sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 gösterime gelmeden önce 1-2 topic açılmış da gösterime girdikten sonra kimse hakkında hiç birşey söylememiş. bence oldukça eğlenceli süper bir aksiyon filmi olmuş. herkese tavsiye ediyorum samuel l. jackson michelle rodriguez collin farrel bunlar oynuyor, oldukça da sağlam oynuyorlar.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ben trailer (fragman) izledim.. ama sevmedim.. 3. sınıf aksiyon filmi.. bunlar özel tim.. ama özel timlik dışında herşeyi yapıyorlar.. sıradan aksiyon kahramanları yani.. filme uyumlu olmayan kişileri koymuşlar.. ellerine kim gelirse koymuşlar.. bir de güzel kız koyalım demişler onu da koymuşlar.. SWAT hasyası birisiymdir ama film ğrenç[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 izlemeden konuşursan anca bu kadar olur... ayrıca amaçları simulasyon yapmak diil aksiyon filmi yapmak. buna rağmen swat simulasyonu da görüyorsun oldukça iyi bir şekilde[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 herhangi bir uçağı bir köprüye indiren filmden ztn bişey beklenmez vasat yani film, 2 3 aksiyon sahnesi dışında bişide yok e o kadar para dökmüşler olsun bari[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 İzledim, beğenmedim Vasat bi film gerçekten de[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 swat in aciliminin `special weapons and tactics`oldugu haricinde bisiy vermiyor diyeyim. filmden aklimda kalan mini mini bisiy bu oldu.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 herkes vasat olduğunu sölüyo popcorn film işte .. kısaca sinemada para harcamaya değmez[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 fragmani izledigimde gaza gelmiştim aha şehirde kaos oluyo güzel film olur kesin falan dedim baya bi hayal kırıklıgı yarattı izledigimde sniper güzeldi ama :) hayvan herif kaç metreden vurdu helikopteri[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ne filmini izledim nede fragmanını gördüm sadece afişini gördüm ama yaramaz konu belli işte özel kıyafetli bir tim süpriz ne bekleyebilirsinki bina bas uçak bas adam kurtar arkadaşını kurtar ........ falan filan yani film bizim dünyadan film dediğin başka dünyadan olur anlıyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 araştıranınız var mı bilmiyorum ama swat'ın eski yönetimi zencilere uyuzdu. yani hiçbir şekilde zenci üye barındırmazlardı şimdi başrol olmuş[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 oyuncu kadrosuyla ve gayet güzel çekilmiş combat sahneleriyle sinemada seyredilmeyi hakediyor bu film arkadaşlar. yer geldiğinde güldürüyor yeri geldiğinde geriyor falan. güzel film heh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 sABo filmi baya bi merak ediyordum gidecektim ama şu topicte senin dışında herkes filme kötü diyor bi anda hevesim kırıldı vazgeçme aşamasındayım.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 vazgec. collin farrel in recruit diye bir filmi vardi, yine boyle ozel tim egitimi falan, bulabiliyorsan onu izle. bunu ezergecurus[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Aslında güzel filmdi ama sadece aksiyon severler için yani 2saat boyunca patlayan uçaklar arabalar,silahlar görmek istiyorsanız gidersiniz bu arada film sayesinde nostalji yaptım eski counter günlerim aklıma geldi resmen filmin başında banka bölümünü koymuşlar tıpatıp aynısıydı ayrıca 4.3 ve 4.2ler havaa uçuşuyodu.yani counter sevenler de gitsin[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: hasansemre, 15 December 2003 18:27 tarihinde demiş ki: sABo filmi baya bi merak ediyordum gidecektim ama şu topicte senin dışında herkes filme kötü diyor bi anda hevesim kırıldı vazgeçme aşamasındayım.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... filmden çok şey bekleyerek gitmiş burdaki çoğu kişi... eğer hem aksiyon filmlerini seviyorsan (ki ben çok severim) hem de aksiyonun içinde espri olsun istiyosan (ki yine çok severim) bir de bunun yanında bu aksiyonu swat timinin gerçekleştirmesi hoşuna gidicekse (ki swat operasyonlarını gösteriyor falan) kesinlikle git kaçırma. bunun yanında çok iyi oyuncular oynuyor filmde.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 cok iyi oyuncular ne oynuyor acaba? ordan oraya kosup catisma disinda ben bir oyunculuk goremedim de.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Abicim SWAT dediğin kısa operasyon felan yapar ne biliim filmin başındaki gibi Banka soygunlarında ya da Rehine alma durumlarında. Burdaki SWAT maşallah, uçakla yarışıyo arabayla felan. Ne biliim saçma geldi böyle bi film beklemiyodum.Gitmeyi düşünen arkadaşlara tavsiye etmem.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Olay swat yapabilecekleri ve yapacaklarını aştıysa gerçeği yanstımıyorsa bu çok normAl action olay ıbolsa ben giderim ve bu akşam gidicem inşallah izledikten sonra bende bi yorum yaparım.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 asteroth +1 ben de o yüzden gitmiyorum..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Dojorel, 16 December 2003 14:48 tarihinde demiş ki: cok iyi oyuncular ne oynuyor acaba? ordan oraya kosup catisma disinda ben bir oyunculuk goremedim de.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. afedersin ama izlemeyi bilmek lazım biraz. (ofansif algılama)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ben beğenmedim.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: LvL_Sabo, 16 December 2003 16:36 tarihinde demiş ki: afedersin ama izlemeyi bilmek lazım biraz. (ofansif algılama algilamadim. cok bos bir film oldugunu bile bile gittim, ayni gorusle ciktim ben.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 dojorel filmi beğenmezsin bişey demem ama oyunculuk göremedim dedin. benim tepkim onaydı. neyse...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 sabo senin de sinema zevkini anlayamadık be kardeşim gidersin adaptation'ı över süper film dersin .. ondan sora aksiyona bayılırım ben swat'a mutlaka gitmeli dersin ilginç valla :)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yani sana göre bir insan hem aksiyon hem karışık senaryolu, komplike filmleri aynı anda sevemez? ya o ya öbürü? valla bence sen ilginçsin :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar