pntREi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mafia II cıkıyo dıye duydum bılgısı olan varsa ??? Cıktımı cıkmadımı nedir ne degıldır vs vs...[hline]" pantaREi " DIED...!!! " MAtt " IS STILL ALIVE...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Banada arkadaş dedi sınıfta. Yazıyo sandım ama oyle soylentiler var yani...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 gm scribe senin arkadaşın[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=5378[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Çıkacak Mafia II,hatta yapımcıları GodFather lisansı almaya çalışıyorlarmış.Yani Vito Carleone olabilecez,HUEYALAHLH :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yazış ya inanmayın[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bencede yazıştır. Mafiayı yapan firme yine aynı yükün altına girmeye korkacaktır.Zaten ilk oyun 6-7 senede çıktı hatırladığım kadarıyla artık bu ne zaman çıkar tahmin bile edemiyorum. Zaten ilk oyunun sonunda adamımız ölüyodu yanlış hatırlamıyosam.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yok ya ne alacam 1. de paso hata vardı ama zevkliydi[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mafia, Max Payne'in motorunu kullanıyordu. Mafia II naapıcak? Max Payne II'nin motorunu kullanacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Oynadığım en güzel tps. Hikayesi grafikleri sesleri oynanışı. Kesinlikle bir numara. Adamımızın ölmüş olması bişey ifade etmiyor, zaten aynı hikayeyi yada devamını değil godfather, scarface gibi ünlü bi senaryoyu yada benzerini yaparlar. Çıksın bence de. Gerekirse muhasebe kayıtlarını bile tutarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: riglous, 21 December 2003 00:49 tarihinde demiş ki: Mafia, Max Payne'in motorunu kullanıyordu. Mafia II naapıcak? Max Payne II'nin motorunu kullanacak... Bu nerden çıktı ki? Söylediğine bir kaynak gösterebilir misin hiç böyle bir şey duymamıştım, hiçbir yerde Mafia MaxFx kullandı diye bir ibare görmedim, ikisini de bitirdim ve gözlemlerime göre çok da benzemiyorlardı birbirlerine yapı olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yannış mafia başka bi motor kullanıodu yapımcıları tarafından yapılmış L3SD gibi bi adı vardı[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mafia max payne in degil, GTA 3 un motorunu kullaniyordu. Kanitim: Ikisi de Rockstar ve GodGames in (yannis hatirliyor olabilirim sirket adlarini, ama ayni sirketler) Max Payne 2 de de cok benzer bir motor var.[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mafia 2002 yılının en iyi oyunu secildi bence 2cisi icinde bu yukun altina girmeye deger.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Kesin alınmamalı çünkü Mafia bende minimum özelliklerde anca kaldırıyordu :)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar