Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 GTA 3, Need For Speed 2 gibi simulasyondan çok aksiyon tarzında araba yarışları istiyorum.. mesela colin mcrae tarzında yarış oyunları var. ama onlarda virajı dönerken her defasında pistin dışına çıkıyorum, bir kere çıkınca da yarış dışı kalıyorsun.. çünkü çimlerden piste geri dönünceye kadar anan ağlıyor, diğer arabalar da sana tur bindiriyor.. bu tip simulasyon istemiyorum. gerçek araba hissi vermesi umrumda değil. daha çok böyle hız hissini versin, aksiyon hissini versin felan.. gta 3 ve need for speed 2 gibi[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
tayf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 gta3 tarzı deyil ama gene benzeyen yanı olan bir mafya gördüm nfs2 gibide sadece nfs serisi var diğerlerinin coğu ralli bunun dışında V ralli 2 diyebilirim toca race driver hic fena deyil ama cok zor
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ne demek istediğimi anlamamışsın herhalde. mafia ve toca ralli demişsin. sen bence bir kere daha oku yazımı. mafia ve gta 3 gibi bir oyun demedim. Ordaki araba kullanışın gibi bir araba yarışı dedim.. toca ralli, colin mcrae gibi oyunları örnek verdim.. onlar da çok zor dedim.. profesyonel simulasyondan çok aksiyon dolu arcade oyunu arıyorum.. ne tür birşey istediğim konusunda örnek de verdim: Need For Speed 2... daha iyileri vardır tabii benim istediğim tarzda.. Ama bilmediğim için soruyorum zaten[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 fazla iyi olmasa midnigth clup 2 var
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 playstation için bu tarz oyunlar olduğunu duydum da pcde var mı merak ediyorum[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Draven Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 mignight club 2 car iste pc icin, gta nin yapimcilarindan, ayni istedigin gibi. nfs undergroundda sevebilirsin, kolay kulanisli ve hiz hissini cok iyi veriyor. crazy taxi falan var pc de bide screamer vardi cook eski oyun, halen daha guzel yaris oyunu yapilmis degil ustune onun :)
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ewt arkadaşların da dediği gibi midnight club 2 tam istediğin tarz bi oyun yazın çıktı pc için[hline]a.k.a "bay bomba"
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 gran turismo var da ps'de o bayaa tatlı bisidir tawsiye ederim yani[hline]
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 nfs undergroundda, hızlandıkça kontrol olayını kaybediyorsun. o olayı sevmedim.. ama bir midnight deneyeyim ben o zaman[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 nfs underground fena değilmiş zevkli oluyor.. hele drag racing olayları süper..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez.
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 biraz eski, bulabilir misin bilemiyorum ama "Motorhead". zamanına göre çok akıcı ve şirin grafikleri olan, epey hız hissi veren bir oyun.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Continental Circus (c64'ten:))[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later.
Logan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 driver(1-2-3),driver 1 ve 2'yi oynadım 3.'sü piyasaya sürüldü mü bilmiyorum gerçi ama 1 ve 2 süperdi 3.'sünde istanbul da varmış,kısaca süper bi oyun olması gerek..
EarS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 midtown madness oyna[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Öne çıkan mesajlar