copperelf Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 memlekette 25 yaş civarı olup frp oynayan adam kalmamış... duyan gören olursa buraya bir mesaj bırakın gelenekçilerdenim; forgo yada dl ve tecrübeli dm'ler tercihimdir. not: son katıldığım grupta dm biraz amatördü. lvl 4 thiefimle dragonunu kesip (nasıl olduğunu sormayın uzun hikaye) hatıra ayağına (forplayin allahı) cesedini gruba yağmalatıp artifact almak için grubu baştan çıkarınca beni bir daha oyuna davet etmediler :)
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 25 yaşında değiliz. Wanderer, ben, bladesinger var. Ama sen daha önce de böyle bi topic açmıştın. 18-19 yaşında "bebeleriz". Eğer istersen geliriz[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
wanderer Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 forgotten realms tercihimdir sahsen[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; )
Gimli Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Bone nedir bu senin son zamanlardaki agresifliğin?
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 agresif değilim şu an. son derece sakinim.. hmm bana da biraz agresifim gibi geldi bak şimdi. Şu yukardaki öküzden olmasın? Evet evet kesin o. Bu arada sadece dalga geçmek için tırnak içine koydum o kelimeyi.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 shadowbane banner'ı[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 bannerdaki minotaur.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 sen de herşeyi yanlış anlıyorsun[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
copperelf Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 'öküz'ü okuyunca rengim gitti... orta dünya takılan gurubun yaş ortalaması nasıl?
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 öküzle renginin ne alakası var anlamadım. Yukardaki shadowbane bannerındaki öküz çok komiğime gitti ilk başta. Ama şimdi her görüşümde sinirleniyorum minotaur gibi. Yani kimseye bir kastım yok. Kimseye bir lafım yok.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 üzdüysem özür dilerim[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 tamam bundan sonra öküz demiycem. minotaur diycem. herkes yanlış anlıyor bee..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 lollololololol bone :) bu arada bone blade sen ve vandırır oynarken beni de cagrın döverim :P
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ben seni döverim... ayrıca gülme ciddiyim.
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 vandırırdan mı korkucam ben be. bacak kadar çocuk o. hem hayri patıra benziyor. hmm bak aklıma geldi bir de fotoğraflarımızı daha tab ettirmedi. Benim o süper yakışıklılığımı forumdakiler göremedi.. lol be.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ehe Bone benide alırmısınız? "kek" bir Player olarakgelmkten zevk alırım =)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 azimli dayı azmodai ortadünyaya ben de geliyim. ne zamanları buluşuyonuz?[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Bende bende :P Öğretceniz bana şunu ona göre kaçmak yoqq :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 öğretirim sana da.. 1 senedir frp oynamıyorum. azmoların grubunda oynasam ne güzel olur[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Öne çıkan mesajlar