shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Daha önce de doom günü ile başınızın etini yiyen ben şimdi daha genel ve birçok kişinin işine yarayabileceği bir topicle karşınızdayım (ne saçma giriş oldu beah) yılbaşında ne yapmalı ne gibi kativiteler yapılmalı nedir ne deildir nasıl güzel zaman geçer vs.?[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bu topici ben aççaktım topicimi çaldın :P walla yılbaşı bu 2003 bitio sonundaki 4 olarak deişio, bu nedemek, atraksional bişyler yapmalı demek. Güzel parti yapmalı demek, birinin evini kapatmak demek, inşallah bizim yapcaımız gibi ailesi burada olmayacak birinin evini kapatın abi getirin dönemin yarısını açın içkileri,öneririm budur işte hayat yani eğlenecen[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ya hiçbişey yapmayın yatın zıbarın.. Girip çıkan ne ki size.. alt tarafı bir rakam değişecek.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yılbasında ne yapmalı?? aileden "para verin arklarla klas bi yere gitcez cosucaz eglenicez,senede bi defa yılbası var,bole bi gunde cok para harcanır" mantıgıyla bi ton para alıp,bi arkadasın evinde toplanıp normal bi gunmus gibi gecirilip,parayı cebe atmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 cussene gore ıcmelı ıcmelı ıcmelı[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 oturun oturduğunuz yerde..bir rakam değişince bir bok olmuo (hoş 2000de 4 rakam değişti yine bi bok olmadı ama)..dünya aynı zalim dünaya..estelin deyimiyle herkse kafam girsin lol[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Estel_Anorien, 21 December 2003 01:04 tarihinde demiş ki: Ya hiçbişey yapmayın yatın zıbarın.. Girip çıkan ne ki size.. alt tarafı bir rakam değişecek.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum olur mu cnm yeni bir yıl yeni umutlar :P[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Yeni yila girerken ne yapiyorsaniz tum sene'yi oyle gecirirsiniz gibi bir sey duymustum... Korkudan ogun bu gundur saat sabah 4 olmadan gozumu kirpmam,cok icmem,sewdiklerimle beraber olmaya calisirim...[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 onemli olan ordaki rakam diil eglenmek icin bahane olmasi[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hem greenin dediği gibi, hem de pinkin bahsettiği felsefeye göre de düşünürsek bütün bir yılı arklarınla ve eğlenerek(mutlu) geçirmiş oluosun yine[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 greene katılıorm[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Neden ya neden!? Sevgililer günü gelir hadiii otur ugras stres ol, yılbası gelir aynı hesap, yok bimemne gunu gelir aynı.. İnsanların mutlu olucagı bi gunde neden mutlu değil stres olunur!?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 pek de stres deil aslında. en güzel nası geçirilir die konuşuyoruz elimizdekilerle de güzel geçirilebilir.[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ewt amaç olanakları zorlamak[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Qui, 21 December 2003 01:27 tarihinde demiş ki: Neden ya neden!? Sevgililer günü gelir hadiii otur ugras stres ol, yılbası gelir aynı hesap, yok bimemne gunu gelir aynı.. İnsanların mutlu olucagı bi gunde neden mutlu değil stres olunur!?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Quicim haklı... MTB yapılır..2000M irtifaya,Gece 11:30 da çıkılır bisikletlerle...Yemek-Eğlencelik bir şey alınır..Dağın başında ateş yakılır..Eğlenilir..Sonra inilir ..2004 te şehir içinde gezilir bööyle bi..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsuuun yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl sizlere kutlu olsun lalala lalala lalala lalalaaaa[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 arkadaşlarımla evde tombala,kestane,patlamış mısır,güzel marmaranın dibine vururken yılbaşına kusarak girmeyi planlıyorum.[hline]tık! benim hala umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: DoGMeaT, 21 December 2003 09:35 tarihinde demiş ki: arkadaşlarımla evde tombala,kestane,patlamış mısır,güzel marmaranın dibine vururken yılbaşına kusarak girmeyi planlıyorum.[hline]tık! benim hala umudum var. butun yıl kuscan yani ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Birinin ewinde deli gibi içilir yılbaşına girildikten sora taksimde sabahlanır.Ekşın oluo :)[hline]Icq UIN = 788808 Talren The Assasin Xaenin the retired d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Sizi bilmem de bir arkadaş bir kızdan fena bir tekme yedi 2004 e girdiği anda intihar ediceğini haykırmıştı kızılay meydanında tabi eğer ki yaparsa saygı duyarız ne diyelim...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ya güzel geçicek içerek ya da kötü geçecek içerek[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: PiNk, 21 December 2003 01:09 tarihinde demiş ki: Yeni yila girerken ne yapiyorsaniz tum sene'yi oyle gecirirsiniz gibi bir sey duymustum... [hline]Ella es una hermosa mujer... Hic sanmıyorum.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Soulbringer, 21 December 2003 13:35 tarihinde demiş ki: Sizi bilmem de bir arkadaş bir kızdan fena bir tekme yedi 2004 e girdiği anda intihar ediceğini haykırmıştı kızılay meydanında tabi eğer ki yaparsa saygı duyarız ne diyelim... sizi bilmem? evet bende böle o arkadaş gibi yapıcam çok sarıyo valla[hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Gir nebulaya, gir brit bankaya "yeni yılll heleloooyy" diye bağır.. (bir yılbaşım böyle geçti pek zevkli diil ama olsun)[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Halfmumi, 21 December 2003 07:24 tarihinde demiş ki: said: Qui, 21 December 2003 01:27 tarihinde demiş ki: Neden ya neden!? Sevgililer günü gelir hadiii otur ugras stres ol, yılbası gelir aynı hesap, yok bimemne gunu gelir aynı.. İnsanların mutlu olucagı bi gunde neden mutlu değil stres olunur!?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Quicim haklı... MTB yapılır..2000M irtifaya,Gece 11:30 da çıkılır bisikletlerle...Yemek-Eğlencelik bir şey alınır..Dağın başında ateş yakılır..Eğlenilir..Sonra inilir ..2004 te şehir içinde gezilir bööyle bi..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... güzel fikir. buralarda pek dağ olmasa da şehir içinde binilebilir[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar