Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatımda bu kadar saçma bir hareket görmedim :)

karpuz

Öne çıkan mesajlar

işte uykusuzluktan saçmalayan 2 insanın icq historysi:
[hline]
Rewendor (11:05 PM) :
abi ben napayım
javanın salaklığı
Karpuz (11:05 PM) :
peki tamam java
ohooo..
Karpuz (11:07 PM) :
hadi bye
Rewendor (11:07 PM) :
hadi bye
Karpuz (11:08 PM) :
hadi bye
Rewendor (11:08 PM) :
hadi bye
Karpuz (11:08 PM) :
hadi bye
Rewendor (11:09 PM) :
hadi bye
Karpuz (11:10 PM) :
hadi bye
Rewendor (11:10 PM) :
hadi bye
Karpuz (11:10 PM) :
hadi bye
Rewendor (11:11 PM) :
hadi bye
Karpuz (11:11 PM) :
hadi bye
hadi bye
hadi bye
hadi bye
hadi bye
Rewendor (11:12 PM) :
hadi bye
Karpuz (11:13 PM) :
hadi bye
Rewendor (11:13 PM) :
hadi bye
hadi bye
hadi bye 11
BOZDUN BOZDUN!!!
hayır başka bişi yapmadım 28
Karpuz (11:14 PM) :
bozdun abi 11 yazdın hiç anlamam
Rewendor (11:14 PM) :
onun anlamı farklıydı maziyi hatırlarsan belki çıkartırsın 61
Karpuz (11:15 PM) :
çıkarttım bile salak değilim de olsun
Karpuz (11:17 PM) :
bozdun mu bozmadın mı kardeşim
Rewendor (11:17 PM) :
bozmadım
Karpuz (11:18 PM) :
banane
[hline]
bu ne aptalca bir harekettir yarabbi koptum puhauhauha[hline]İmza dediğin nedir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan karpuz rezil rüsvan ettin ha akşam akşam. Ben kartopu savaşından halı saha maçtan çıkmış gelmişim zaten.. Bi yandan da bişiler konuşuyorum milletle (hani bahsetmiştim hatırlarsın)

Senin yaptığın işe bak şimdi... Hepsi o resmi yollamadım diye di mi :D[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi açıklayayım.. Şöüyle oluyor.. Eee.. üüü.. Şimdi ben yorgundum başka bir konu konuşuyordum, kar yağıyordu, hakem taraf tuttu, top yamuktu üstelik onun kalesi benimkinden küçüktü, editlenmişti... Üstelik bana bir de komple yaptılar..

Ulan karpuz kötü emellerine alet ettin ha beni de kandırıp kullanıp.. Ama bunun hesabını sorarım ben senden :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Rewendor tarafından 20 December 2003 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Rewendor tarafından 20 December 2003 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cassie, 21 December 2003 01:34 tarihinde demiş ki:
Rewendorun şahidiyim kartopu savaşı konusunda çünkü beni kör ediyordu kartopu ile[hline]

Bakh ya.. Hemen de taraflı anlatır. Orada sana bakmıyodum bile üstelik elin kolun kafamdan büyük kartoplarıyla doluyken peşimden koştuğunda ancak öylece geriye sallayabildim bi tane o da 12 olmuş napayım :)

Ayrıca heralde o savaşta en çok isabet alan bendim. (Cüsse farkı :))[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha benim de sağ bacak komple gitti, cüzdan aşırı sudan kabardı abidik gubidik bişiy oldu ve giysilerim bugün anca kurudu. Ayrıca levent sağolsun sağ gözümü morarttı. Ha şu voleybolcu mudur hentbolcu mudur nedir onu saymıyorum bile...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

O da doğru, ben de kaybettim sanıodum ama ist.teymiş zaten farkında değilmişim. Benim oda arkadaşı zaten 7/24 odada olduğundan daha hiç kullanmama gerek kalmadı anahtarı ondan farketmemişim..

Bu arada karlar eriyo sanki ama tekrar yağarsa bi savaş daha yapmak lazım yani..[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...