Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zindanlar ve Ejderhalar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Simdi Setin icinde charcter resimleri war (dwarf elf buyucu vs vs bilmem ne)Ilk basta kendininkini seciosun orn human fighter regdar ondan sonra sana sharecter sheet laazim setin icinde o da war ondan sonra onu resimlerin ordakiyle aynen geciriyon(ehueh anlatamadim)mesela regdar in inisiyatifi 11 ise char sheetlere aynen geciriyon iste ayarlari yapiyosun ondan sonra bi zb (zindancibasi ) (dm ) (dungeon Master)seciyosunuz zb macera kitabini okuyo ve sizi ona gore yonetiyo
Mesaj tarihi:
kitaplarını bile okusan anlarsın zaten kitaplarında nasıl oynayacağını hiç bilmeyen bir insana göre anlatmışlar.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
DeMiRMaSKe, 13 Şubat 2003 22:55 tarihinde demiş ki:
kitaplarını bile okusan anlarsın zaten kitaplarında nasıl oynayacağını hiç bilmeyen bir insana göre anlatmışlar.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.

Kitap derken oyunun içinden çıkan kitap mı yoksa ayrı mı oluyo?_[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
  • Yeni Oluştur...