Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Şimdi ben HP 945 almayı düşünüyorum. 8x optic zoom var. Ama canon'un da 10x optic var onda da.. Ama HP'nin şekli daha hoşuma gitti.. Türkiye'de bulabileceğim ne önerirsiniz? Ha fotoğrafçılar gibi "bakın burda Nikon var" gibi şeyler söylemeyin. optic zoomu olmayan ama 10 MP olan ya da optic zoomu 50x olan buna karşın 2MP olan (böyle dürbünler var) makineler işe yaramaz.. İstediğim iki şart var, en az 4X optic zoom ve en az 4MP. Sırf arkadaşların resimlerini çekmek için almıycam. Yoksa 0x optic zoom, 3x dijital zoom, 3MP bir kamera alırdım.. Hatta öyle de yapmazdım zaten cep telefonları artık dijital zooma sahip dijital foto makinelerine sahip. Daha çok doğa resmi çekmeyi düşünüyorum. Tabii sırf doğa resmi değil, aile resmi felan da çekerim..[hline]YENİ KONU AÇARKEN, TOPIC BAŞLIKLARINI KONU İÇERİĞİYLE ALAKALI YAZALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sony f717 minolta dimage 7ix[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 tam benim istediğim şeyi istiyosun bonecrusher,sen neye karar verirsen aynısından bende alıcam[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bonecrusher boyle bir makina için nekadar gozden cıkartırsın? O daha onemli bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bayağı pahalı olacaktır :) Bu arada 3mp bayağı iyi yani :) bende 3.1 var adamın gözeneklerinin içine kadar çekiyo bayağı kaliteli Bundan var kodak CX 6330 3.1 mp 3x optic + dijital işte. Bunu n seviyesindeki diğer markalar 400$ filandı ben baya araştırdım bunu eminönünden garantili kdv dahil 250$ a aldım baya kaliteli yani profesyonel birşey hem sen ne kadar kağıda basacaksın ki resmi bu 2 A4 büyüklüğündeki kağıda hiç kalite kaybı olmadan basıyor sanırım 4 mp baya profesyonel hem de istediğin gibi makina byaa pahalı olur 1000$ yaklaşık filan :) Bi daha baktım 11"x14" (28x36 cm) . kağıda basabiliyormuş[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..the most charismatic.[/i][Bu mesaj Deep-Night tarafından 13 December 2003 20:51 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Deep-Night tarafından 13 December 2003 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 istedigi makinanin kalitesi govdeli olanlari 700 - 1200$[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 SLR alıcaksın 1000$ üzeri olanları hatta. Ne gerek var o kadar MP'e? kodak 6440 al 4mp, 4x zoom. Sonra lensini cıkar, istediğin zoom kadarını al. Yeterli olur.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth [Bu mesaj Qui tarafından 13 December 2003 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Qui tarafından 13 December 2003 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 *! 1000 doları duyup fikrini değiştirir* :) deep-night o makinayı satsana bana[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 pışııık avcunu yala yılışık.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar