Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticampaign karakterleri (yavaş yavaş...)

Grudge

Öne çıkan mesajlar

çizim kitabıma bakınca mantıklı orantıları okudum, çizmeden çnce baksam daha iyi olurdu sanırım. Dediğim gibi çizgilerimi daha ehlileştirmem lazım.

Bu arada ben kılıcın çizimini beğenmiştim.

horace bak çalışıyorum, kırma notumu 8-)

kaç yıldır bölük pörçük çizmekten ziyan olmuş çizgilerim
Sosyal ağlarda paylaş

Half Dragon half minatörün eclsi +8 hatta fazlası diil mi? Biraz zor olur be o:) E hadi grudge efendi bekliyoruz yeni çizimleri, biz öz evladız da kormirli laleler üvey evlat mı:-p[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

O pdk çizimi ne öle. Yüzüne asit dökülmüş, sağ eli ile sol elinin yeri değiştirilmiş (sağ elin baş parmağı ile serçe parmağının uzunlukarına dikkat) ve kılıç tutan eline bir parmak daha eklenerek 6 parmaklı olmuş. Ki sadece bunlarla da kalmıyor sorunlar... O kişi ya insan diil yada kötü bir çizim.

Madem eskiz diyosun şunun orjinalini koy bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

shapechange diye bi özellik var bildiğiniz gibi. değişik fantazileri olan bi red dragon... neyse...
onun dışında çılgın büyücülerimiz var abuk sabuk hybrid yaratıklar üreten.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dilbao, 27 October 2003 02:28 tarihinde demiş ki:
O pdk çizimi ne öle. Yüzüne asit dökülmüş, sağ eli ile sol elinin yeri değiştirilmiş (sağ elin baş parmağı ile serçe parmağının uzunlukarına dikkat) ve kılıç tutan eline bir parmak daha eklenerek 6 parmaklı olmuş. Ki sadece bunlarla da kalmıyor sorunlar... O kişi ya insan diil yada kötü bir çizim.

Madem eskiz diyosun şunun orjinalini koy bakalım.

Resimde anatomik ölçü hataları olmadığını söyleyen yok. Süper diyen de yok.

Kimsin nesin bilmem seni forumda da çok görmüşlüğüm yok. Sana para karşılığı resimde çizmiyorum. Burda kafasına estikçe birşeyler karalayn insanar var onlardan biriyim. Hiçbir şey sana benle bu şekilde konuşma hakkı vermez.
Eleştiri yapacaksan yapıcı olacaksın, yada sesini çıkarmayacaksın.

Ayrıca bana emir verir gibi bir mesaj da atamazsın, bilmem anlatabildim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...