Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Kahretsin! Gene Bombali saldiri!

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

• Admin
babamın iş yeride taksimde ve turkcell ...
ulaşamıyorum
off
bugün gelicem akşama ist ye otogarda iniyorum ve tırstım simdi bu adamlar metroyada koyarlar otogarada hiç belli olmaz ne yapıcakları
devlet heralde 10-15 patlama daha bekliyo sonra mı onlem alıcaklar

her allahın günü cnn de giriş sayfası manşet haberiz adamlarda fırsat bu fırsat ülkeyi karalamak için ballandıra balandır aabarta abartra haber yapıyolar , işlerine de geliyo adamların..

kim destekliyosa bunları acil bulunsun yeter ama gene yıllar öncesine dönüyoruz

allah hepsinin belasını versin
lanet olsun![hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamlar nasıl zart zurt bomba etkisizleştiriyorlar madem böyle elinle koymuş gibi bulunabiliyordu öbürleri niye patladı[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
SandroNightFall, 20 November 2003 12:51 tarihinde demiş ki:
B.köye dikkat edin en tehlikeli yerlerden biri orasi... Carusel, galeria falan...Aman dikkat...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]

bizim oralar zaten
carousele bi bomba atılsa en aşagı 200 kişi ölür ki ordaki kalabalık hiçbiryerde yok
önlem alsınlar artık gına geldi yetmiyosa polis gücü çevre ilerden takviye gelsin
ne yapıyolar suan cok merak ediyorum halan daha başabakan gelip telafi edicez hiçkimse magdur olmicak mı diyo sokakta dolaşıp falan[hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

bomba uzmanının biri açıkladı imha edilen bombalar sadece paket ihbarları biride kasaymış diyor.
bunların kullandıkları bombalar fünye ile yada başka bir teknikle imha edilemezmiş ortalıkta görüntülerde gördüğünüz sarı sarı cisimler parçalar tozlar nitrat bazlı bombaya işaret ediyor bunlar ancak bi yerden bi yere nakledilerek etkisiz hale getirilebiliriş.o yüzden arabalara dikkat.[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

Yeri ve zamanı değil ama görülen o ki Amerika İngiltere ve İsrail artık teröre (özellikle asya kökenli teröre) karşı bir taşeron buldular. Bu kadar planlı bir eylemin ve arkasından gelen açıklamaların benzerliği insana sanki TRyi belli bir amaca sokmak için yapılıyormuş havası veriyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 20 November 2003 12:57 tarihinde demiş ki:
Absolut, benim de ilk aklıma gelen buydu ne yazık ki.. Ki. fazlasıyla da olası gözüküyor.

her ikisi de olabilir. gercekten el kaide de olabilir, sizin soylediginiz gibi de olabilir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...