diablotg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ben bu oyunu aldım.Masa üstü frp diyebilirim.Savaşçılar var falan falan ama oyunu tam çözemedim bir ara pepelek te reklamı veriliodu oraya nasıl ulaşacam.
morte Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Nesini Cozemedin bende de war soyle yardimci olim
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Karışık bişiyi benziyo kısaca nasıl oynıcaz bu oyunu anlatırmısınız.
morte Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Simdi Setin icinde charcter resimleri war (dwarf elf buyucu vs vs bilmem ne)Ilk basta kendininkini seciosun orn human fighter regdar ondan sonra sana sharecter sheet laazim setin icinde o da war ondan sonra onu resimlerin ordakiyle aynen geciriyon(ehueh anlatamadim)mesela regdar in inisiyatifi 11 ise char sheetlere aynen geciriyon iste ayarlari yapiyosun ondan sonra bi zb (zindancibasi ) (dm ) (dungeon Master)seciyosunuz zb macera kitabini okuyo ve sizi ona gore yonetiyo
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Tasiyorum..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected]
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 hmm arama'dan: frp, d&d diye bir arat birçok yerde frp'yi nasıl oynayacağını ve d&d kurallarını anlatan topicler bulabilirsin. iyi incele.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kitaplarını bile okusan anlarsın zaten kitaplarında nasıl oynayacağını hiç bilmeyen bir insana göre anlatmışlar.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 tavsiyem mümkünse tecrübeli oyuncular bulup yüzyüze görüşmen
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: DeMiRMaSKe, 13 Şubat 2003 22:55 tarihinde demiş ki: kitaplarını bile okusan anlarsın zaten kitaplarında nasıl oynayacağını hiç bilmeyen bir insana göre anlatmışlar.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Kitap derken oyunun içinden çıkan kitap mı yoksa ayrı mı oluyo?_[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315
fantastikdunya Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 evet türkçesi çok iğrenç necromancer=ölüm büyücüsü ulan necromancer de gitsin ne uzatıon daha bi sürü şey var ama salla
Öne çıkan mesajlar