Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankarada parti aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
memlekette 25 yaş civarı olup frp oynayan adam kalmamış...
duyan gören olursa buraya bir mesaj bırakın
gelenekçilerdenim; forgo yada dl ve tecrübeli dm'ler tercihimdir.

not: son katıldığım grupta dm biraz amatördü. lvl 4 thiefimle dragonunu kesip (nasıl olduğunu sormayın uzun hikaye) hatıra ayağına (forplayin allahı) cesedini gruba yağmalatıp artifact almak için grubu baştan çıkarınca beni bir daha oyuna davet etmediler :)
Mesaj tarihi:
25 yaşında değiliz. Wanderer, ben, bladesinger var.

Ama sen daha önce de böyle bi topic açmıştın.

18-19 yaşında "bebeleriz". Eğer istersen geliriz[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
agresif değilim şu an.
son derece sakinim..

hmm bana da biraz agresifim gibi geldi bak şimdi. Şu yukardaki öküzden olmasın? Evet evet kesin o.

Bu arada sadece dalga geçmek için tırnak içine koydum o kelimeyi.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
öküzle renginin ne alakası var anlamadım.

Yukardaki shadowbane bannerındaki öküz çok komiğime gitti ilk başta. Ama şimdi her görüşümde sinirleniyorum minotaur gibi.

Yani kimseye bir kastım yok. Kimseye bir lafım yok.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
tamam bundan sonra öküz demiycem.
minotaur diycem.

herkes yanlış anlıyor bee..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
vandırırdan mı korkucam ben be.
bacak kadar çocuk o.

hem hayri patıra benziyor.

hmm bak aklıma geldi bir de fotoğraflarımızı daha tab ettirmedi. Benim o süper yakışıklılığımı forumdakiler göremedi..

lol be.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
azimli dayı azmodai

ortadünyaya ben de geliyim.
ne zamanları buluşuyonuz?[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
Bende bende :P Öğretceniz bana şunu ona göre kaçmak yoqq :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
öğretirim sana da..
1 senedir frp oynamıyorum.

azmoların grubunda oynasam ne güzel olur[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
  • Yeni Oluştur...