Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 işte 11 yaşında[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Birkaç yazım yanlışı [bkz: Avril Lavinge, Timberlike] dışında fena değil, böyle giderse iyi gider yani. :)[hline]Every man dies, not every man really lives. [Bu mesaj Saeros tarafından 19 December 2003 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Peh peh peh bizim zamanımızda bilgisayar mı vardı? biz taşları birbirine vurup yonttuk diye sevinirdik...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 oops kardeşim yazmış mesajı pardon[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Hadi bakalım başarılar..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Eline sağlık benim için yumurcağı öp :)[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hll walla :) [email protected] adresine Avril Lavinge'nin kasetinin ve üç şarkısının ismini yazan ilk 3 kişiye BLUE' NUN röpörtajını göndereceğim. *!avriş parçalarini aramaya başlar*[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: karpuz, 19 December 2003 18:23 tarihinde demiş ki: Peh peh peh bizim zamanımızda bilgisayar mı vardı? biz taşları birbirine vurup yonttuk diye sevinirdik...[hline]İmza dediğin nedir ki? hah ha haaaaa :):):) cok guzel tuttum bunu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 tebrik ederim bi kac gun icinde o sitenin yuzune bile bakmaz muhtemelen :)[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: green_martian, 20 December 2003 06:20 tarihinde demiş ki: bi kac gun icinde o sitenin yuzune bile bakmaz muhtemelen :)Heves işte :)[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Helal olsun kardeşine +1[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hehehe Bizim zamanimizda karsi mahalledeki cocuklari hicbirsey yapmadiklari halde savas ilan edip doverdik. Gelin gorunki ne savas olurdu ne bisi. Bir iki kisi mahallelerinde gozukur sonrada futbol maci icin sozlesip kendi mahallemizde mac icin kadro kurar antrenman yapardik, heves be.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 3 kişiye BLUE' NUN röpörtajını göndereceğim. tabi e-mail adresine göndereceğim.15 gün içerisinde gönderirim hahh, tembel webmaster[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kardeşine bir tane yazım klavuzu al derim türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 lavigne, lavigne diye yazılır yanlış değil ama timberlike de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 tebrikler(de) 31 ocak 1981 de doğan birinin burcu nasıl balık oluyor hahahehah[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: GERGE, 20 December 2003 15:41 tarihinde demiş ki: lavigne, lavigne diye yazılır yanlış değil ama timberlike de haklısın Sitede 2 yerde Lavinge diye yazılmış.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 valla pek eleştirmeme klzm :) ünlüleri daha yakından tanıyın da anket te avril lavigne de LAVİGNE yazıyo :P İ deil I yapsın ;)[hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ya yazık çocuğa daha bu yaşta timberlakei sokmuşlar kafasına beynini yıkamışlar :( Yoksa bu hip-popçular (öle bişe oldu artık) alemine biri daha mı geliyor? HAYIIIRRR! :([hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 genç nesiller zibid yetişiyor azizim hep bu teknoloji yüzünden eskiden elektirk mi varmış gaz lambalarında ders çalışırmış insanlar peeh şimdikilere var hepğsini elinde bi cep telefonu tık tık tık sürekli mesaj sürekli mesaj sonra timber head oluyolar işte alıcan ellerinden telefonu b ilgisayarı götürücen dağa kampa bi hafta bak nası adam oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hayır tamam telefonu olsun bilgisayarı olsun da bu hip-pop (:)) akımına aşırı gıck oluyorum nedir bu ya eminem memein??? topuna gıcığım...[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Dorsia, 20 December 2003 14:27 tarihinde demiş ki: kardesin erkek mi diye bir soru sordum kimse takmadi. kız[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Valla iyi yapmış tebrik ediyorum onu hemde kız.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Kız olmasıyla erkek olması arasında bir fark mı var?[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 afferim ona takdir ettim bu yaşta bu azim :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar