Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 aman ne kaçıyosunuz, kaçmayın, o kaçsın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 arkadaşım noluyor burada bir gğün yokuz ortalıkda her yer birbirine giriyor... biri bana neler olduğunu icq msn öm ulaşsın çatlayacam![hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Hmm... Eleutherophobia...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Lamerity does not respect responsibility....[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Lamerity? Lamerity requires brain at least... He is not even Lame... He needs a brain to be lame... CALL : 0-800 LA ME (52 63) He needs a lames brain... Help him...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bende dün yoktum meraktan çatlıyorum. 8 saat gittim hemen düzen disiplin kaybolmuş :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Absolut olmadığı zaman yerini chaos alıyor zaten... Bunu yazarken 20-30 kere öksürdüm.Ödem oldum galiba...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Üstelik doğru düzgünde yazamadım... [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 13 December 2003 12:29 tarihinde YINE değiştirilmiştir.YETER diyerek kapattı makineyi.Akşam görürsünüz herhalde.Ama durun ya görmezseniz?Durun hemen telaşlanmayalım...] [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 13 December 2003 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ödem diildir o, hektir hek! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 -çocum sen büyüyünce ne olcan bakiym? -hekır olcam nieheh -??? -ne? -doktor filan olsana sen..[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=62123[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 lol yannız adam balonlu ve 1k dan fazla msg ı var heralde paticikte ilk[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Azmodai, 13 December 2003 12:59 tarihinde demiş ki: kendi sikilir[hline]Silthanas, 30 November 2003 17:58 tarihinde GEORGE MICHAEL hakkinda demiş ki: Ba$ka poster yoktu hem.. hem herifin(tam anlamiyla herif olmayabilir ama ) sesi de guzel niye ole diyonuz ki =)) oha!nası ya?:)[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 uhauhauaha +1[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar