Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hep düşündüğüm iki alet: 1- insanın yağlarını alıp kas haline çeviren bir alet 2- insanların gördüğü rüyaları bilgisayarda mpg şeklinde izlemesini sağlayan bir alet..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 sad yazık sana... hemde 1500 dpi da tarıyon ... üzüldüm şimdi .. bone hadi yağları kasa çevirdilerde sen yine ha bire yicen. bu durumda kaslı yada yağlı farketmez ha bire şişecen. değişen ne olacak ? ama ikinci fikri çok sevdim. benimde sürekli düşündüğüm bir şey o ... benim icat etmek istediğim şeye gelince: aslında bu yarı yarıya yapılmış birşey. planları bir kere çizdim ve sonra yırtıp attım. bir bisiklet planı var kafamda. 4 tekerlek üzerine oturtulmuş ve süren kişi(ler) pedalı sn yede iki kez çevirebildikleri takdirde saatte 150+ km/s hız yapabilen bir alettir bu. hesaplamalar kabaca yapıldığı için rakamlar tam değil yaklaşıktır. Birde şu var tabi. Bütün bunları düşünürken ağırlığın ne kadar olması konusunda pek bir mantık yürütemedim çünkü hafif olmasını istediğim bu araç saatte 150km hıza çıkarsa en ufak bir şeyde takla atar .... birde beni her gece sevdiğim kişilerin yanına ışınlayabilecek ve sabah okuluma geri getirecek bir şey isterdim.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Valla birşey icad etmek istemeyi geçtim, aslında bakarsanız birşey icad ettim ;) Mevcut telekom teknolojilerini kullanarak birkaç farklı sistemi bir araya getirerek üzerine yazdırdığım program ile belkide önümüzdeki günlerde Türkiyeyi sarsacak bir sistem geliştirdim, şu anda tahminimiz birkaç milyon dolarlık bir bussiness haline geleceği.. Şirketimde şu anda bu proje'den sorumlu müdürüm.. Geliştirmesinin son halini alması için 1.5 ay kadar bir zaman kaldı, ondan sonra piyasalarda launch edilecek.. O zaman daha detaylı bilgi veririm şimdilik confidential ;) Bakalım ilerleyen günler neler getirecek :)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 thalion cok kazik yapmayin bari ya da bizi de gorursun artik :P[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yok zaten tam olarak son kullanıcı için değil, Kobi'ler veya Büyük şirketler için.. Aslında Emaleth'i ilgilendiren bir konu 1-2 ay kadar önce çıtlatmıştım ama şu anda daha detaya giremiycem ;)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 patlamayan şişme bebek icat etmek isterdim heralde.:D[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Thalion, 19 December 2003 15:13 tarihinde demiş ki: Bakalım ilerleyen günler neler getirecek :)Merak ettim şimdi.. Amacı nedir programın, ne işe yarar, yenilir mi, hede hödö[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Heheh bişi söyliyemem valla, ama en son Microsoft'daki müdürlerden teki ile projeyi tartışırken Dergilere ve basına bol bol çıkacağımızı buna hazırlıklı olmamız gerektiğini söylemişti :) Bakalım noolcek..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bak baştan söyliyim yine bizim kullanamayacağımız bir şey icad etmeyin ayıp oluyor. Bizim fabrikanın orda ne ISDN var ne ADSL. Çalışacaksa ya normal telefon şebekesinden çalışsın yada uydu üzerinden filan :-) Öyle sapa bir yerde filan da değil fabrika İstanbulda...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Thalion zencefil gibi saçma bişi çıkmasın bu[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yohh dial-up ile de kullanabilirsin ;)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yohh Chemical daha şimdiden ismini vermeyeceğim birkaç banka olaya atladı bile ;)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 segway mi yapicaniz[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Duvarın falan arkasını gosteren bi gozluk ii giderdi...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hatta kıyafetlerın ıcını gosteren bı tane ıcat etse ıdın[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 aklıma geldi zaten ama neyse dedim,biraz daha soft olsun...:)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 yeni bir uo emulatörü icad etmek isterdim :-)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 uyku ihtiyacı olmadan yaşamayı sağlayacak bir makine iyi olurdu. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hmm össden süper bi puanla geçmemizi sağlayan bi makine icad etmeyi isterdim veya ilaç falan :) her össden önce bir tane suyla[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobaran Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yaw tuvaletimi yaptıktan sora, taaret musluğu yardımıyla temizlenmekten nefret ediom.. söle bi alet yapsalarda suya sabuna dokunmadan popumuzu temiz pak yapsa.. cok mu sey ıstıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Hayvanların beyinlerini okuyabilecek bir alet isterdim. İnsanlar için istemezdim, b.ka sarardı sonra. :P[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar