Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Spike TV hosted the 2003 Video Game Awards and we did mention that voting for the Most Anticipated and Most Addictive games was open to all. Your chance to make yourself heard or to rebel against what you may think are mainstream titles has been and gone and we thought it was only right for us to fill you in on the results. If you missed the live event, you can always catch repeats this Saturday and Monday (6 and 8 December) on Spike TV. Some surprises were in store when the envelopes were opened and it brought a tear to our eye to see that the old favorite did not win the Most Anticipated Game award, showing that recent problems may have damaged the game's image. Another surprise was Microsoft's domination of two of the biggest categories, it is almost certain that people will offer their own explanations as to how those awards were won. Another big surprise, was that the Best Music in a Game award did not go to classic 80's tracks but had a rather more contemporary feel. The biggest question raised by the awards however, is how the title that won Game of the Year could not win it's own category as well? So much for consistency in voting... Here is the full list of the winners and losers enjoy and feel free to shower them with your ample venom. Game of the Year Freedom Fighters GTA : Vice City Winner : Madden NFL 2004 Legend of Zelda : The Wind Waker SOCOM II SSX 3 Splinter Cell Star Wars Galaxies Tony Hawks Underground Best Action Game Freedom Fighters Hitman 2 Max Payne 2 Panzer Dragoon Orta Return to Castle Wolfenstein : Tides of War SOCOM II Rogue Squadron III Winner : True Crime : Streets of LA XIII Best Sports Game Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball ESPN NFL Football Madden NFL 2004 NBA Live 2004 NBA Street Vol. 2 SSX 3 Tiger Woods PGA Tour 2004 Winner : Tony Hawks Underground World Series Baseball 2K3 WWE Smackdown!Here Comes the Pain. Best Animation Game Winner : Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball GTA : Vice City Resident Evil : Veronica X The Getaway LOTR : Return of the King True Crime : Streets of LA Warcraft III : Frozen Throne Xenosaga Episode 1 : Der Wille Zur Macht XIII Best Driving Game Auto Modellista Winner : NASCAR Thunder 2004 The Simpson's: Hit & Run CMR 3 F1 Career Challenge MotoGP 2 Midnight Club 2 The Getaway F-Zero GX Best Game Based on a Movie Crouching Tiger Hidden Dragon Winner : Enter the Matrix Harry Potter : Quidditch World Cup The Hulk Indiana Jones and the Emperor's Tomb James Bond 007 : Nightfire LOTR : Return of the King Rogue Squadron III Knights of the Old Republic Tron 2.0 Best Music in a Game Winner : Def Jam Vendetta GTA : Vice City Maden NFL 2004 NBA Live 2004 NBA Street Vol. 2 SSX 3 Tony Hawks Underground True Crime : Streets of LA Wakeboarding Unleashed (Featuring Shaun Murray) Best Performance by a Human Christina Aguilera - The Sims Superstar Christopher Walken - True Crime : Streets of LA David Duchovny - XIII DMX, Method Man & More - Def Jam Vendetta Giovani Ribisi - Call of Duty Jada Pinkett-Smith - Enter the Matrix Jenna Jameson - GTA Vice City Winner - Ray Liotta - GTA Vice City Snoop Dogg - Streets of LA[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bence aptalca secimler, vice citydeki muzikler varken kici kirik def jamdeki hiphop salakligi secilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 of ya kacirdim ya izliycektim ben beah.. tekrari da izlenmez artik bayar..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bu nası seçim yaaa!!!! bence bunu seçenler oyundan anlamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Coook sacma secımler o kadar oyun arasında eser olarak degerı olmıyanları secıp cıkarmıslar[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bariz saçma[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Seçimler gayet doğal,tamamen Amerikan kültürünün etkisi diyebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: Cyre2k, 07 December 2003 00:25 tarihinde demiş ki: The biggest question raised by the awards however, is how the title that won Game of the Year could not win it's own category as well? So much for consistency in voting... rezillik...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 nfl in ve nascar in odul kazanmasi cok dogal cunku amerikadaki en populer sporlar onlar..en cok satilanda ayni zamanda[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Bu sonucların kültürle alakası war. bana freedom fighters deli gibi itici geldi ne biliyim belki de aşırı türk milliyetçisi felanım ama her bolum sonunda bayrak çekme olayı oldugu icin 3. bölümden sora sildim oyunu dumur oldum. yane bizde boyle bir şey yapılsa yada başka bi ulkede bence freedom fighters aday bile olamazdı [hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm [Bu mesaj bravecik tarafından 07 December 2003 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bune abı herıfler sıcmıs batırmıs.. Lotr varken Matrıx ı secmısler movıe based dalında kafadan koptum.. Max payne 2 varken alakasız bısıy secmısler... Warcraft ft anımasyonmu acaba!!! Ve daha bı suru aptallık cok kotu cook...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 rüşvet vardır[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Haftanın Lafı:Grip olcan da garip olmucan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 çok saçmalamışlar bencede freedom fighters atmasyonik bir oyun,bütün dünya dize geldi,heryer sovyet,sovyetlerin sayısız atom bombası var,bütün dünya sovyetlere katılmış ama amerikanya cengaverler yuvası pes edermiymiş,peeeh,bi bölümde muslukçuyuz elimizde ingiliz anahtarı lavabo tamir edioz, sonra bi bakmışız elimizde m-16 leblebi gibin rus öldürüyoruz,hıyartopropaganda oyun dalında aday olabilir.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: _-Sturm-_, 07 December 2003 20:18 tarihinde demiş ki: Bir kere Adventure seçmemiş bir şeyin ödüllerine bakmam bile..[hline]Bir lanet var üstümde, bir karanlık.. Aşkın acısını, nefretin zevkini tadıyorum.. Lanetliyim, terk edilmiş.. Geceyim, karanlık, soğuk.. Karşımda, titreyeceksiniz! Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!! SAPım, SAPsın, SAP, SAPız, SAPsınız, SAPlar, SAPınız No to Garbage! No to trash! hah! lafı koydu. katılıyorum.gerçi çok adventure çıktığını da söylemeyiz.[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Haftanın Lafı:Grip olcan da garip olmucan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 True Crime : Streets of LA bu oynu oynayan ya da duymuş olan var mı?Adını bile duymadım best action game olmuş?[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bu tip ödülleri en adaletli gamespy dağıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Abi ne saçma seçimler ya?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Abuk sabuk seçimler yapmışlar. Yok True Crime, Yok hede hödö. Orada best animation game i frozen throne almadıysa zaten olayda bir sakatlık var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ulan zaman gelicek Türkiye gücünü oyunlarda göstericem o amerikalılarda be...(breh breh breh...)[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 True Crime gayet güzel bi oyun,benim şu dönemde sand of timedan sonra oynadığım en iyi action oyunu.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 çok taraflı bir şey bence bu.. fifa, pes gibi futbol oyunları koymamışlar. Strateji ve adventure da yok di mi yoksa ben mi görmedim.. adamlar amerikayı öven oyunları seçmişler bariz.. hiç futbol oyunu yok. hep nba felan var.. hatta best action game'in adının içinde los angeles geçiyor direk. amerika kültürü felan umrumda değil. adamlar direk saçmalamışlar.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: Bonecrusher, 08 December 2003 10:30 tarihinde demiş ki: hatta best action game'in adının içinde los angeles geçiyor direk. [hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard buna pek katılmıyorum,çünkü action oyunları arasında Freedom Fighters gibi bir oyun varki,amerikan propagandasının önde gideni.yani onu düşünerek seçselerdi freedom fightersı seçerlerdi. Bu ödüller tamamen amerikan halkına yönelik seçimler sanırım,bir avrupalının seçimleri farklı olurdu.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 dün bu ödüllerin linkine tıklamamıştım moral bozulmasın diye iyi etmişim bu ne ya lol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 sacma sapan seçimler..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 best movie enter the matrix yuh deveninn nalı hemde lotr dururken animasyonda xtreme voleyball cart curt bu hangi oyun duyan varmı ? hay ben bole adamları artık ne desem az sadece rezillik diorum hele gta vice citinin muzi,kler dururken neyse sadece rezillik admalsarı tek iyi yanı en azından micrisoft game awards dan kıl payı bile olsa daha iyi secim yapmıslar ne diyim REZİLLİK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar