Gallant Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Okul kıyafeti serbestliğine karşıyım, gelir düzeyi farklı, televole bile toplumu ikiye ayırdı, böyle yaparsak iş çığrından çıkar. Ödev verilsin ama abuk sabuk şeyler verilmesin. Ders saati 40dk dan fazla olmasın. Ezberci mantık kaldırılsın, neden-sonuç ilişkisiyle açıklama yapılsın.(Mesela Ege bölgesinin girintili-çıkıntılı kıyı şeridine sahip olmasının sebebi dağların kıyıya dik uzanmasıdır, falan filan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Mortis, 11 Mart 2003 23:17 tarihinde demiş ki: Bizim okulda free siz bana diğer olaylardan bahsettin direk konu dağalmış Kıyafete başlamışsınız yok şu tikky bu deği lfalan, Başka ne değişikler olacakmış? ödev nie kalkio? ödev olmassa nasıl tekrar edecen derslerini, yani o zaman sınav da olmasın :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Devlet mi Özelmi? Ve de adı ne?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Ulan lise 2 deyim benim lisyi bitirmeme 1 yıl kalmış kıyafet kaldırılıyo ne şansızıs be bu zamana kadar kravat taktırdılar sıcak havalarda ceket giydirdiler oh ne ala yok öyle olmaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Kendi capimizda durumumuz iyice, kalite giyinmek istiyorum ve genelde cogu seyi 'marka' aliyorum, ne alakasi var ki bunun ozenmekle, zayif karakterle bilmemne? Laflarinizi dikkatli secin biraz lutfen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 şunu ben kendim kabul edsiyorum marka vs bir giysiyi eşyayı kaliteli olduğu için ne biliim markayı bildiği güvendiği için alan kişilere tek lafım yoktur hatta seçici oldukları için tebrik de ederim ama açıkçası özellikle şu son birkaç senedir (ben yeni gençlik diyorum bunlara,tamamen yeni bir jenerasyonlar çünkü) rastladığım insanlar artık benim kafamdaki bütün fikirleri yıktı geçti hayır nedir yani o giysiyi giyince neyi ispatlıyorsun adfam olduğunu mu zengin olduğunu mu farklı olduğunu mu farklılık beyindeidr görünüşle farklılık gerçekten sonuna kadar inanırsan bir derecedir adam olmak zaten öyle düşünüp o giysiyi giydiğinde sen "adamsızlığını" ispatlamış oluyorsun üstüne tek kelime etmeye değmez zengin olmak ise kalbinde bir zenginlik ytoksa zaten sen fakirlerin fakirisindi,r trilyoner olsan neolur açıkçası sadece giysi de bitmiyor bunlar ya bilemiyorum benim yakından tanıdığpım arkadaşlarım bile bu duruma düştükten sonra(ki hiç böyle bir dertleri yoktu),insanlara hakaret ederek onların gözünde yer kazanılabilen bir dönemdeyiz.Özelli,kle ortaokul ve lise hazırlık-1 lerde görüyorum ve açıkçası özeniyorum bir yolunu bulup bunlardan kurtulmaya her gün evime dönmek için can atıtyorum hergün bunlara ettiğim küfürleri sayamıyorum ben klendi hayatımı yaşıyorum,ve bu kişilere bana göre hakettikleri davranışı gösteriyorum artık bir şey mi sordun alırsın lafını otururtsun aşağıya ve artık arkadaş sorunu çekiyorum ki zamanında ben inanılmaz derecede arkadaş canlısı olarak tanımlanırdım. Ve arkadaşımın olmamasından dolayı çareyi ya yapay şeylerde ya da kendi düşlewrimde buluyorum ailem her gün "senin bir sorunun mu var? diyorlar diyemiyorum ki böyle böyle çünkü değiştirilemeyecek duruma geldiler"(herkes kendi tepkisini düşüncelerini açıklasa bir dewrece) her cuma günü mutlulukla telefona sarılıyorum değer verdiğim,gerçekten adam gibi adam olan arkadaşlarımı arıyorum ve onlarla buluşuyorum ya da bir net cafeye geliyorum netten tan ıdıklarımda buluyorum çareyi(bunlar da sizler oluyoprsunuz) İşin kısası geçip gidilecek bir konu değil bu bence-aman banae diyerek gidebileceğiniz bir konu değil,burada nasıl cesursa konuşmayı biliyorsak bu lafları gidip o kişilerinde suratına söylemeliyiz (hafta bitmedi-yarından it,ibaren büyük ihtimalle oklulaki az olan arkadaşlarım da gitgide azalır herhalde,keni kenini gaza getirebilen ender insanlardan biriyim herhalde:) ) Herneyse,sıktım sizide saygılar sevgiler--Yiğit Arda TÜRKOĞLU[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Bıshop, 11 Mart 2003 21:28 tarihinde demiş ki: ben anlıyamıyorum zaten fakir kişiliklerini zengin kıyafetlerlemi örtbas etmeye çalışıyorlar Lafim sana veya senin gibi dusunenlere degildi raist, su yukaridaki ornege benzer genellemeleri yapan arkadaslaraydi. Ben kimseyle para, ot, b.k yaristirmak derdinde degilim, sadece kaliteli birsey giymek istedigim icin guvenilir, dolayisiyla taninan markalardan alisveris ediyorum, 'lan simdi kotu durumu olan biri gorur kiskanir, ben giymiyorum bunu' diyecek kadar da super iyi bir insan degilim yani, ama tek lafini da etmem giydigim seyin parasiymis, markasiymis bilmemne. Sonradan gormelik ile kaliteli giyinmeyi karistirip boyle armut gibi genellemeler yapmayin, bi oturun dusunun o gonder tusuna basmadan once.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 her gün serbest olamaz bu ülkede ama hafta da 1 ve ya 2 gün olabilir mesela carsamba cuma[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 tikky anti-tikky muhabbeti hakikaten sux eheh. hicbir zaman sırf marka var diye gidip bir sey almam. ha güzeldir severim alırım ama ismini degil giysiyi. hediye gelince üstünde marka yazısı var diye giymem demem giyerim. ama baskası da sırf marka giycem diye 500 milyon harcıyorsa bu onun tercihidir karısmam. karısmaya hakkım yok. konuya gelirsek :) ödevleri salla zaten ev ödevi diye bisi mi varmıs :) biz onu okulda cekerdik eheh kimse yapmamıssa herkes el atardı bi kösesine :) hatta matetamtik ödevlerini islemleri sallıyarak göz kalabalıgı yapardık lol soruda birsey sorar biz tamamen alakasız islemlerle dolduruduk sayfayı hoca söle bi bakar gecerdi :D serbest kıyafetten önce serbest sac-sakal getirsinler kardesim. ben sacımı uzatmak istiyorsam hocalara ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 saç olayına katılıorum gül gibi saçlarımı kestirdim..[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Baggio nerenle okuyorsun sen Kaliteli Türk markası varmı..en fazla 1-2 tane var dimi mecbursun giyiceksin marka-kalite elin mahkum.. ben orda sen yada senin gibi düşünenlere yada kaliteli giyinenlere hitaben bir şey söylemedim benim lafım sonradan görme öküzlere yada aldıgı kumaş parçasıyla g.tü kalkanlara... banane insanların ne giydiginden isterse ayı kürkü ile dolaşsın banane sende son tuşa basmadan önce bir daha "dikkatli okudummu acep" diye düşünürsün.[hline]Mein Kampf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 mef okullarında okuyorum, gelir düzeyi yüksek olanda var düşük olanda var ama yinede bu 'marka' olayı vs. gibi sorunlar yok okuldakileri tanıyor muyum ? evet kendi sınıfımdan düşükler haricindekileri tanıyorum, öyle bir olay yok bende uzun süredir giydiğim markaları tercih ederim, uzaktan gören onu bunu diyebilir bana hiçte tınlamam açıkçası..kendimi nasıl rahat hissediyorsam öyle giyinirim[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Bıshop, 12 Mart 2003 17:56 tarihinde demiş ki: Baggio nerenle okuyorsun sen Kaliteli Türk markası varmı..en fazla 1-2 tane var dimi mecbursun giyiceksin marka-kalite elin mahkum.. ben orda sen yada senin gibi düşünenlere yada kaliteli giyinenlere hitaben bir şey söylemedim benim lafım sonradan görme öküzlere yada aldıgı kumaş parçasıyla g.tü kalkanlara... banane insanların ne giydiginden isterse ayı kürkü ile dolaşsın banane sende son tuşa basmadan önce bir daha "dikkatli okudummu acep" diye düşünürsün.[hline]Mein Kampf Al işte senin gibi insanlar yüzünden türkiye ekonomisi dandik birazda türk markası giysende türklere katkınız olsun allahım ya hep böyle zihniyetler yüzünden türkiye ekonomisi kalkınmıyor Türk markalarıda onun kadar kaliteli siz ne kadar düşünürseniz türk markalarını giderek kalitelenir ne o nike tikky zippo falan?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ne war ki bunlarda? *!Havasindan gecilmez*[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 hmm sanıyorum bunlar gelirse sınavlar zorlaşıcakmış yani sene sonlarında sınıf atlama sınavları olacakmış :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Bunları yapmadan önce okullarda doru dürüst ders programı yapmayı öğretmesi lazm bakanlığın. Ders programı öğretmene göre yapılmaz. "O öğretmenin o gün boş günü bedeni pazartesi ilk iki derse alalım." Ne kadar saçma bişi ya. Ben beden dersinden sonra türkçe dersine girdiğimi hatırlarım ortaokulda. Kıyafet olayı apayrı bişi. Kredili sistem okumak açısından çok rahat bir sistemdi. Ama türk milletine rahat batar ve battıda. O yüzden şu anki sistemde devam edilmesi gerekir diye düşünüyorum.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 BEnce de artık eğitimde serbest kıyafete geçilmeli. Ama bunu ilköğretim düzeyinde değil lise düzeyinde yapılmalı. Yapılırken de kıyafetleri okulların belirlemesine izin verilmeli. Yani isteyen okul serbest kıyafete geçebilmeli. İstemeyen ise forma ile devam etmeli bunun serbestliği önemli. Üniversitelerde zaten kıyafet serbestisi var ve öyle tiki miki muhabbet dönmüyor ama yine de ilköğretimi serbest kıyafet yapmak çocukların gelişimi için riskli olabilir (tiki muhabbetleri o yaşta zihinsel gelişimi etkiler) o yuzden kademeli geçiş olmalı düşüncesindeyim. Cografya mühendislere okutulmasın düşüncesi bir saçmalıktır. Tarihj, cografya, felsefe, mantık, sosyoloji, biyoloji gibi ,dersler mühendislerin işine yaramaz diye bir şey söz konusu değildir. Şu anda okutulaqn bütün ders programındaki dersler bir insanın mesleği ne olursa olsun ona hayat içersinde gerekecektir. Sadece matematik üniversiteye hazırlık açısından biraz ağır olarak işlenmektedir. Onun dışındakiler kısım kısım hayatın içersinde bazen farkederek bazen farketmeden işimize yarıyorlar. Ödev olayına gelince; ödevler olmalıdır bir anlamda çalışma soruları mantığında işlemelidir. Yani yapmayana sıfır vermek gibi bir şeyin ortadan kalkması gereklidir. Ödevi yapmanın ödülü o konuyu iyice ögrenmek ve sınav zamanı gelecek sorularda konuyu diğerlerine göre daha iyi bildiğinden daha yüksek notlar almaktır. Bu sitem aynı zmanda ezberci sistemi yavaş yavaş ortadan kaldırabilecek bir sistemin başlangıcı olacaktır. Ama ezberci sistem dediğiniz öyle bir günde kalkmaz ve yıllardır kaldırmaya çalışırken bayağı bir ilerleme katetseler de yeterli değil ve en önemlisi üniversite bazında hala sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 abi servets kıyafet boş iş bu memelekette en fazla haftada 2 gün olur(mephle aynı okuldaydım aslında bolca wardı bu olay arkadas farketmemeiş,şaşırmadım)..mühendis olcak adam herşeyi okur egitim iş ssahibi ol para kazan die degildin eğitim eğitil de ayı olcaana adam ol diedir ve kültürsüz mühendisin en fazla yapcagı sey ewinde oturup kedni çapında mühendislik yapmaktıor kimse ona iş vermez baş werir.[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Jericho adamıı hasta etmeyin benim sölemek istedigimde bu zaten ilk okul 2 den terkmisin okuman yokmu senin[hline]Mein Kampf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 herkes istediği şekilde giyinebilir bu doğru ama okullarda serbest bırakmak sorunlara yol açar.. insanlar kasar kendini daha iyi giyinmek için ayrıca sabahları da ayrı bi dert olur. Bu gün ne giysem?? bu harbi sorun direk başlı başına Ben istemem açıkcası Zaten ceket yok gömlek de bizim okulda 4 renk var kravata karışılmıyo çok Yeterki kıla tüye bide ayakkabıya karışmasınlar o bize yeter bence Bide dolap olması da süper olur. Ödev zaten cok az var olanı da yapmam[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 saç sakal servest olsa [Bu mesaj Bıshop tarafından 13 Mart 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 tikky'nin tam anlamı nedir peki? merak ediyorum sadece.. kendim de o kategoriye giriyomuyum yada kimleri sokmam gerek falan Genelde cadde de üstünde barbour altına versace yada moschino gömlek onun altına kumaş pantolon yada gene versace kot onun altına da timber,buffalo yada prada giyen'e denir benim bildiğim..Bazılarını bende giyerim ama[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ghald doru demis zaten tv de oyle yapacaklarını soylemislerdi sey demislerdi kıyafet yonetmeliğini okul aile birliği ayarlayacak[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Biz okulun kiyafet yonetmeligini kendimiz ayarladik. Birdahaki doneme gomlek , kravat, ceket vs yok. Kazak ve pololar giyecez[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 abi tikky marka olması önemli degil pahalı olan belli trendler içinde digerleriyle tek örnek giyinen bununla övünüp hawa atan giymeyenleri hor gören parası çok başka derdi olmayan hayatını zewk sefa içinde geçiren kısacası piç die tabir ettigimiz adamdır..kalite giyinmek başkadır..[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 benim bildigim ve tikkyler de en sevmedigim yön bir giyside marka yoksa ıyy der giymez. yani giysi kalietli diye giymek apayrı birsey ama sırf üstünde minnacık yazı var diye bunu giyip öbürünü giymemek giymeyi hor görmek fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar