fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Aaaa unity cidden çok kırıldım, iki yazıdan sadece birine cevap vermişsin, olmadı sana akşama kadar mühlet otur düşün ilkine de parargraf parargraf quote ile cevap ver yoksa ezilirsin mazallah, adın kötüye çıkar cevap veremedi unity derler. Şimdi unitycim İran-Irak ile ben Amerikayı bir tutman. Niye dersen bu ikisi kendi arasında güzel güzel tepişirken Amerika gelip bizde dahil dünyanın tamamı ile tepişmeye çalışıyor. Ayrıca ben nerede İran'ı, Irak'ı veya Kuzey Koreyi övmüşüm. Benim karşı çıktığım şey, elinde en çok kitle imha silahı olan ülkenin gidip elinde ya olmayan olsa bile sınırlı sayıda olan ülkeye vay efendim senin elinde kitle imha silahı var demesi. Bu ne yüzsüzlüktür, bu ne arlanmaz uslanmazlıktır. Ben amerikaya bombaları hedef şaşırdı diye kızmıyorum, ben amerikaya hedefi bulsun bulmasın dünya jandarmalığına, sırf kendi çıkarları uğruna soyunduğu ve bu çıkarları uğruna dünyayı kan gölüne çevirmekten çekinmediği için kızıyorum. Ben Amerikaya kar hırsı ile gözü dönmüş olduğu, insan yaşamını en ufak kaile almadığı için kızıyorum. Unity senin humanizminde aynı bir amerikan hümanizmi. Dünyanın topu yansa yıkılsa sadece istatistik olur ama bir amerikalının burnu kanasa "vayy efendim bu ne biçin saldırganlıktır barbaralaaarrr" diye dünyayı ayağa kaldırır. Sen sadece kendi memleketinin insanlarının hümanizmini savunduğun için, diğerlerini görmezden geldiğin için seninle anlaşamıyoruz, yakın bir gelecekte de anlaşmamız mümkün gözükmüyor. Ayrıca senin o kıt algılama yeteneğin -mi desem, yoksa işine gelmediği için algılamama isteğin mi desem bilemiyorum- sayesinde beni hem komünist hemde faşist yaptın. Arada ülkücülüğe bulaştırdın helal olsun diyorum. II. Dünya Savaşında Almanlar gibi Amerikalılarda katliamlar yapmıştır dedik bir anda beni nazi ilan ettin. Eh tabii ki bu işine daha çok geliyor o sebepten bu şekilde ipe sapa gelmez iddialar senden gelince nedense hiç şaşırmıyorum. Unity sen zaten direkt hiç bir şey söylemiyorsun ama yazdıklarından öyle bir sonuç çıkıyorki amerika bizim kurtarıcı meleklerimiz ve ne yaptı ise insanlığın iyiliği için yaptı. Ha bunu böyle anlayan sadece ben olsam tamam diyeceğim yanlış anlıyorum ama bir tek benim bu şekilde anlamadığıma göre sorunu kendimde aramıyorum. Birde "hadi gidip amerikalıları öldürelim" diye hiç bir yerde söylemedim. O çok ünlü sürekli c/p ettiğin sniper topiğine bak orada bile yapılan işi onaylamasamda amerikalıların bütün dünyaya yaşattıkları terörü birazda kendileri hissetmeye başlamalarından dolayı duyduğum mutluluğu belirttim. Yapmak ile "umarım biraz ders alırlar da bir daha dünyaya saldırmadan önce bir kez daha düşünürler çektirecekleri acıyı" demek arasındaki farkı şayet işine gelirse sende bal gibi anlarsın. Ama hey hat, gördüğüm kadarıyla urgan edebiyatı yapmak senin çok daha işine geliyor. Unity ben bir kez daha söylüyorum, daha öncede söyledim amerika dışında herkez masumdur gibi abuk bir iddiam asla olmadı ama senin kendi hayalgücünle uydurduğun ve bana ithaf ettiğin bir sürü iddian oldu. Amerika hariç herkezi masum görmem şeklimndeki iddianda bu gördüğün halisülasyonlardan sadece birisi. Süreklilik plan niyet dersen amerikanın o konuda en ufak savunulur bir yanı yok. Zaten sadece kafanı kaldırıp CNN hariç bir kanalı izlersen (senin televizyonunda ayarlımı CNN ve FOX hariç terörist destekçisi kanallar bilemiyorum ama) amerikanın kar amaçlı olarak bütün dünyayı sistematik bir şekilde nasıl kan gölüne çevirdiğini görürsün. Amerika uyguladığı ambargo ile sadece Irakta son 10 yılda 800.000 çocuğun ölmünden sorumlu tutuluyor. Kısaca olay senin durup durup söylediğin gibi yolunu şaşıran iki füze meselesi değil, sistematik bir katliam meselesi. Amerika Birleşik Terör İmparatorluğu daha önce defalarca tek umursadığı şeyin kar olduğunu, onun dışında insan hayatını zerre kadar, hele bu insan amerikalı değilse hiç ama hiç umursamadığını kanıtladı. Özür diliyorum unity ama senin devletin ve onun iç işbirlikçileri varken bana terör sunmak, öfke kusmak pek kalmaz, zira bunları senin devletin zaten tekeline almış durumda. Her şeyin en iyisini biz yaparız iddiasındaki devletin teröründe kralını biz yaparız diyerek yoğun bir faaliyet içine girmiş durumda. Senin gibi işbirlikçileride döktükleri kanı temizlemekte, ölenleri suçlu göstermeye çalışmakta son derece cansiperane bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor. Ancak şunu unutmaki Amerikanın döktüğü ne kadar kan varsa o kan yardakçılarınında eline bulaşmıştır.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] [Bu mesaj fedaykin tarafından 16 December 2003 09:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ben dün girmedim foruma, yeni okudum, 25 sayfa üstüste okuyunca mecburen toplu yazacağım, siz de kusura bakmayın. said: horacegoesskiing, 15 December 2003 18:50 tarihinde demiş ki: yani başka açıklaması olamaz. unity bu tartışmaları summon ediyo bi şekilde lol. Böyle bir yeteneği var bence de, yalnız yapılanın tartışma olduğuna inanmıyorum ben. said: dark-dr, 15 December 2003 19:29 tarihinde demiş ki: cesitli insanlar unitye amerikan hayrani, turk dusmani dedikce. unitynin hic bir kiyimi, amerika tarafindan yapilanlar dahil, onayladigi yok. kendisi zaten milli kimligin one cikarilmasini da onaylamaz... Dark bende Türk değil insanım öncelikle, ama arada bir fark var; benim ideallerim var, umutlarım var, inançlarım var, daha önemlisi bunlara göre yaşama isteğim ve bunun için gerekirse çaba harcama (devrimden bahsetmiyorum sadece lol) azmim var. Öte yandan benim anlayabildiğim kadarıyla unity basitçe her türlü kıyıma karşı, son derece 'hümanist', "kimse fiziksel zarar görmesinde, varsın sistem böyle olsun, herkes eşit olsun (!), mümkünse bende "daha eşit olanlar" tarafında olayım." fikrini yansıtıyor bana. Birşeyleri değiştirmek için harcadığı en büyük çabanın yeşil kart almaya yönelik olduğuna inanıyorum. Hayır, bence unity Amerikan hayranı değil, dünya jandarması Amerika değil Zimbabwe olsaydı ona bugün Zimbabwe aşığı diyeceklerdi forumda. said: unity100, 16 December 2003 00:54 tarihinde demiş ki: e bu durumda neden sadece amerika ? insanlik batiya dogru mu isliyor ? Hayır, sen neden sadece Amerika'yı olur olmaz savunuyorsan, pek çok insan -ben de dahil- bunun için Amerika'ya yükleniyor; çünkü Amerika egemen güç, çünkü Amerika dünya jandarması. said: unity100, 16 December 2003 00:37 tarihinde demiş ki: bazi arkadaslarin muhakeme yetenegi zapatistalar gibi bulanmasin diye bazi izahatlar verelim ; ...israil de, kuzey kore de bu anlasmayi kaale almamis, kuzey kore hic imza bile atmamistir. ama tabii ki bunlara ofke ve nefret duymayiz. ...saddam hukumeti ve irak bu anlasmayi hic umursamamis, iran irak savasinda her iki taraf da - iran da dahil - kimyasal gaz iceren bol miktarda top mermisi kullanmistir... said: unity100, 16 December 2003 00:21 tarihinde demiş ki: evet peki senin savundugun irak devleti hangi anlasmalari ihlal etmis kurt gazlayip siii kaybederken onlari da bi basiver bi zahmet. ya da amerika isin icinde olunca masum ediverdigin japonlar cinde hangi anlasmalari ihlal etmis onu da basiver. Birisi sanki daha önce şöyle bir örnek vermişti; "bu tıpkı öğretmenim cengiz cam kırdı, ama ali de kırdı" demek gibi birşey. Bırak Cengizi suçlu bulalım önce, sonra Ali konusunu tartışır, büyük ihtimalle aynı fikirde oluruz. Ne senin Cengiz'e duyduğun sevgi ne de Ali'nin de aynı suçu işlemiş olması Cengizi haklı çıkarır; hele ki Cengiz bunu düzenli olarak yapıyor ve okulun kabadayısı olarak diğer çocuklardan haraç toplamaya, taciz etmeye kalkıyorsa Ali'den daha suçludur benim gözümde. Adına "tarafsızlık, objektif yaklaşım" diyerek Ali ve Cengiz'i aynı kefeye koymakta bence kıvırmaktır, yan çizmektir. Ya Bush aşkına, bir kezde "Amerika bu olayda haksız" de be kardeşim, sadece bir tek olayda olsun. Hiroşima, Nagasaki falan gibi isimler çağrışım yapıyor mu sende? En azından o konuda haksızlardı de, ama içinde bulundukları koşulları sıralamadan, ell quote yapmadan, cümleyi uzatıp yumuşatmadan, sadece haksızlardı de. Yapabilir misin? Ben şüpheliyim. said: PUMA, 16 December 2003 00:20 tarihinde demiş ki: bence unitynin mesajları sadece sizin mesajlarınızın yansımaları.ama ters yansımaları.siz ne derseniz oda tersini diyor , siz ne kadar cevap verirseniz oda o kadar cevap veriyor. Puma olayı çözmüş, unity de bi forum botu aslında, atılan mesajın içeriğinin tam tersini postluyor hemen altına. Yalnız işte quote olayını çözemedi daha vesti, orada hata var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 heyt be gene "untiy vs all" çatışmışsınız. Valla hiç kasamam 30 küsür sayfa okumaya. Ben baştan dedim artık amerikayla resmi komşu olduk diye. Konu nerlere gelmiş. Burada fedaykin e katılmamak elde değil adam nasıl beceriyorsa düşündüğüm şeylerin aynısını yazmış. (toptan +1) :) Unity kardeş de her zaman ki gibi muhalefet konusundaki istikrarını sürdürmüştür. Sonuç 30 küsür sayfalık gereksiz tartışma. Yani bizim burada tartışmamız bişeyi değiştirebilse hak verecem de olmuyo be... :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 "Kırmızı şapkalı kız"ı, "kız tarafı" değil de "kurt tarafı" yazsaydı, bugün bambaşka bir masal dinliyor olacaktık. Ne kurttan "zalim" diye, ne de kızdan "masum" diye söz edilecekti. Biri "karnı acıkmış bir hayvan" olacaktı, diğeri ise "ağza layık bir av"... "Kurt, akıllı davranıp kostüm değiştirerek yemeğini hazırlamıştı. Tam karnını doyurmak üzere iken hain bir tuzağa düşürüldü ve merhametsiz avcılar tarafından karnına taşlar doldurularak acımasızca öldürüldü" diye anlatılacaktı masal; merakla gözleri açılmış yavru kurtlara... * * * Öyledir bu işler; tarihi, kazananlar yazar. Ve aciz çoğunluk da buna alkış tutar. Yine de azınlıkta kalmayı göze alıp masala dipnot düşmek şart. Bugün, baskında öldürülmeyip, küçük düşürülmek üzere halkının karşısına "bitlenmiş diktatör" olarak çıkarılan adam, (tıpkı Bin Ladin ve Ortadoğu'daki pek çok emir gibi), çeyrek asır boyunca ABD ve müttefiklerince beslenmiş, desteklenmiş ve silahlandırılmış bir liderdir. Zalim bir tiran olması, ülkesinde en ufak bir açılıma şans tanımaması, Halepçe'de 5 bin Kürt'e karşı kimyasal silah kullanması, ABD'yi zerrece ilgilendirmemiş, Amerikan Savunma Bakanı Donald Rumsfeld, onunla kol kola pozlar vermekte beis görmemiştir. Batı, savaş öncesi Irak'ta köşe bucak aradığı kitle imha silahlarını Bağdat'a bizzat satmış ve Saddam'ın gücüne güç katmıştır. Ta ki bölgesel çıkarları değişene kadar... Çıkarlar değişince gösterişli bir halkla ilişkiler kampanyasıyla masal yeniden yazılmış, "sadık müttefik", bir anda "korkak meczup" rolüne sokulmuştur. * * * Ne çok yalan var hayranlıkla dinlediğimiz bu masalın içinde... Savaşın gerekçesi olan ve Irak'ın "Yok ettik" dediği kitle imha silahlarının hâlâ bulunamadığını bugün kimse hatırlamıyor bile... Dünyanın en hukuk tanımaz iki liderinin, Bush ve Şaron'un, en büyük kitle imha silahına sahip olduğunu da... Bunları hatırlamak istemiyoruz. Dünyanın yeni diktatörü kaba kuvvetle bölgeye yerleşirken ve dağıtacağı ganimetten bize de pay düşecekken, anlattığı masala inanmak zorundaydık çünkü... O yüzden dün yine meraklı gözlerimizi kocaman açarak izledik, "kılık değiştirmiş hain kurt" ile "onu ininde yakalayan merhametli avcı"nın haberlerini... Şimdi "bitli kurt"un pişmanlık ifadeleriyle çöküşünü ve köy meydanında karnına taş doldurulup dişlerinin sökülüşünü de aynı iştahla izleyeceğiz... "avcı"nın kanlı dişlerini hatırımıza bile getirmeden... Kendi başına alt edemediği tiranını deviren işgalcinin ayaklarına kapanan bu halk, aşağılandıkça bunun utancını duyacak ve korkarım daha nice kargaşalar yaşayacak. Umarım Bush'tan kurtulmaları da Saddam'dan kurtuldukları kadar kolay olur. can dündar / milliyet[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Eheheuheueh Unity bi ara gazı fazla almış, kendi yazısını quote'lamış :)[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Asteroth, 16 December 2003 14:03 tarihinde demiş ki: Eheheuheueh Unity bi ara gazı fazla almış, kendi yazısını quote'lamış :) said: Nefr, 16 December 2003 12:29 tarihinde demiş ki: Puma olayı çözmüş, unity de bi forum botu aslında, atılan mesajın içeriğinin tam tersini postluyor hemen altına. Yalnız işte quote olayını çözemedi daha vesti, orada hata var =P Nefr daha önce demiş quote kısmında hala bug var wastie daha o kısmı tam oturtamamış.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 unity makes a flashback - bkz : fedaykin's comeback topicde bi suru sacmasapan laf edilmis su ana dek gordugum kadariyla, soyle bi son 'bildiri' yapayim da carpitma yapanlarin carpitmasi baki kalmasin. cikmis nefr demis yok efenim amerikaya isliyor insanligin. bu forumda su ana kadar cinlilerin japonlardan cektigi acilari, vietnamda ortadan kalkan dag kabilelerini gundeme getiren BIR TEK BENIM. forumda su ana dek yahudiler olduruldu oh iyi olmus keske daha cok oldurulseydi diyen psikopatlar bile cikti. rutine takmissiniz surekli ayni sacmaligi saciyorsunuz ortaliga 'amerikan asigi' e siz de fasist asigisiniz o zaman. amerikadan baska HICBIR seye dusmanlik yaptiginizi gormedim. ON TANE tarihi KATLIAM saydim, icinizden bir kisi cikip evet cok kotu olmus bunlari yapanlara lanet olsun demedi. dediniz mi ? link verin. ON MILYON kisinin gazlanmaszi zkinizde degil sizin. siyasi gorusleriniz dogrultusunda bir tek sey goruyor sizin insanliginiz, o da dusmaniniz. cikiyor biri foruma zapatista propagandasi basiyor, sonra da ben komunist degilim. yasadisi sol orgut bildirileri gibi postlar basiyor foruma, sonra da 'ben komunist degilim'. e madem serbest cesitli ulkelerin ic stabilitesine zarar veren gerilla orgutlerinin propagandalarini yapmak, radikal islamci arkadaslar da buraya hizbullah propagandasi, el kaide propagandasi bassin o zaman. ne o ? solcu arkadaslar sadece sizin tekelinizde mi olacak forum psikopatolojisi ? esitlik olsun. salak sapik 'vatana hiyanet' laflari bile edildi kendini bilmez sahislar tarafindan. halbuki bir bakiyoruz sozkonusu sahsin postlarina, sureklilik icerisinde DUNYADA BIR IRKI IZOLE EDIP ONA DUSMANLIK ETMEK fiili isleniyor. buna IRKCILIK denir. ne zamandan beri irkcilik yapmak forum kurallarina gore serbest ? adam aska gelip bir sekilde kendi gozu donmus mantik sinsilesi icerisinde birine vatan haini gibi tazminat sebebi olabilecek bir lakap yakistiriyor, ama kendisi direkt IRKCI. yok efenim neymis hede, yok efenim hodo, sadece ayni teroru hissetmesinin ibret olacagi ...... HAYIR. resmen sniper topicinde bir ulusa ofke ve kin kusmussun, olum dilemissin. yorumluk bir yani da yok. sasilacak bir sey de degil kendi vatandasini eline ILK firsat gectiginde asacaktin zaten daha da once. amerika ve onun isbirlikcileri varken sana teror kusmak pek kalmazmis. e kusuyorsun ya ? nerden geliyor bu teror kalmiyorsa sana kusmak. islami topiclerde urgan sovuna ciktigin gunleri ne cabuk unuttun ? adam asacagim oldurecegim diyor, sonra da 'urgan edebiyati yapmak senin daha cok isine geliyor'. o terimi literature kazandiran sensin yahu. tabi aslinda normal bi durum, cunku bir ulusun digerini toptan silmek amaciyla 10 milyon kisiyi sistemli olarak oldurmesini NASIL BIR MATEMATIKSE ARTIK amerikanin hatalari ile bir tutuveriyorlar. sizin insanliginiz buysa, siz fasist olsaniz daha iyi, en azindan kimin ne oldugunu biliriz. sizin yanilsamalarinizin aksina bu gun amerikayi savunmak bir suc degil, amerikanin yaptiklari da sizin GOZ ARDI ETTIGINIZ dunyanin kendi disinda tum irklarini toplama kampina tikma amacini gutmus devletlerin yaninda hicbirsey degil. yok somurgecilikmis yok zaten herkes koleymis. bunlar solcu propagandasi. kole misin, NEREDE hani zincirin ? ha ? yok efenim elimiz mahkummus zincirler artik gorunmez zincirlermis. sizin gozardi ettiginiz psikopatlar dunyayi ele gecirseydi GORUNUR ZINCIRLERINIZ olacakti. sirtinizda GERCEK KAMCI saklayacakti. eger bunun idrakine varamiyorsaniz ancak fanatizminize verilir. kulahima anlatin siz radikal solcu polemiklerini, universiteye yeni gelmis bebe degiliz. ha durun su muhalefet muhabbetine de bi egilelim. aaaaa. bakiyorum hep tanidik yuzler var tartismada. ne tanidigi yahu, AYNI yuzler. enteresan. demek 5 tane radikal eleman olunca tartismada bir taraf tekse muhalefet oluyor. hem de baskalari da benzer tarzda gorus belirtse dahi. yerim ben boyle muhalefeti. sanki iktidar oldunuz, fedaykin eline urgani aldi milleti asiyor da biz muhalefet olduk. uyanin uyanin. muhalefette olan sizsiniz. aa simdi farkettim fedo lutfedip benim bir yazimi imzasi yapmis. dur ben de onun inciler sactigi sevgi dolu yazilarindan bir kacini imzam yapiyim de herke faydalansin onun icinden akan o engin sevgi selinden. son olarak diyecegim su, kardesim, sen NEFRETLE dolmussun. nefret kisiyi koreltir. baskalarinin acilarina karsi duyarsiz kilar. aynen senin butun tartismalarda her tur baska ulusun cektigi acilari onemsemeyip sadece kendi fikrine uygun olana yonlendigin gibi. nefretin hedefi yoktur. bir gun nefret ettigin sey ortadan kalkarsa nefret kendisine yeni bir 'hakli' hedef buluverir. tarih boyunca tum psikopat uluslarda boyle olmustur. insanlik benim degil SENIN yaptigin gibi tek yonlu olmaz. eger insansan git kuzey korede hukumet ne hakla kendi halkini ac birakip nukleer silaha yatirim yapiyor onu protesto et. eger bu cumleyi okuduktan sonra aklina 'onlari amerika mecbur etti' geliyorsa bu da yukarida soyledigim nefre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Unity belki problem bizlerde değil sendedir. ciddiyim yani at gözlüğü ile bakmadan bir daha bir düşün. Bir de lütfen konuları sanki bizler Amerikalılar ölsün Japonlar çok yaşasın ve Almanlar tekrar dünyayı ele geçirsin demisiz gibi algılama. Sadece senin Amerika tarafı tutumuna kendi düşüncemizce tepki olarak bizlerde örnek verdik. Kimse burda ciddi ve gerçek anlamda birinin eline silah alıp sağa sola ateş etmesinden keyif alacağını söylemedi söylemez ama insan ne anlamak isterse onu anlar. Fedaykin kendi içlerinde ilk kez terörü hissettiler iyi olmuş dediyse bu Amerikan halkının ölmesine sevindim değil Amerikan halkı bu güne kadar yaşattığı terörle kendi de tanıştı anlamında yazmış bence.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ehue unitynin forum botu olabileceği fikrine fedaykin in 20 maddelik postunu ayrı ayrı quotelayıp cevaplayınca bende inanmaya başladım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Bu arada yukarda Irkçılık ile ilgili bir paragrafın varmış kaçırmışım göz atarken. Yanılmıyorsam dünkü laflarından sonra bu yazının hedefi benim. Öncelikle git CNN dışında bir yerden Biraz milletsevgisi, vatan sevgisi öğren. Ne zamandan beri vatan sevgisi ırkçılık oluyor onu anlamadım. Ama şöyle de diyebiliriz BAZILARI gibi Vatan HAİNİ, yabancı YALAKASI olmaktansa milliyetçi, türkçü veya senin tabirinle IRKÇI olmak daha iyidir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 16 December 2003 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 valla yaw bot olabilir ben de kıllanmaya başladım :) unity100 de versionu herhalde unity v100 :) yanlış anlama unity. sevimli geldi bu bot iddiası bana. gücenme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 1-)www.paticik.com/forum/forumkurallari.php hatırlatırım. 2-) unity 100 demişki: "bir gun televizyonu actigimizda haberlerde 'yasadisi sol orgut uyeleri yakalandi' haberi sirasinda fedaykinin fotografini gorucez." Ne yalan söyleyeyim buna yada benzer şekilde abd konsolosluğuna saldırı falan olsa aynen ilk beklediğim potansiyel kişi fedaykin, burada ve daha önce yazdığı msglara dayanarak bunu söylüyorum. 3-) ve forum kurallarına dayanarak, fedaykin in msglarının bize ve forumlara zarar verici ve nefret dolu olduğunu düşünüyorum ve geçici yada kalıcı banlanmasını yada bizi ve forumları rahat bırakmasını talep ediyorum, ben rahatsız oluyorum çünkü. 4-) saddamın oyuncağı çıkmış :)[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Olum kediyle konusalimda diyelim yeter bre., Kendi forumunda post fazlaligi olsun diye artik botmu koymus(da ne moktan bottur bu ya)Yoka parami vermis(ki ne utr bir miktar alah bilir) Bunun disinda unity. Bu forumdaki kimse senin dusmanin degil,genelde sert bir uslup kullaniyorsun... yersiz. Turkce dersinden ogrendigin 3 kelimeyi yanyana getirmek seni malasef buyuk bir kisilik yapmiyor....Hepimizde o yetenek var lakin biz anladik olayin boslugu ugrasmiyoruz edebiyat yapmakla bole konularda. Hernekadarda hic birsey bilmiyorsun fln demek istesemde diyemem, belliki zamaninda baya birseyler ogrenmissin.Lakin onlari da yanlismi ogrendin yoksa beyninimi yikadilar bilemiycem,Cunku Anca birinin beyni yikaninca bukadar koru korune birseyi savunur.. Hepimiz humanistiz.hepimiz insanligin iyiligini istiyoruz.....Saddamin yakalanmasi dunyaya muthis bir olay gibi gosterilsede.Belki koskoca irakta topu topu 3 kisi gobek attigi halde onlarin goruntuleri gosterilsede..biz bu olusumun aslinda Mantiken yanlis oldugunu anliyoruz.. En azindan bence Amerikanin baska bir ulkeye girmesi basli basina bir yanlis. Sonucta unity sakin ol...Sanal bir forumdasin ve burdaki her postun (umarim kedinin bir parmagi yoksa) sana para kazandirmiyor,.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Absolut, 16 December 2003 15:03 tarihinde demiş ki: Bu arada yukarda Irkçılık ile ilgili bir paragrafın varmış kaçırmışım göz atarken. Yanılmıyorsam dünkü laflarından sonra bu yazının hedefi benim. Öncelikle git CNN dışında bir yerden Biraz milletsevgisi, vatan sevgisi öğren. Ne zamandan beri vatan sevgisi ırkçılık oluyor onu anlamadım. Ama şöyle de diyebiliriz BAZILARI gibi Vatan HAİNİ, yabancı YALAKASI olmaktansa milliyetçi, türkçü veya senin tabirinle IRKÇI olmak daha iyidir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 16 December 2003 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] vay beee. digerleri gibi dunya tarihini gozardi edip dunyada tek katliam yapan en buyuk 'seytan imparatorlugu' olarak amerikayi gormedik diye amerikan hayrani oldugmuz yetmedigi gibi bir de vatan haini olduk. gidin acin bi kanunu bakin bakalim vatan hainliginin tanimi neymis bu kadar rahat ve esnek kullaniyosunuz bu terimi. madem kisilerin boyle kendi goruslerine karsi cikani kendi kafasina gore etiketlemesi serbest, ben de bundan sonra fedaykine komunist, zapatist ve fasist olarak bakacagim. o oyleyse bu da boyle. irkcilik temasinin hedefi de biraz once eski postlarina bakip dumura ugradigim degerli zapatist fedaykin arkadasimiz idi. istanbuldaki bombali saldirilar gibi topicleri dahi bir yerden amerikaya baglamayi basarmis. diger topiclerde de surekli goruyoruz zaten dunya dedigimiz bu gezegen uzerinde bulunan bir ulusa karsi ozel ofke ve nefretini. buna IRKCILIK diyoruz biz turk dil kurumunda.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: The_Guardian, 16 December 2003 15:24 tarihinde demiş ki: Olum kediyle konusalimda diyelim yeter bre., Kendi forumunda post fazlaligi olsun diye artik botmu koymus(da ne moktan bottur bu ya)Yoka parami vermis(ki ne utr bir miktar alah bilir) Bunun disinda unity. Bu forumdaki kimse senin dusmanin degil,genelde sert bir uslup kullaniyorsun... yersiz. Turkce dersinden ogrendigin 3 kelimeyi yanyana getirmek seni malasef buyuk bir kisilik yapmiyor....Hepimizde o yetenek var lakin biz anladik olayin boslugu ugrasmiyoruz edebiyat yapmakla bole konularda. Hernekadarda hic birsey bilmiyorsun fln demek istesemde diyemem, belliki zamaninda baya birseyler ogrenmissin.Lakin onlari da yanlismi ogrendin yoksa beyninimi yikadilar bilemiycem,Cunku Anca birinin beyni yikaninca bukadar koru korune birseyi savunur.. Hepimiz humanistiz.hepimiz insanligin iyiligini istiyoruz.....Saddamin yakalanmasi dunyaya muthis bir olay gibi gosterilsede.Belki koskoca irakta topu topu 3 kisi gobek attigi halde onlarin goruntuleri gosterilsede..biz bu olusumun aslinda Mantiken yanlis oldugunu anliyoruz.. En azindan bence Amerikanin baska bir ulkeye girmesi basli basina bir yanlis. Sonucta unity sakin ol...Sanal bir forumdasin ve burdaki her postun (umarim kedinin bir parmagi yoksa) sana para kazandirmiyor,. sacmasapan konusma ya. okudun mu daha onceki postlari. haklarinda tazminat davasi acsam kazanacagim kadar hakarette bulundular bana. sen rahatsiz oluyorsan benden ben de baskalarinin dunya uzerinde su ya da bu irka ya da benim ulkemin icindeki herhangi su ya da bu zumreye asacaksin keseceksin zkeceksin demesinden rahatsiz oluyorum. gorusun varsa efendi gibi izah edersin. millete ofke nefret ve kan kusup ayrimcilik yapmazsin. yok turkce dersiymis yok uc kelimeymis. once sen turkce dersini bi tekrar al da OKUMAYI ogren. edit : bu sakinlik cagrisini aska gelip foruma illegal orgutlerin bildirilerini basan ve digerlerine bol kesede vatan haini lakabi yapistiran arkadaslara bi yap bakalim once. bebeler on rampage. [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com [Bu mesaj unity100 tarafından 16 December 2003 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Arkadaşlar sakin olsak? Forum kuralları demiş birisi, gerçekten hatırlamak gerekiyor sanırım. Fazla kırıcı olmadık mı? Haklı haksız olma kısmı ayrı, farkında mısınız bilmem son birkaç sayfadır konuyla ilgili bir mesaj yok. Sürekli oradan buradan alıntı yapıyoruz. Ben herhangi bir cevap yazmak niyetinde değilim, bu tartışmayı uzatmakta istemiyorum, mümkünse sakinleşmenizi istiyorum ama, sonra devam ederiz nasıl olsa, vaktimiz bol =] Karşılıklı cevap vermeye dönmüş olay, açtım kilidi ama lütfen kırıcı olmayın, forum kurallarına aykırı birşey söylemediğinize de emin olun. Sonuçta burada sadece konuyu tartışmayı amaçlamamız gerek, fazla yaymaya ve kişiselleştirmeye gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 [edit: kişisel kısımlar / nefr] ************ Ne hikmetse unity efendi senin insanlığında hep amerikanın düşman adlettiklerinin yaptığı katliamlarda işliyor, dostlarına hele kendilerine ise bir türlü işlemiyor. Bu forumda Amerikayı her şart altında mantıklı mantıksız farketmez hep dstekleyen BİR TEK SENSİN. Nazileri en az senin sevmediğin kadar bende sevmiyorum. Nazilerden nefret etmem ise senin gibi amerikaya aşık olmamı gerekmez, senin anlayamadığın bu. On milyon kişinin gazlanması emin ol en az senin kadar bizimde zikimizde ama amerikanın katlettiği milyonlar esas senin zikinde değil. Senin gözün ne hikmetse amerikalıların yaptığı katliamları hiç ama hiç görmüyor. Ayrıca Zapatistalar Türkiyede yasadışı bir örgüt değil. Hatta bir iki denyo yer hariç dünyanın hiç bir yerinde yasadışı değil bilakis Meksika hükümetinden çok daha saygın konumdalar. Tabi senin devletin olan amerika onları sevmiyor ya sende hemen onları terörist yaptın. Sana kalsa amerikaya karşı olan herkez terörist. Allahtan senin gibi insanlar bu dünyada azınlıktada dünya üç beş çapulcunun oyun tarlası olmaktan kurtuluyor. Ayrıca Zapatistaları sevmek için komünist olmaya filan da hiç gerek yok, yeterki içinde birazcık özgürlük kavramı gelişmiş olsun yeter. Şayet bir ülke dünyanın topunu cehenneme çevirmeye çalışıyorsa ben ona karşı mücadele ederim, bu benim insanlık görevim. Bunu ırkçılık olarak adlandırmak senin tercihin ama amerikan diye bir ırk olmadığından nasıl bir ırkçılık yaptığımı anlayabişmiş değilim. Benim karşı olduğum amerikanın politikaları ve bunu destekleyen insanlar. Benim gözümde senin değerin amerikada yaşayan ve amerikalı diye geçenlerden çok daha aşağıda, ırkçılıksa ben sana karşı ırkçıyım her nasıl oluyorsa. Irkçılıkmış, komik olma... Tazminat davası mı açmak istiyorsun, buyur sana pm'den açık adresimi adımı soyadımı veriyim şayet açacaksan bundan en ufak gocunmam aksine seni birde mahkemede altetme fırsatı verdiğin için ayrı bir mutlu olurum. Hakaretse sen sürekli hakaret etmiyorsun sanki, komik olma. Daha öncede söyledim şimdi de söylüyorum, ben amerikalıların topunu öldüreceksin filan demedim, sadece diğer insanlara yaşattıkları acıyı bir miktar anlayıp bundan sonra yaşatmamalarını diledim. Bunun işine gelmediği için senin tarafından çarpıtılmasına ise izin vermeyeceğim. Şayet Mustafa Kemal Atatürk'ün çıkarttığı kanunların uygulanmasını savunmak teröristlikse evet ben teröristim ve bundan da gurur duyuyorum. Ayrıca o başlıkta da söylemiştim, burada da söylüyorum adam asmakla ilgili fazı lafı yine sen söylemiştin ben değil. Bu adam asmak istiyor diyen ben değildim, sen benim söylediğimi söylemiştin. Yine kendin yazıp kendin inanıp bunu bana mal ediyorsun. Amerikanın yaptığı katliamları savunmak ise suçtur hatta en büyük suç olan İNSANLIK SUÇUDUR. Şimdide benim kimi protesto edeceğim kimi etmeyeceğime mi karar vermeye kalkıyorsun. Amerikanın yaptığı katliamlara karşı ses çıkarmak için senden izin mi alacağım artık, yok öyle yağma. Evet içimde büyük bir öfke var amerikaya ve onun yalakalarına karşı. İçimde milyonların katillerine karşı büyük bir öfke var, içimde sadece para kazanma hırsı ile yanıp tutuşan ve bu uğurda bütün dünyayı ateşe verecek kadar gözü dönmüşlere karşı büyük bir öfke var. İçimde amerikanın öldürdüğü veya ölmesine sebep olduğu milyonlarca çocuğun acısı var, içimde hergün ağlayan milyonların ızdırabı var ve bu sebepten çok ama çok öfkeliyim. Senin ise içinde sadece vatanına karşı duyduğun büyük aşk var, insaniyet namına ise bir şey kaldığını hiç zannetmiyorum. Senin adın ileride ya Amerikan Devlet Başkanının verdiği bir üstün hizmet madalyası ödül töreninde yada en azından yeşil kart çekiliş töreninde yer alacak. Sen bunda gurur duyabilirsin ama benim için büyük bir utanç kaynağıdır bu. Yürü be unityyyy kim tutar seni...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki: almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren. [Bu mesaj Nefr tarafından 16 December 2003 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 şöyle bir okudum da unity kızmakta haklı bence. fikirleri doğru demiyorum ama vatan haininden tutun da amerikan uşaklığına kadar ağır laflar edilmiş. kimse kimseye vatan haini gibi laflar etmeye hakkı yoktur. ve bir vatan haini bu forumda sizle tartışmaz emin olun. herkes kendi fikirlerinin doğru olduğuna inanır ve savunur. vatan haini fikirlerinin doğru olmadığını bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: fedaykin, 16 December 2003 19:01 tarihinde demiş ki: Nefr özür diliyorum ama daha önce hazırladığım ama konu kitlendiği için yollayamadığım yazıyı yollamak durumundayım. Sakinleşmek için bunu yollmaya mecburum umarım anlıyorsundur. Aslında başka bir yazıda unity mesleğin ne diye birisi sorunca hippilik demiş ya o sinirimi biraz aldı, yerlere yattım gülmekten. Şuna işsiz güçsüzüm desene diyecektimde şimdi başkasının alakasız konusunda da olayı gereksiz noktalara dökmeyelim dedim ama burada derim :-D Birde hippiymiş lol ki ne lol... amerikan aşığı, katliamlarını savunucu bir hippi :-D tamam ben de sakinleseyim o zaman. ben de senin soyle gecmisteki postlarina bir baktim, dehset sinirlarini zorladi yine gorduklerim. hangi ciddi konuya girmissen konuyu amerikaya baglamissin, millet itiraz etmis, onlara da cemkirmissin. amerikan asigi sacmaligini uyduran SENSIN, milyonlarca kisinin oldurulmesine gikini cikarmayip da kiyaslanamayacak seyleri bahane edip bir ulusa ozel kin besleyip tum insanlari kutuplastirmaya calisan da sensin. ben de senin insaligina gulmekten yerlere yatiyorum. bi topicde milleti asmis, bi topicde surmus, obur topicde kesmis baska bi topicde supermarketlerde dehset istemissin. eger lakap takmalara geliceksek bi izahatini ver bakalim turkiye cumhuriyetinin cesit cesit anlasmasi yaninda suclu degisim anlasmasi olan meksika hukumetine acikca isyan etmis silahli bir ic savas cikarmis bir guruhun propagandasini hangi mantiga dayanarak foruma bastin. aska mi geldin yoksa illegalite denen seyden haberin mi yok. ne olacak eskaza dgm de calisan isguzar bir genc burokrat gorse bu postlari ? said: Ne hikmetse unity efendi senin insanlığında hep amerikanın düşman adlettiklerinin yaptığı katliamlarda işliyor, dostlarına hele kendilerine ise bir türlü işlemiyor. Bu forumda Amerikayı her şart altında mantıklı mantıksız farketmez hep dstekleyen BİR TEK SENSİN. hangisiymis o ? cinlilerin japonlar tarafindan onmilyonlarla katledildigini gundeme getiren sen misin ben miyim ? vietnamlilarin daglarda kabile supurdugunu kim ilk kez ortaya atti ? sen mi ? yahu sormasi ayip, sen amerikayla ilgili olmayan hangi dunyasal aci ile ilgili acip da bir laf ettin ? her olan seyi amerikaya baglamaktan baska ? said: Nazileri en az senin sevmediğin kadar bende sevmiyorum. Nazilerden nefret etmem ise senin gibi amerikaya aşık olmamı gerekmez, senin anlayamadığın bu. On milyon kişinin gazlanması emin ol en az senin kadar bizimde zikimizde ama amerikanın katlettiği milyonlar esas senin zikinde değil. Senin gözün ne hikmetse amerikalıların yaptığı katliamları hiç ama hiç görmüyor. simdi bak bakiyorum yukaridaki postun 2. cumlesi kafadan bir anlam karmasasi icerisinde. nasi laf nazilerden nefret etmem ise senin gibi amerikaya asik olmami gerektirmez. ben nazileri kiniyorum, lanetliyorum. neden senin hic bunu yaptigini gormedik bu gune kadar ? hangi katliamlari gormuyormus benim amerikanin belirli donemlerinde yapilan ? ne zaman cikmisim kizilderililerin ortadan kaldirilmasinin ne guzel ne neseli bir olay oldugunu soylemisim ? ben her daim abartmalara karsiyim. sen tutup da 500 bin kisinin savas ve surgun sonucu ortadan kaldirilamsini fabrika kurup 10 milyonu disliler arasinda yemeye esit tutarsan ben de cikar hop derim. said: Ayrıca Zapatistalar Türkiyede yasadışı bir örgüt değil. Hatta bir iki denyo yer hariç dünyanın hiç bir yerinde yasadışı değil bilakis Meksika hükümetinden çok daha saygın konumdalar. Tabi senin devletin olan amerika onları sevmiyor ya sende hemen onları terörist yaptın. Sana kalsa amerikaya karşı olan herkez terörist. Allahtan senin gibi insanlar bu dünyada azınlıktada dünya üç beş çapulcunun oyun tarlası olmaktan kurtuluyor. Ayrıca Zapatistaları sevmek için komünist olmaya filan da hiç gerek yok, yeterki içinde birazcık özgürlük kavramı gelişmiş olsun yeter. turkiye cumhuriyeti yurtta baris dunyada baris politikasini devlet politikasi yapmistir. bu nedenle baska hicbir egemen ulkenin topraginda herhangi bir gerekceyle gozu olan birak ulkeleri, herhangi bir grubu ve guruhu dahi desteklemez. kendisiyle diplomatik iliskilerimiz olan meksikada acikca ulkenin egemenligine bas kaldirip silahli bir ic savas baslatmis bir orgut, dolayisiyla orada yasadisi oldugu icin bizde de yasadisidir. bir atalim istersen meksika temsilciliklerine turkiyedeki ne dusunecekler turkiyenin en buyuk oyun portalinda zapatista propagandasi yapilmasi hakkinda. said: Şayet bir ülke dünyanın topunu cehenneme çevirmeye çalışıyorsa ben ona karşı mücadele ederim, bu benim insanlık görevim. Bunu ırkçılık olarak adlandırmak senin tercihin ama amerikan diye bir ırk olmadığından nasıl bir ırkçılık yaptığımı anlayabişmiş değilim. Benim karşı olduğum amerikanın politikaları ve bunu destekleyen insanlar. Benim gözümde senin değerin amerikada yaşayan ve amerikalı diye geçenlerden çok daha aşağıda, ırkçılıksa ben sana karşı ırkçıyım her nasıl oluyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 unity, o saydığın "diğerleri"nden hiç bahseden, onlara lanet okuyan yok demişsin. yanlış! hiç kimse yoksa ben varım onların topuna da lanet okuyan. ilave olarak soykırımdan bahseden, farklı düşünceleri yok etmekten bahseden, kendi tarafında olmayanları asmaktan kesmekten bahseden herkese de lanet okuyorum. uzlaşmaktan bahseden kişilere "uzlaşma olmaz, bir taraf diğerini ezene kadar savaşa devam" diyen insanlık dışı düşüncelere de lanet okuyorum. evet saddam denen iblis layığını bulmuştur gerçekten de. [hline] ... Büyük bir salona girdiğimizde, Saddam, bir grup generalle ve bazı bakanlarıyla konuşuyordu. Hepsi ayaktaydı. Küçük bir daire halindeydiler. Saddam bizi görünce bir iki adım atarak onlardan ayrıldı. Durdu. Yanına giderek teker teker elini sıkmamızı bekledi. Bunun bir senaryo olduğunu sonra anlattılar. Saddam, yabancılara genellikle böyle yaparmış. Yani... "Eğer, yabancı gazeteciler, diplomatlar, siyesetçiler içeri girdiğinde, eğer Saddam oturuyorsa, el sıkmak için ayağa kalkması gerek." "Koca Saddam hiç birileri için ayağa kalkar mı? Elbette kalkmamalıdır!" demişler. Peki oturduğu yerden mi el sıkacak? Bu da olmaz. Peki, çözüm ne? Düşünmüş bulmuşlar: Bize yaptığı gibi, bir grup adamıyla ayakta durur ve konukları geldiğinde - zaten - ayakta görünürse sorun çözülür. Gruptan bir iki adım ayrılır. Olduğu yerde bekler. Gelen konuklar da önüne kadar yürürler, uzattığı elini sıkarlar. Sonra hep birlikte koltuk grubuna geçilir. Saddam oturur. Konuklara da oturmaları işaretiyle yer gösterir. ... güneri cıvaoğlu / milliyet [hline] bunlara saysın yaşadıklarını. ama amerika denen dünya diktatörünün bunu kullanarak kendisini melek mertebesine yükseltmesi kandırmacasına ben GELMİYORUM. bir iblis başka iblisi haklamış... benim bundan kârım nedir? sadece daha güçlü bir iblis! arkasında durup da bastıra bastıra söyleyeceğim birşey varsa o da budur. bunun ne kurtçulukla ne o'culukla ne bu'culukla ilgisi vardır. diğerlerinin suçundan bahsetmemiş oluşum bugünün konusunun diğerleri olmamasıdır. dersen ki diğerleri gibi amerika da suçludur, diktatör zihniyetinin önüne geçilmesi gerekir sonuna kadar bu görüşünün yanındayım. ama sırf adını hatırlayamadığım bir forum kullanıcısıyla kişisel tartışmanızdan dolayı gerçek düşünceni biraz perde arkasında bırakarak konuşuyorsan kimseyi yanında kolay kolay bulamazsın bu konuda.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 evet abi ben de aynini yapiyorum. her topicde yaptim burada da yapiyorum, buradan kizilderili ulusunun amerika tarafindan tarumar edilmesini de kiniyorum, 10 milyon cinlinin biyolojik silahla oldurulmesini de kiniyorum, stalinin sibiryada 5-6 milyon insani imha etmesini de kiniyorum, nazilerin kendi vatandaslarini sakat diye imha etmesini, baska bir irki sakincali diye ortadan kaldirmak icin fabrika kurmasini da kiniyorum, mogollarin anadoluya girdiklerinde yaptigi cinayetleri de kiniyorum. fransiz katolik krallarin st. barthelemy olayinda bir gecede protestan huguenotlarin kokunu kazimasini da kiniyorum. daha saymakla bitmez. iste benimle bazi arkadaslar arasindaki fark su ki, ben bunlarin hepsini gorup degerlendirip kinayabiliyorum. ama onlar sadece bir tek kelime goruyorlar.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PiNk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Arkadaslar en onemlisi saddamin yakalanmasi bush'un savasi kazanmasi falan degil.En onemlisi bizim nerede saf tutacagimizi bilmemiz yada neye sevinip aslinda neye sevinmememiz gerektigini anlamamizdir. Saddamin yillardir kendi halkina yaptiklarini elbette gormemezlikten gelemeyiz.ama su bir gercekk ki adam ister diktatorlukle olsun ister halkinin gozune iyi gorunmeye calisarak olsun( bu hic olmadi ama neyse) yillardir halkini idare etrmesini bildi.herhengi bir ic savas yasatmadan. Ben saddami savunmuyorum ancak saddamin zorla sirf amerikanin enerji ihtiyacindan dolayi kendi amaclari dogrultusunda yerinden edilmesine ve buna bir takim kiliflar uydurulmasina karsiyim. Unutmamamiz gereken sey se bugun kendi cikarlari icin bir ulkenin yillardir sure gelen yonetimini yerle bir eden dunyadaki tepkiler'den etkilenmeden bildigini okuyan bu guc eger yarin bizdede kendi cikarlarini tehdit eden herhengi bir unsur gorurse ayni seyleri bizede yapmaktan geri kalmicaktir . buyrun gerisini siz dusunun. Neye sevinmeliyiz ...neye uzulmeliyiz[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: PiNk, 16 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: ... Unutmamamiz gereken sey se bugun kendi cikarlari icin bir ulkenin yillardir sure gelen yonetimini yerle bir eden dunyadaki tepkiler'den etkilenmeden bildigini okuyan bu guc eger yarin bizdede kendi cikarlarini tehdit eden herhengi bir unsur gorurse ayni seyleri bizede yapmaktan geri kalmicaktir . buyrun gerisini siz dusunun. sonuna kadar katılıyorum. dünyanın geleceğinde önemli olabilecek bir zenginliğimiz var: BOR. günün birinde birilerinin gelip de sokakta dolaşan sakallı dedeyi bahane ederek topraklarımızı postal izleriyle doldurup bu kaynakları emmeye çalışmayacağını nasıl garanti edebiliriz bu düzen altındayken?[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Sufi, 16 December 2003 19:45 tarihinde demiş ki: sonuna kadar katılıyorum. dünyanın geleceğinde önemli olabilecek bir zenginliğimiz var: BOR. günün birinde birilerinin gelip de sokakta dolaşan sakallı dedeyi bahane ederek topraklarımızı postal izleriyle doldurup bu kaynakları emmeye çalışmayacağını nasıl garanti edebiliriz bu düzen altındayken?[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 turkiyenin dogal kaynaklarinin kullanilamamasinda ne amerikanin ne de baska bir yabanci gucun parmagi var. kimin parmagi mi var ? soyleyeyim . arkadasimin bir tanidigi gectigimiz aylarda maden cevheri buldular bir arazide. oldukca da zenginmis. sonra gittiler ankaraya arama ruhsati almaya, bir bakmislar devlet dairesinin onunde bir suru acaip tip bekliyor saibeli saibeli. bunlari gorunce yaklasmislar yanlarina demisler "bisey mi buldunuz ? nerede buldugunuzu soyleyin bize devredin 300-500 milyar verelim size". bunlar da killanmis yok birsey bulmadik demisler. sonradan sorusturuyorlar ve sunu ogreniyorlar ki bekleyen tipler mafya. iceride de adamlari var. topluca aileleri daga kaldirip ortadan kaldiriyorlarmis. daha acik yazmama gerek yok ne yaptiklarina dair sanirim. coluk cocuk. cok para varmis bu iste. eskaza buldum birsey dersen ve inanirlarsa, ya da mal gibi iceriye girip basvurursan devlete, dusuyolarmis pesine. has be has oz be oz turk mafyasi bu. haliyle bizimkiler unutmuslar maden isini filan. bi sure sonra da yakinda maden ceken baska bir firma farkina varip cekmeye baslamis zaten maden ellerinden gitmis. iste turkiyede madencilik olayi. artik kara hasanlarin uzun mehmetlerin taskomuru bulacagi donemlerde degiliz.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 eh unity bu da ne yazık ki ülkemizin acınası gerçeği... yol almamız lazım. çok yol almamız lazım. ama birbirimizle uğraşarak nah alırız o yolu.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Sonraki 20.sayfa (Toplam 27 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 unity, o saydığın "diğerleri"nden hiç bahseden, onlara lanet okuyan yok demişsin. yanlış! hiç kimse yoksa ben varım onların topuna da lanet okuyan. ilave olarak soykırımdan bahseden, farklı düşünceleri yok etmekten bahseden, kendi tarafında olmayanları asmaktan kesmekten bahseden herkese de lanet okuyorum. uzlaşmaktan bahseden kişilere "uzlaşma olmaz, bir taraf diğerini ezene kadar savaşa devam" diyen insanlık dışı düşüncelere de lanet okuyorum. evet saddam denen iblis layığını bulmuştur gerçekten de. [hline] ... Büyük bir salona girdiğimizde, Saddam, bir grup generalle ve bazı bakanlarıyla konuşuyordu. Hepsi ayaktaydı. Küçük bir daire halindeydiler. Saddam bizi görünce bir iki adım atarak onlardan ayrıldı. Durdu. Yanına giderek teker teker elini sıkmamızı bekledi. Bunun bir senaryo olduğunu sonra anlattılar. Saddam, yabancılara genellikle böyle yaparmış. Yani... "Eğer, yabancı gazeteciler, diplomatlar, siyesetçiler içeri girdiğinde, eğer Saddam oturuyorsa, el sıkmak için ayağa kalkması gerek." "Koca Saddam hiç birileri için ayağa kalkar mı? Elbette kalkmamalıdır!" demişler. Peki oturduğu yerden mi el sıkacak? Bu da olmaz. Peki, çözüm ne? Düşünmüş bulmuşlar: Bize yaptığı gibi, bir grup adamıyla ayakta durur ve konukları geldiğinde - zaten - ayakta görünürse sorun çözülür. Gruptan bir iki adım ayrılır. Olduğu yerde bekler. Gelen konuklar da önüne kadar yürürler, uzattığı elini sıkarlar. Sonra hep birlikte koltuk grubuna geçilir. Saddam oturur. Konuklara da oturmaları işaretiyle yer gösterir. ... güneri cıvaoğlu / milliyet [hline] bunlara saysın yaşadıklarını. ama amerika denen dünya diktatörünün bunu kullanarak kendisini melek mertebesine yükseltmesi kandırmacasına ben GELMİYORUM. bir iblis başka iblisi haklamış... benim bundan kârım nedir? sadece daha güçlü bir iblis! arkasında durup da bastıra bastıra söyleyeceğim birşey varsa o da budur. bunun ne kurtçulukla ne o'culukla ne bu'culukla ilgisi vardır. diğerlerinin suçundan bahsetmemiş oluşum bugünün konusunun diğerleri olmamasıdır. dersen ki diğerleri gibi amerika da suçludur, diktatör zihniyetinin önüne geçilmesi gerekir sonuna kadar bu görüşünün yanındayım. ama sırf adını hatırlayamadığım bir forum kullanıcısıyla kişisel tartışmanızdan dolayı gerçek düşünceni biraz perde arkasında bırakarak konuşuyorsan kimseyi yanında kolay kolay bulamazsın bu konuda.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 evet abi ben de aynini yapiyorum. her topicde yaptim burada da yapiyorum, buradan kizilderili ulusunun amerika tarafindan tarumar edilmesini de kiniyorum, 10 milyon cinlinin biyolojik silahla oldurulmesini de kiniyorum, stalinin sibiryada 5-6 milyon insani imha etmesini de kiniyorum, nazilerin kendi vatandaslarini sakat diye imha etmesini, baska bir irki sakincali diye ortadan kaldirmak icin fabrika kurmasini da kiniyorum, mogollarin anadoluya girdiklerinde yaptigi cinayetleri de kiniyorum. fransiz katolik krallarin st. barthelemy olayinda bir gecede protestan huguenotlarin kokunu kazimasini da kiniyorum. daha saymakla bitmez. iste benimle bazi arkadaslar arasindaki fark su ki, ben bunlarin hepsini gorup degerlendirip kinayabiliyorum. ama onlar sadece bir tek kelime goruyorlar.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Arkadaslar en onemlisi saddamin yakalanmasi bush'un savasi kazanmasi falan degil.En onemlisi bizim nerede saf tutacagimizi bilmemiz yada neye sevinip aslinda neye sevinmememiz gerektigini anlamamizdir. Saddamin yillardir kendi halkina yaptiklarini elbette gormemezlikten gelemeyiz.ama su bir gercekk ki adam ister diktatorlukle olsun ister halkinin gozune iyi gorunmeye calisarak olsun( bu hic olmadi ama neyse) yillardir halkini idare etrmesini bildi.herhengi bir ic savas yasatmadan. Ben saddami savunmuyorum ancak saddamin zorla sirf amerikanin enerji ihtiyacindan dolayi kendi amaclari dogrultusunda yerinden edilmesine ve buna bir takim kiliflar uydurulmasina karsiyim. Unutmamamiz gereken sey se bugun kendi cikarlari icin bir ulkenin yillardir sure gelen yonetimini yerle bir eden dunyadaki tepkiler'den etkilenmeden bildigini okuyan bu guc eger yarin bizdede kendi cikarlarini tehdit eden herhengi bir unsur gorurse ayni seyleri bizede yapmaktan geri kalmicaktir . buyrun gerisini siz dusunun. Neye sevinmeliyiz ...neye uzulmeliyiz[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: PiNk, 16 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: ... Unutmamamiz gereken sey se bugun kendi cikarlari icin bir ulkenin yillardir sure gelen yonetimini yerle bir eden dunyadaki tepkiler'den etkilenmeden bildigini okuyan bu guc eger yarin bizdede kendi cikarlarini tehdit eden herhengi bir unsur gorurse ayni seyleri bizede yapmaktan geri kalmicaktir . buyrun gerisini siz dusunun. sonuna kadar katılıyorum. dünyanın geleceğinde önemli olabilecek bir zenginliğimiz var: BOR. günün birinde birilerinin gelip de sokakta dolaşan sakallı dedeyi bahane ederek topraklarımızı postal izleriyle doldurup bu kaynakları emmeye çalışmayacağını nasıl garanti edebiliriz bu düzen altındayken?[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Sufi, 16 December 2003 19:45 tarihinde demiş ki: sonuna kadar katılıyorum. dünyanın geleceğinde önemli olabilecek bir zenginliğimiz var: BOR. günün birinde birilerinin gelip de sokakta dolaşan sakallı dedeyi bahane ederek topraklarımızı postal izleriyle doldurup bu kaynakları emmeye çalışmayacağını nasıl garanti edebiliriz bu düzen altındayken?[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 turkiyenin dogal kaynaklarinin kullanilamamasinda ne amerikanin ne de baska bir yabanci gucun parmagi var. kimin parmagi mi var ? soyleyeyim . arkadasimin bir tanidigi gectigimiz aylarda maden cevheri buldular bir arazide. oldukca da zenginmis. sonra gittiler ankaraya arama ruhsati almaya, bir bakmislar devlet dairesinin onunde bir suru acaip tip bekliyor saibeli saibeli. bunlari gorunce yaklasmislar yanlarina demisler "bisey mi buldunuz ? nerede buldugunuzu soyleyin bize devredin 300-500 milyar verelim size". bunlar da killanmis yok birsey bulmadik demisler. sonradan sorusturuyorlar ve sunu ogreniyorlar ki bekleyen tipler mafya. iceride de adamlari var. topluca aileleri daga kaldirip ortadan kaldiriyorlarmis. daha acik yazmama gerek yok ne yaptiklarina dair sanirim. coluk cocuk. cok para varmis bu iste. eskaza buldum birsey dersen ve inanirlarsa, ya da mal gibi iceriye girip basvurursan devlete, dusuyolarmis pesine. has be has oz be oz turk mafyasi bu. haliyle bizimkiler unutmuslar maden isini filan. bi sure sonra da yakinda maden ceken baska bir firma farkina varip cekmeye baslamis zaten maden ellerinden gitmis. iste turkiyede madencilik olayi. artik kara hasanlarin uzun mehmetlerin taskomuru bulacagi donemlerde degiliz.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 eh unity bu da ne yazık ki ülkemizin acınası gerçeği... yol almamız lazım. çok yol almamız lazım. ama birbirimizle uğraşarak nah alırız o yolu.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar