BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Gerçekten Çok üzücü bi durum. Bunu Yapanların ve yaptıranların Allah Cezalarını Versin. Böyle Pisliklerin aramızda hatta onlarla aynı şehirlerde yaşadığımızı bilmek çok üzücü bir gerçek. Olayın Kendilerince Sevap işlemek için değilde başka amaçlar güttükleri için yaptıkları ap açık ortada. Şu anki Hükümet gerçekten birşeyler yapmalı sus pus oturmak yerine artık. Hala Tepkisiz Kalıcaksa çok yazık. Ayrıca Fedaykin'in msjlarına tamamen katılıyorum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Eğer bir yerde durum sürekli kötüye gidiyorsa o sistemi düzeltmiycek bir anlayışın peşine takılıp nekadar doğruda olsa o anlayışı savunmak hiç bir işe yaramaz. Bazı sistemler en iyi yönetim şekli olsa bile en iyi reform şekli değildir. Reform için yeni bir strateji gerekir. Bence biz bir kısır döngü içindeyiz ve bizi bu kısır döngünün içinden çıkarmak için mevcut yönetim sistemi yetersiz kalıyor.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gambitds Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ya bu adamlar nasi kisiler ya kendilerince eylem yapmak icin insanlarin canlarini nasil alabiliolar ya bir insan bu dunyadan yetisen en degerli sey onu oldurmek kimsenin haddine degil kimse de bu guc olmamali bu herifler bu curreti cesareti nerden buluyorlar[hline]what needs revealing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Yılanın başı kesilmedikçe bu adamların kökünü kurutmak imkansız çünkü koca İslam dünyasında hatta Türkiyenin kendi içinde bile beyni yıkanacak cahil cahil olmayanlardan çok ve bunlardan 1000lercesinin 900 tanesini yakalarsın 100 tanesi Ülkeyi başına bile yıkmaya yeter, gördük 3-4 patlamayla bütün şehir kaosa sürüklendi.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 fasizm mi yapalim mevcut yonetim sistemi yetersiz kaliyorsa. mevcut yonetim sisteminin bir hatasi yok. hata cahil yiginlarda. istedigin sistemi getir yine iki yilda icine sicilir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bazı şeyler vardır. Bazı insanların hayatlarının üstün tutulabilir. Ancak bu kesinlikle bölücü eylem değildir. Bunu yapan kişilerin aklından şüphe ederim.[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: unity100, 20 November 2003 23:05 tarihinde demiş ki: fasizm mi yapalim mevcut yonetim sistemi yetersiz kaliyorsa. mevcut yonetim sisteminin bir hatasi yok. hata cahil yiginlarda. istedigin sistemi getir yine iki yilda icine sicilir.[hline +2[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 20 November 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 İnsanlık dışı bişi zaten bu ya böle bi olaya nekadar tedbir alırsan al zaten bi işede yaramaz elden gelen bişi yok[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Peki bu cahil insanları mevcut sistem içinde nasıl eğiteceksin?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bak egitiliyor insanlar kitleler halinde mesela burada. bundan 50 yil once bizim yasimizda olan kusagin tum enteraksiyonu ajansti. simdi biz birbirimizden ogreniyoruz. sosyal bir gelisim bu. aksi takdirde tepeden inme cabalarla ulasacagin yer ancak sinirli olur. bir okuzu ne kadar egitsen okuz okuzdur, bu sefer egitimli bir okuz olarak okuzlugunu yapar, capi daha buyuk olur. yolsuzluk yapan bir devlet gorevlisi gibi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Peki ülkenin kaçta kaçı bu sevgili bilişim kültüründen haberdar birde bu bilişime hasbel kader bulaşmış insanların kaçta kaçı gerçekte öküz değil. Yani internet kullanan insanların öküzlük katsayılarında bir azalmama mı oluyor? İnternet ile öküzlük arsında bir bağ kuramadım hatta bakınız Usama Bin Ladin'in örgüt elemanları ile internet üzerinden haberleştiği yolunda iddalar var, şimdi onlar senin eğitilmekte olan diye tanımladığın kitle mi?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 orgutlerin internet uzerinden haberlesmesi baska, internete bunyenin cikis alani olarak baglanmak baska. daha once de teror orgutleri telefonla mektupla haberlesiyordu. evet internette gezinen adamin kulturu artar, fikirleri de degisir. kacinilmazdir. sirf cs oynayip baska bir seye bakmayan davarin dahi davranislarinda degisiklik olur. kisi bir tusla gazeteye bir tusla chate bir tusla oyuna ulasabiliyorken alici hale gelmemesi mumkun degil. yuzdesine gelince hic de azimsanacak bir yuzde degil, cunku ileride su ya da bu sekilde toplumun her alanindaki yelpazede var olacak kisiler bunlar. ve bunun da otesinde davarlari alip bir sinifa sokup yuksekogrenimden cikarsan dahi davar davardir, muhtar olarak rusvet yiyecek yerde bakan olarak yer. ama internete kimse zorla gelmez, kendi istegiyle gelir. kendi istegiyle girdigi yerden kisi de o ya da bu oranda etkilenmeden cikmaz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bakalım hükümet neler yapıcak.. Vallahi çok merak ediyorum acaba nasıl tepki vericekler ve ne yapcaklar?? Görücez bakalım...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ben fedaykin n bazı yorumlarına katılıyorum, imam hatipler asker yetiştirir gibi adam yetiştiriyor sayıları 50-60 ı aşmamalı ülke çapında ki o bile yeter artar.... Bu örgütlenmeler engellenmeli, işini iyi yapanlar işe alınmalı! imam hatiplerin üniversite değil ilahiyatla işi vardır gerisinin arkasında ard niyet vardır, kaldı 4 sene hepimizin sonu hayırlı olsun!!![hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Şimdi bu ülkenin internete bağlanan azınlığının, interneti seks ihtiyacını giderecek bir yerden başka kullanım alanı daha olduğunu farketmiş çok daha küçük bir azınlığının bu ülkeyi düze çıkarak eğitimi kendi kendine internet vasıtası ile aldığını ve bunun yeterli olduğunu, çok daha radikal bir eğitim politikasına ihtiyaç duyulmadığını düşünüyorsan sana hayatta başarılar diliyorum.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 egitim kultur hicbir zaman yeterli olmaz. egitim kultur hicbir kaynakla zirt diye 10 yil icerisinde saglanmaz. okuryazarlik ya da universite diplomasi da egitim ve kultur denen olgunluk derecesini buna sahip olmayan bir insana cart diye getirmez. bu bir surectir. bundan 100 yil once turkiyede adam yoktu. istanbulda bir 10 bin kisilik elit tayfa vardi belki. bu gun turkiye genelinde azinlik cogunluk diye bahsedebiliyorsun kulturu olan insanlardan. demek ki bir seyler gelismis. interneti cogunlugun seks araci olarak gordugu savin da abartili bir sav. ayrica oyle olsa bile dahi daha once de dedigim gibi bir kisinin boylesine yogun olarak boylesine kolay erisimli bir hizmeti kullanip da internetten er ya da gec baska sekilde yararlanmaya baslamamasi imkansiz ; cogumuz sadece mail bakiyorduk once 95te. sonra siteler cikmaya basladi. sonra oyunlar geldi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Bu seriatmis dinciymis vs hakkinda tek bisi diyicem. Bu ulkenin kurali bu! Turban giymiyceksin. Laik olacaksin. Devletle dini karistirmiycaksin. Eger bu ulkenin bu kurallarina uyamiyosan affedersiniz ama siktirip gidiceksin. Bukadar basit![hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 fixxxer +1000[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: FiXxXeR, 21 November 2003 09:42 tarihinde demiş ki: Bu seriatmis dinciymis vs hakkinda tek bisi diyicem. Bu ulkenin kurali bu! Turban giymiyceksin. Laik olacaksin. Devletle dini karistirmiycaksin. Eger bu ulkenin bu kurallarina uyamiyosan affedersiniz ama siktirip gidiceksin. Bukadar basit![hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Gayet güsel ama türban müslüman bi ülkede bırakta seçime bağlı olsun!Din devlet işlerine zaten karışmıyor ama Devlet Din işlerine parmağını sokmasın şimdi senin okuluna kız türbanla gelse ne olur sana ne zararı vardır yanlış anlama şeriatçı veya çok dinci biri değilim ailemde de türbanlı kimse yok :) ama bu ülkeye zarar veren insanlar otururken bırakta turbanlının dinine bağlı adamın suçu günahı ne ?[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Unutma ki müslüman bi ülkede yaşıyoruz sokağa çıktığında 10 kişinin 9'u elhamdulillah müslümanım diyosa bırak türban taksın.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Oldu ozaman kiyafetlerimizide degistirelim muslumaniz ya.. Erkekler beyaz elbise giysin kadinlarda siyah sarsaf... Edit: Soylemeyi unuttum turbanlinin sana zarari ne demissiniz.. Turbani adam gibi giyenin zarari yok.. Yanliz sunu unutmayin Turkiye musluman ulkesi degildir. Musluman ulkesi demek bir ulkede yasiyanlarin musluman olmasi demek degil. Devletin muslumanlik kanunlarina gore yurutulmesi demektir. Turbani adam gibi giyen varmi? Gercekten sadece inanci icin giyen varmi? Turban giyenlerin %90 Turkiye'yi musluman ulkesi yapmaya calisanlar. Yada suanki Turkiye'nin ozgurlugunun cok fazla oldugunu dusunenler. Sadece onunuze bakmayin ozaman hic bisiyi duzgun goremessiniz. [hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 21 November 2003 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Eğitim gibi bir ülkenin varolma-yokolma meselesini "bırakınız efendim, nasılda kendi kendilerine internetten eğitilirler" mantığı ile başıboş bırakmak, "bu bir süreçtir yavaş yavaş iyiye gideriz" şeklinde görmek bence çok büyük bir hata. Yozlaşma noktasına gelirsekte, 80 öncesinde iflas eden birisi halkın içine çıkamazken, birisini dolandırmak mahallelinin yüzüne bir daha bakamamak anlamına gelirken şimdi insanlar tam tersine bundan gurur duyuyorsa, "vay beee, helal olsun adam işini biliyor" şeklinde bir muhabbet dönebiliyorsa bence ileri değil geri gitmişizdir. Ülkenin %99'u müslüman olabilir ama bu %99'un şeriat devleti istediği anlamına gelmez. Türban meseleside bir simge olması sebebiyle ve şeriat devletine giden yolda bir adım olduğundan her ne pahasına olursa olsun asla hoş görülemez ve asla izin verilemez.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Zamanın da özgürlük için uğraşan savaşan insanlar sizin ve benim de desteklediğim insanlar değilmiydi özgürlük oldumu türbanı kafanızdan çıkarttınız mı ewt peki şimdi insanların özgürlüğünü kısıtlamaya çalışıyorsunuz bence çok yanlış şeriatı desteklemiyorum dini alet edip dinci gibi görünüp terorist olanların allah belasını versin ama iyi niyetli inançları gereği türban takanlara bunu yapamazsınız[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: hasansemre, 21 November 2003 10:31 tarihinde demiş ki: Zamanın da özgürlük için uğraşan savaşan insanlar sizin ve benim de desteklediğim insanlar değilmiydi özgürlük oldumu türbanı kafanızdan çıkarttınız mı ewt peki şimdi insanların özgürlüğünü kısıtlamaya çalışıyorsunuz bence çok yanlış şeriatı desteklemiyorum dini alet edip dinci gibi görünüp terorist olanların allah belasını versin ama iyi niyetli inançları gereği türban takanlara bunu yapamazsınız[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! "Türban meseleside bir simge olması sebebiyle ve şeriat devletine giden yolda bir adım olduğundan her ne pahasına olursa olsun asla hoş görülemez ve asla izin verilemez." Bunu okudunmu bilmiyorum. Helal olsun dusuncelerimi tam olarak anlatmis.. Turbani inanclari geregi takanlar fazla inandiklari icin ve sisteme karsi gelmek icinde takarlar. Dendigi gibi artik turban bir simge haline geldi.[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 türban'ın avrupa'da da yasaklanma nedeni ayrımcılığı yol açmasıdır;türban takmak serbest olsa bu eğitim kurumlarında gruplaşmaya yol açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar