Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bari zorlanmadan deme..ayrıca takım herşey değil..her zaman için daha iyisi vardır..soora bunun hakem faktörü var,sakatlığı var,ilhan mansızı var:D,tecrübesi var..ama yinede geçebilir bişi demiyorum..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
jankis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bjk ve gençlerin bu turu geçeceğine inanıyorum .. önceki maçlarda oynadıkları gibi bi futbol sergilerlerse pek zor değil rakipleri cimbomun bu seneki futbolundan ben hiçbişiy anlamadım ne yaptığı belli değil terimin o yüzden villareal karşısında ne yapıcaz merak ediyorum açıkçası (bu arada adamların avrupa kupalarında ilk senesiymiş ilgincime gitti) antep de eh işallah :P[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Valencia ya 4-1 geçirdik inönüde İspanya da hakem rezilliği ile turu kaptırdık. Gene geçiririz hiç acımayız! Gs bjk gençler tur atlar allah antep e kolaylık versin.[hline]bla bla bla ...
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 sınan engın cok buyuk acıklama yaptı b u macları kesın alıcaklar hırs yapmıslar kesın[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
jankis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bu işler hırsla olsaydı terim italyadan dönmezdi[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 sonuçta chelsea gibi bir takımla oynadıktan sonra valenciadan 4 oyuncu sayıp da süper filan demek komik geliyor bana
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 benim demek istedigim sadece cok iyi biliyorlar futbolculari bence bjk patlicak bana oyle geliyor[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Valencia zor kurra valla ama elimizden geleni yapar umarım turu atlarız.Gs ye gelince onlarada başarılar ben bir BEŞİKTAŞLI olarak Gs yede başarılar diliyorum ayrıca tabikide Gençlere ve Antepede....[hline]Your death will be avenged !!!
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Beşiktaşın gol kaçırmaması lazım her maç biri kaçırıo. Ah o sinan oynucak her maçta, 5 maç oynadıktan sora ortalıgı daıtmazsa ben adam deilim.. o çocuk çok yetenekli... ilhna filan faso fiso[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ya neden bu kadar karamsarsiniz ben bjkye inaniyorum ve elimizden geleni yapip elicez bu adamlari[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
UcuBe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bjk ii takım ama bence onlar biraz daha güçlü bence her iki maç da çak sıkıcı olacak
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Onlarda para war. bizde yurek war hocam olay bu...[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: BoDrUmLu, 12 December 2003 22:04 tarihinde demiş ki: Beşiktaşın gol kaçırmaması lazım her maç biri kaçırıo. Ah o sinan oynucak her maçta, 5 maç oynadıktan sora ortalıgı daıtmazsa ben adam deilim.. o çocuk çok yetenekli... ilhna filan faso fiso[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? onuda gorduk, hıcbısey olmaz.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Hepsi yenecekler merak etmeyin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Sinan konusunda katılıyorum keşke biz alabilseydik.... Galatasaray, Bjk ve Gençler geçecek bence. Ama Gaziantep sakat..[hline]Lucky's Gallery
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bütün takımlara Allah kolaylık wersin 4 takımla gideriz 1 takımla turu geçeriz heralde[hline]a.k.a "bay bomba"
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bencede...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Öne çıkan mesajlar