Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.W.A.T (SWAT)

sabonis

Öne çıkan mesajlar

gösterime gelmeden önce 1-2 topic açılmış da gösterime girdikten sonra kimse hakkında hiç birşey söylememiş. bence oldukça eğlenceli süper bir aksiyon filmi olmuş. herkese tavsiye ediyorum

samuel l. jackson
michelle rodriguez
collin farrel

bunlar oynuyor, oldukça da sağlam oynuyorlar.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

ben trailer (fragman) izledim..
ama sevmedim..
3. sınıf aksiyon filmi..

bunlar özel tim..
ama özel timlik dışında herşeyi yapıyorlar..
sıradan aksiyon kahramanları yani..

filme uyumlu olmayan kişileri koymuşlar..
ellerine kim gelirse koymuşlar..
bir de güzel kız koyalım demişler onu da koymuşlar..

SWAT hasyası birisiymdir ama film ğrenç[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

İzledim, beğenmedim Vasat bi film gerçekten de[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

fragmani izledigimde gaza gelmiştim
aha şehirde kaos oluyo güzel film olur kesin falan dedim baya bi hayal kırıklıgı yarattı izledigimde

sniper güzeldi ama :) hayvan herif kaç metreden vurdu helikopteri[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ne filmini izledim nede fragmanını gördüm sadece afişini gördüm ama yaramaz konu belli işte özel kıyafetli bir tim süpriz ne bekleyebilirsinki bina bas uçak bas adam kurtar arkadaşını kurtar ........ falan filan yani film bizim dünyadan film dediğin başka dünyadan olur anlıyomusun
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında güzel filmdi ama sadece aksiyon severler için yani 2saat boyunca patlayan uçaklar arabalar,silahlar görmek istiyorsanız gidersiniz bu arada film sayesinde nostalji yaptım eski counter günlerim aklıma geldi resmen filmin başında banka bölümünü koymuşlar tıpatıp aynısıydı ayrıca 4.3 ve 4.2ler havaa uçuşuyodu.yani counter sevenler de gitsin[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 15 December 2003 18:27 tarihinde demiş ki:
sABo filmi baya bi merak ediyordum gidecektim ama şu topicte senin dışında herkes filme kötü diyor bi anda hevesim kırıldı vazgeçme aşamasındayım.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.
W. Churchill...

filmden çok şey bekleyerek gitmiş burdaki çoğu kişi...

eğer hem aksiyon filmlerini seviyorsan (ki ben çok severim) hem de aksiyonun içinde espri olsun istiyosan (ki yine çok severim) bir de bunun yanında bu aksiyonu swat timinin gerçekleştirmesi hoşuna gidicekse (ki swat operasyonlarını gösteriyor falan) kesinlikle git kaçırma. bunun yanında çok iyi oyuncular oynuyor filmde.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim SWAT dediğin kısa operasyon felan yapar ne biliim filmin başındaki gibi Banka soygunlarında ya da Rehine alma durumlarında. Burdaki SWAT maşallah, uçakla yarışıyo arabayla felan. Ne biliim saçma geldi böyle bi film beklemiyodum.Gitmeyi düşünen arkadaşlara tavsiye etmem.[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 16 December 2003 14:48 tarihinde demiş ki:
cok iyi oyuncular ne oynuyor acaba? ordan oraya kosup catisma disinda ben bir oyunculuk goremedim de.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

afedersin ama izlemeyi bilmek lazım biraz. (ofansif algılama)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...