karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 işte uykusuzluktan saçmalayan 2 insanın icq historysi: [hline] Rewendor (11:05 PM) : abi ben napayım Rewendor (11:05 PM) : javanın salaklığı Karpuz (11:05 PM) : peki tamam java Rewendor (11:05 PM) : ohooo.. Karpuz (11:07 PM) : hadi bye Rewendor (11:07 PM) : hadi bye Karpuz (11:08 PM) : hadi bye Rewendor (11:08 PM) : hadi bye Karpuz (11:08 PM) : hadi bye Rewendor (11:09 PM) : hadi bye Karpuz (11:10 PM) : hadi bye Rewendor (11:10 PM) : hadi bye Karpuz (11:10 PM) : hadi bye Rewendor (11:11 PM) : hadi bye Karpuz (11:11 PM) : hadi bye Rewendor (11:11 PM) : hadi bye Karpuz (11:11 PM) : hadi bye Rewendor (11:11 PM) : hadi bye Karpuz (11:11 PM) : hadi bye Rewendor (11:12 PM) : hadi bye Karpuz (11:13 PM) : hadi bye Rewendor (11:13 PM) : hadi bye Karpuz (11:13 PM) : hadi bye Rewendor (11:13 PM) : hadi bye 11 Karpuz (11:13 PM) : BOZDUN BOZDUN!!! Rewendor (11:13 PM) : hayır başka bişi yapmadım 28 Karpuz (11:14 PM) : bozdun abi 11 yazdın hiç anlamam Rewendor (11:14 PM) : onun anlamı farklıydı maziyi hatırlarsan belki çıkartırsın 61 Karpuz (11:15 PM) : çıkarttım bile salak değilim de olsun Karpuz (11:17 PM) : bozdun mu bozmadın mı kardeşim Rewendor (11:17 PM) : bozmadım Karpuz (11:18 PM) : banane [hline] bu ne aptalca bir harekettir yarabbi koptum puhauhauha[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 anaa vizyona açmışım puha biri bunu konu dışına gönderebilir mi ya (bu da uykusuzluktan olsa gerek... :) ) Özür dilerim....[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Hafız uçmuşunuz siz ya :)[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 kaç gündür uyumadınız acep ? bu durumdan uzunyol-kamyon şöförü olduğunuzu çıkarıorum :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 biri şunu konu dışına atsın yahu...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Vizyona açmış bir de LOL :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ahuahu Güzel hoşta vizyonla ne alakası var ya :) Yayınamı sokacaksınız bunu yoksa Tv.de :-P[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ulan karpuz rezil rüsvan ettin ha akşam akşam. Ben kartopu savaşından halı saha maçtan çıkmış gelmişim zaten.. Bi yandan da bişiler konuşuyorum milletle (hani bahsetmiştim hatırlarsın) Senin yaptığın işe bak şimdi... Hepsi o resmi yollamadım diye di mi :D[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hehehe[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ya şimdi açıklayayım.. Şöüyle oluyor.. Eee.. üüü.. Şimdi ben yorgundum başka bir konu konuşuyordum, kar yağıyordu, hakem taraf tuttu, top yamuktu üstelik onun kalesi benimkinden küçüktü, editlenmişti... Üstelik bana bir de komple yaptılar.. Ulan karpuz kötü emellerine alet ettin ha beni de kandırıp kullanıp.. Ama bunun hesabını sorarım ben senden :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. [Bu mesaj Rewendor tarafından 20 December 2003 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Rewendor tarafından 20 December 2003 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Onun kalesi benimkinden küçüktü yazacağıma büyüktü yazmışım ha hala uyanamadık :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Rew in olgun falan karizması gitti bitti kül oldu nihohaoha intikaaam nihohohaohaoha[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 sayenizde vizyon die bi bolum oldugunu orendim saolun cemaat :D[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Rewendorun şahidiyim kartopu savaşı konusunda çünkü beni kör ediyordu kartopu ile[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ahh rewendor rezıl olmus[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 abı sız gece 11 de yapıonus sanıosam bunu bız gece 5-6 da yapmıyos ya bızde bı anormallık var yada sız 1-2 hafta uykusuzdunuz =)[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Cuce, 21 December 2003 04:36 tarihinde demiş ki: ahh rewendor rezıl olmus[hline]Cuce iste bildigin cuce adam gibi yollasaydı resmi bunların hiçbiri başına gelmiycekti... şimdiki amacım dünyayı ele geçirmek NİHOHOHOHAHAHA!!![hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 karpuz; kafayı tosladı, şimdi çok daha tehlikeli ehaha :)[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 eheheheh :)[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Ulan karpuz rezil ettin beni... Ama görürsün sen intikamım acı olacak. (Bu arada şimdi aklıma geldi karpuz&chemical koalisyonu olsa ne olurdu acaba... Aman hiç düşünmemek lazım hayal gücümü aşıyor benim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Cassie, 21 December 2003 01:34 tarihinde demiş ki: Rewendorun şahidiyim kartopu savaşı konusunda çünkü beni kör ediyordu kartopu ile[hline] Bakh ya.. Hemen de taraflı anlatır. Orada sana bakmıyodum bile üstelik elin kolun kafamdan büyük kartoplarıyla doluyken peşimden koştuğunda ancak öylece geriye sallayabildim bi tane o da 12 olmuş napayım :) Ayrıca heralde o savaşta en çok isabet alan bendim. (Cüsse farkı :))[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yok sen yine ucuz kurtuldun unuttun mu merve arkımızın kaburgaları kırıldı, benim de içim dışım kar oldu (gerçek anlamda mecaz değil) hatta bir ara bana kar yedirmeye çabalayanlar bile oldu... artık bir dahaki kartopu savaşında alırım intikamımı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Ahaha benim de sağ bacak komple gitti, cüzdan aşırı sudan kabardı abidik gubidik bişiy oldu ve giysilerim bugün anca kurudu. Ayrıca levent sağolsun sağ gözümü morarttı. Ha şu voleybolcu mudur hentbolcu mudur nedir onu saymıyorum bile...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ee ıslak kıyafetler problem değil olacak o kadar. kartopu oynuyorsun madem üstünün başının ıslanmasını göze alacaksın :) bizim de anca kurudu eşyalarımız bişi dio muyuz ayrıca aslıhan da oda anahtarını kaybetti o kargaşada :P bence felaket rekoru onda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 O da doğru, ben de kaybettim sanıodum ama ist.teymiş zaten farkında değilmişim. Benim oda arkadaşı zaten 7/24 odada olduğundan daha hiç kullanmama gerek kalmadı anahtarı ondan farketmemişim.. Bu arada karlar eriyo sanki ama tekrar yağarsa bi savaş daha yapmak lazım yani..[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar