun israil bilmemne diye gosteriye cikan adamlara elini sakinip maasimiz az diyen memurun kafasini kirarsan adamlar boyle zemin bulup yuvalanir iste.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 valla ist den gitmek isteyenler olucak memlekete gidenler olucak tabi baya bi bu olaylardan tırsıp ta gideceklerde olucak ama tatil yerlerine gidip eglenme amaçlı takılanlar pek iyi bir fikirle yola cıkmıyorlar gibi geliyor bana hele hele böyle seyler oluyorken sen git antalyaya denize gir disco bara git eğlen ... bullshit[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 tayyip bey işallah gereğini yapıcak tabi ab izin verirse mrTayyipe[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bisiy yapicaz diye guvenlik icin bizim ozgurlugumuzu kisitlamasinlar da.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: hasansemre, 20 November 2003 13:10 tarihinde demiş ki: tayyip bey işallah gereğini yapıcak tabi ab izin verirse mrTayyipe[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! ab ye kafam girsin[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: unity100, 20 November 2003 13:10 tarihinde demiş ki: bisiy yapicaz diye guvenlik icin bizim ozgurlugumuzu kisitlamasinlar da gerekirse kısıtlasınlar hiçbirşey insan hayatından değerli değildir[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ortadoğuyu bu şekilde barut fıçısına çeviren bütün dünyayı karıştıran esas terörist amerika değilmi. Bunları es geçip de amerikanın yaptıkları sonucunda ortaya çıkan sonuçlarla mücadele etmek ne derece mantıklı. Terörü durdumanın yolu amerika ile birlikte mücadele etmekten değil, amerika ile mücadele etmekten geçer.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bu bombalar israil ve amerikanın oyunu bizi sinirlendirip orta doğuya kendi saplandıkları bataklığa çekmek istiyolar[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Savaşa girebiliriz terör destekçisi bir ülke ile diyoruz sen özgürlük diyorsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 açıkcası ben bu bombaları kendi kendimize patlatığımızı düşünüyorum.birşeye zemin hazırlanıyor. ortadoğunun en büyük gücü mit,mosadın bile ortadoğuda yanında basit kaldığı söylenirken bunların olması bana ilginç geliyor[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar