asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Arkadaşlar bu pazartesi gününden itibaren okul müdürlüklerinden tercih ve başvuru formlarınızı alabilirsiniz. Benim tavsiyem hemen pazartesi alın. Bir de arkadaşlar tercihlerini yzarlarsa güzel olur. Ben bir danışman hocalarımla görüşeyim yazacağım... ÖSS ve LGS ve diğer sınava girecek abi,arkadaş,abla,kardeşlere başarılar....[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 saygılar milli eğitim bakanlığı sözcüsü Abdullah Haberveriroglu yazmayı unutmuşsun eheh. Bende başarılar dileyeyim sınava gireceklere.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yok be.. Haberveriroğluymuş :) Sadece hatırlatma bize zırt pırt hatırlatıyolar. Daha doğrusu hep benim dikkatimi çekiyo tarihler fln :)[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Hadi bakalım cümleten başarılar...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 20 December 2003 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ehe kimler giriyo lgs ye[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben gireyom[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 lgsye giren çok var mı bilmiyorum fakat össye paticikten yüzlerce kişi (bende dahil) girecek.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 lgs'ye giren eleman varmı pati'den en son lgs'cileri gecen sene agırladık diye biliorum ben :-P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 başarılar lgsciler biz de geçtik o günleri şimdi össnin de bize geçmesini beklioruz[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ben iki kere lgsye girmiş (5. sınıfta giren en son nesilden :|) biri olarak fazla zorlamadığı kanısındayım fakat son yıllarda soruların tipi falan değiştiyse bilemeyeceğim,fazla beyninizi yormayın lgsye fakat öyle yapıncada öss dönemi gelince yine beyni yormamak istiyorsun işte bu biraz kötü oluyor :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ders ders die anamız agladı. Sınavda da snıf duştuk zaten dersanede. Ne olcak bu halimiz bilmiorm...[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ehe bende sınıf düştüm F-2'ye :) Biz farklı nesiliz. Biz değişen fen bilgisi sisteminin ürünleri olduğumuz için hocaların bazıları diyor nasıl soracaklarını tahmin eedemiyoruz diye[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: ZeuZ, 20 December 2003 20:20 tarihinde demiş ki: lgs'ye giren eleman varmı pati'den en son lgs'cileri gecen sene agırladık diye biliorum ben :-P[hline] Her sene LGS olduğu için doğaldır yani en son geçen sene ağırlamanız. :)[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 lgs ciler hangi dershaneye gidiyo(gidiyolarsa)[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hayatım boyunca lgs ye girmedim bilmem lgs nicedir dalda armut sorfara üzüm bilmem lgs ne içindir[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ehe :) Girme boşver :)[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Kolay sınavdır LGS[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 2 sene oldu be gireli..baya gereksiz sınav..size bir tavsiye özel okul sınavından çıktıktan soora ne kadar kötü geçerse geçsin hiç siklemeyin..ben kazanırım diyin..yoksa ondan sonraki anadolu sınavı sıçık geçiı..denenmiştir..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 gileana tamamen katılıorum yani, hatta sizi gaza getirsin özel okullar, hele sen ortasındaki özdebiri kötü geçenler bazen umutsuzluğa kapılıo o tipler de var, ona ise hiç takmaın genelde özdebiri kötü geçenler lgsde başarılı oluo :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ben hiç özdebire girmedim,hep gir dediler girmedim.Niyeki[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 özdebire girmedim özel okullarda 700lerde yaptım lgs de balı asil kazandım özdebir ve özel okulları umursamayın bile[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 özdebir kopla sınav 60 net alırsan onda ana sınavda 80 net en az[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 daha fazla yardım istersenişz her zaman:)[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Dagger, 21 December 2003 00:47 tarihinde demiş ki: özdebire girmedim özel okullarda 700lerde yaptım lgs de balı asil kazandım özdebir ve özel okulları umursamayın bile[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] bal = ?[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Valla ben özel okullar sınavına filan girmemiştim.Dersanem vardı ona giderdim.Ekstradan zerre çalışmazdım.Çatır çatırda kazandım.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar