Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kim ne icat etmek ister

PiNk

Öne çıkan mesajlar

sad yazık sana... hemde 1500 dpi da tarıyon ... üzüldüm şimdi ..

bone hadi yağları kasa çevirdilerde sen yine ha bire yicen. bu durumda kaslı yada yağlı farketmez ha bire şişecen. değişen ne olacak ?

ama ikinci fikri çok sevdim. benimde sürekli düşündüğüm bir şey o ...

benim icat etmek istediğim şeye gelince: aslında bu yarı yarıya yapılmış birşey. planları bir kere çizdim ve sonra yırtıp attım. bir bisiklet planı var kafamda. 4 tekerlek üzerine oturtulmuş ve süren kişi(ler) pedalı sn yede iki kez çevirebildikleri takdirde saatte 150+ km/s hız yapabilen bir alettir bu. hesaplamalar kabaca yapıldığı için rakamlar tam değil yaklaşıktır. Birde şu var tabi. Bütün bunları düşünürken ağırlığın ne kadar olması konusunda pek bir mantık yürütemedim çünkü hafif olmasını istediğim bu araç saatte 150km hıza çıkarsa en ufak bir şeyde takla atar ....

birde beni her gece sevdiğim kişilerin yanına ışınlayabilecek ve sabah okuluma geri getirecek bir şey isterdim.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

Valla birşey icad etmek istemeyi geçtim, aslında bakarsanız birşey icad ettim ;)

Mevcut telekom teknolojilerini kullanarak birkaç farklı sistemi bir araya getirerek üzerine yazdırdığım program ile belkide önümüzdeki günlerde Türkiyeyi sarsacak bir sistem geliştirdim, şu anda tahminimiz birkaç milyon dolarlık bir bussiness haline geleceği..

Şirketimde şu anda bu proje'den sorumlu müdürüm.. Geliştirmesinin son halini alması için 1.5 ay kadar bir zaman kaldı, ondan sonra piyasalarda launch edilecek.. O zaman daha detaylı bilgi veririm şimdilik confidential ;)

Bakalım ilerleyen günler neler getirecek :)[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Sosyal ağlarda paylaş

Yok zaten tam olarak son kullanıcı için değil, Kobi'ler veya Büyük şirketler için..

Aslında Emaleth'i ilgilendiren bir konu 1-2 ay kadar önce çıtlatmıştım ama şu anda daha detaya giremiycem ;)[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Sosyal ağlarda paylaş

Heheh bişi söyliyemem valla, ama en son Microsoft'daki müdürlerden teki ile projeyi tartışırken Dergilere ve basına bol bol çıkacağımızı buna hazırlıklı olmamız gerektiğini söylemişti :) Bakalım noolcek..[hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Sosyal ağlarda paylaş

bak baştan söyliyim yine bizim kullanamayacağımız bir şey icad etmeyin ayıp oluyor. Bizim fabrikanın orda ne ISDN var ne ADSL. Çalışacaksa ya normal telefon şebekesinden çalışsın yada uydu üzerinden filan :-) Öyle sapa bir yerde filan da değil fabrika İstanbulda...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...