Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Kahretsin! Gene Bombali saldiri!

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

öyle diyorsunda teoride terörle savaşan onlar zamanında savaşlarına destek vermeyende sensin[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

ben herhangi bir şey söylemiyorum farkettiysen "teoride " var orada

şuanda bu adamlar " teoride" terorizme karşı mücadele için ırakta değil mi. sende bunlara ihtiyaçları olduğunda destek vermedin bu bilgilerde yanlış olan birşey varsa tartışalım[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 20 November 2003 13:04 tarihinde demiş ki:
bayram tatilimi kaldı şimdi
bukadar patlama olurken hadi hoppa yandan diyip eğlenicekmi bu halk
?[hline]Grandmaster Hamburger

Haklisin, ne bayrami....Bayram falan kalmadi artik...

Not:Okullar tatil edilsin yarina...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hükümet birşey yapamaz gene bakan çıkar biz biliyoruz terörü destekleyen ülkeleri, bakın bir daha yaparsanız eşşeksiniz der susar. Ama gerektiğinde kabadayı gibi konuşmasını biliyordu, görelim bakalım erkekliğini Tayyip beyin. Sadece yan yan yürüme ile olmaz erkeklik. Gene laf salatası mı yapacaklar yoksa ciddi bir ültimaton veya herekat olacak mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 20 November 2003 13:05 tarihinde demiş ki:
Ulan şaka maka resmen savaşa girdik be... Hadi hayırlısı diyeceğimde bunun neresinde hayır olacak orası meçhul[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

bende tam ayni seyi dusunuyodum[hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

yanniz bence de onca sene kahrolsun israil bilmemne diye gosteriye cikan adamlara elini sakinip maasimiz az diyen memurun kafasini kirarsan adamlar boyle zemin bulup yuvalanir iste.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
valla ist den gitmek isteyenler olucak memlekete gidenler olucak tabi baya bi
bu olaylardan tırsıp ta gideceklerde olucak
ama tatil yerlerine gidip eglenme amaçlı takılanlar pek iyi bir fikirle yola cıkmıyorlar gibi geliyor bana
hele hele böyle seyler oluyorken sen git antalyaya denize gir disco bara git eğlen
...
bullshit[hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

Ortadoğuyu bu şekilde barut fıçısına çeviren bütün dünyayı karıştıran esas terörist amerika değilmi. Bunları es geçip de amerikanın yaptıkları sonucunda ortaya çıkan sonuçlarla mücadele etmek ne derece mantıklı. Terörü durdumanın yolu amerika ile birlikte mücadele etmekten değil, amerika ile mücadele etmekten geçer.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası ben bu bombaları kendi kendimize patlatığımızı düşünüyorum.birşeye zemin hazırlanıyor.

ortadoğunun en büyük gücü mit,mosadın bile ortadoğuda yanında basit kaldığı söylenirken bunların olması bana ilginç geliyor[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...