mexinth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ilk denemem :p bacaklar saki şimdi ufak geldi gibi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 annemi istiyoruuuuuum :( hühühühühühühühüh ! :([hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bu sadece eskiz yahu, grudge ın çizgisine gelemem ki 1 kere de, birkaç deneme dedim. Arada anatomi ve suratı toparlamaya kasacam. Ama grudge çizsin size en iyisi... Benim 1-2 haftam var rahat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyla bir alakası olmaması yararımıza olur... Sevgili Grudge, tek tek çiz bari ama çiz bizide. Terbiyesizlik yapmanın alemi yok :)[hline]Life is just a dream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 vala mexinth anatomi çalışman gerekiyo da,ama diz kapağının aşağısı dehşet hoşuma gitti orası baya orantılı gibi geldin bana[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Aıh. Olmamış pek be.. :)[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 çizim kitabıma bakınca mantıklı orantıları okudum, çizmeden çnce baksam daha iyi olurdu sanırım. Dediğim gibi çizgilerimi daha ehlileştirmem lazım. Bu arada ben kılıcın çizimini beğenmiştim. horace bak çalışıyorum, kırma notumu 8-) kaç yıldır bölük pörçük çizmekten ziyan olmuş çizgilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 arkadaslar bu bır half dragon half mınotaur dur ve benım oynıyacagım sevgılı karakterımdır ama volkanın uzzuuuun harasları sonucu baska bısey oynayacagım daha sevımlı cızerse ıyı olacak umarım zaten dııımı grudge??!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Half Dragon half minatörün eclsi +8 hatta fazlası diil mi? Biraz zor olur be o:) E hadi grudge efendi bekliyoruz yeni çizimleri, biz öz evladız da kormirli laleler üvey evlat mı:-p[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 racial hd sini çıkarıp şeetçektik ama sonra vazgeçtim. daha ııı... legal bi karakter hazırladık fakat onun da pek aşaa kalır bi yanı yok yani... :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 O pdk çizimi ne öle. Yüzüne asit dökülmüş, sağ eli ile sol elinin yeri değiştirilmiş (sağ elin baş parmağı ile serçe parmağının uzunlukarına dikkat) ve kılıç tutan eline bir parmak daha eklenerek 6 parmaklı olmuş. Ki sadece bunlarla da kalmıyor sorunlar... O kişi ya insan diil yada kötü bir çizim. Madem eskiz diyosun şunun orjinalini koy bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 shapechange diye bi özellik var bildiğiniz gibi. değişik fantazileri olan bi red dragon... neyse... onun dışında çılgın büyücülerimiz var abuk sabuk hybrid yaratıklar üreten.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 çizimler süper valla öncekiler gibi, grudge sen bizi bırak at kapağı bethesda'ya filan, onların çizeri pek iyi değildi.. :-p (seninkine kıyasla berbat yani)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 di mi? hemen topluyorum valizimi :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 HULAAAAAN!!! Biz üvey evlatmıyız be? Nedir çektiğimiz ya herkesin karakterleri çizildi bizimkiler nerde? Yeteriiin laa![hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 çizdiğim zaman çizicem. bukadar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Olm gitmeyin adamın üstüne, zorla çizdireceğimiz bir şey zaten güzel olmayacak :) Bırakın adam ilham gelince döktürsün bizim içinde. (İlham için yapabileceğimiz şeyler var, mesela ben oturup bg yazabilirim :) )[hline]Life is just a dream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: Dilbao, 27 October 2003 02:28 tarihinde demiş ki: O pdk çizimi ne öle. Yüzüne asit dökülmüş, sağ eli ile sol elinin yeri değiştirilmiş (sağ elin baş parmağı ile serçe parmağının uzunlukarına dikkat) ve kılıç tutan eline bir parmak daha eklenerek 6 parmaklı olmuş. Ki sadece bunlarla da kalmıyor sorunlar... O kişi ya insan diil yada kötü bir çizim. Madem eskiz diyosun şunun orjinalini koy bakalım. Resimde anatomik ölçü hataları olmadığını söyleyen yok. Süper diyen de yok. Kimsin nesin bilmem seni forumda da çok görmüşlüğüm yok. Sana para karşılığı resimde çizmiyorum. Burda kafasına estikçe birşeyler karalayn insanar var onlardan biriyim. Hiçbir şey sana benle bu şekilde konuşma hakkı vermez. Eleştiri yapacaksan yapıcı olacaksın, yada sesini çıkarmayacaksın. Ayrıca bana emir verir gibi bir mesaj da atamazsın, bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 tamam sakin.... ayrıca madem eskiz orjinalini koy ne demek ya :lol:[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 walla cızım super ayrıca hd sı yok mınotaur un bıde breath weapon u yok budur yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Harass yeteneğini taktir ettir genjuro kardeş, başlarken oyuna bende satyr oliim abi, racial hd'yi atalım falan filan diye kem küm ettim ama nafile :) Tebrik ediyorum...[hline]Life is just a dream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 heheh ne dıım anlatılmaz yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 walla bu gün bu kadar inatçı bi adamsam o da bu adam yüzündendir :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 olmne ıstıon ışte wıll ın gelışıo sayemde cok konuşmada ıkızlerle benım char.ımı çiz!!!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 şöle bi eskiz yaptım ben de elim değmişken... güzelmiş brush..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar