Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KABUL!

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
EVEEET
Açmışolduğum topik çokdeğişti,bende çok deiştim :P

Kabul oldum Carnegie ye!
nessematematik ddersibekler akşama burdayım[hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Mesaj tarihi:
bunu bir dürümle kutlamak lazım :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Mesaj tarihi:
fedaykin her fırsatta dürüme gidelim diyosun sende yani:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
uhaah beni berk ve volfi ile karıştırdın sanırım, sürekli onlar diyor bu seferde ben önce davranayım dedim, değişiklik olsun şu hayatta.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Mesaj tarihi:
evet evet dürüme gidelim:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Mesaj tarihi:
evet evet dürümle kutlayalım ben de geleyim :D
:tebrikz:[hline]-lortum pk mı olcan?
-evet, olunca seni apprentice im yaparım
-ama bab ben apprentice değilim fencing im gm
Mesaj tarihi:
Düüüüürüüüüüüüüüm isteriiiiiiiiiiiiiz![hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
Mesaj tarihi:
senin için çok sevindin,bravo,hayırlıoslun.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Mesaj tarihi:
Tebrik ederim.
Bu arada Dürüm Kesmez sizi Daha masraflı bişeyler lazım :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
bravo kardeş tebrikler..yardımlarını bekliyoruz :)[hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
  • Yeni Oluştur...