BladeSinger Mesaj tarihi: Mart 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2001 İyiliğin faydaları vardır doğrusu. Kötülüğün ise büyüsü..... Fayda ve yarar Kar ve Kazanç Rahat Huzur Ve düzen. Bunlar Değerlerin en bayağılarıdır. ..... Haz Ve Heyecan ise soyluları **** Bir İşe yarayanlar sonunda hep can sıkarlar. İşe yaramaz serserilerdir bizleri büyüleyerek baştan çıkaranlar... ***** Cennet ve cehennem adlı iki filimden birini seçmek zorunda kalsanız hangisi seçerdiniz? yaşamak için cenneticehennemi. ..... İşte Sanatın özü budur seçeriz. ve sonunda hep canımız sıkılır mutluluktan. Seyretmek içinse Sanatçı cehennemden yani doğayı var eden o büyük karmaşadan haberler getirir Cennet ise sığındığımız ve sonunda hep canımızı sıkacak bir Büyük Huzurdan Başka bişey değildir. ***** İşte bu yüzden tanrı hiçbirzaman sanatı içine sindiremedi Kutsal Kitaplar Sanattan ve sanatçılardan en az söz eden kitaplardır. Çünkü ....sanat şeytanın en kurnaz isyanıdır **** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Mart 17, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2001 ''İtaat etmiyorum'' dedi şeytan baş eymeyeceğim hayatında sanatında özü budur yaşatmak ve yaratmak başkaldırmaktır dikilmektir günah işlemektir.Suç işlemektir.Ayıplanmaktır.Karmaşanın tam gobeğine hiç çekinmeden atlamaktır. Gözünü kırpmadan rezil olmaktır. Rezil olmak Mı ??... Rezil olmak ve bunun tadını çıkarmak,doyasıya özgürlüklerin nirvanasıdır. Utanmak ise cehennemlerin en kötüsü. ''Tanrı utandırır ben ise rezil ederim sizleri''diye fısıldadı Şeytan. ''Sözde iyiliğe davet edeb Tanrı'nın kötü cezalarından biri değildir benimkisi;kendizi keyifle yaşamanız için bir fırsattır sadece-iyi bir fırsat..'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Mart 17, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2001 Dostlarım bu yazdılarım lütfen yanlış anlaşılmasın hiç bi şekilde hiç bir şeyin provakasyonunu yapmadım sadece bi kaç bana göre güzel olan yazıyı sizinle paylaştım nolursunuz alınmasın kimse. Zaten Su anda evimde çok uzaklarda Acılar içinde yanıyorum bide siz yakmayın beni :-(- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2001 Only if You knew the power of the dark side ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 euhe 17 March 2001 22:46 de açılmış, up :D[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 niye up ladın şimdi sen bunu anlamadım ben.[hline]Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 en son sayfadaki topic iste bende merak edip bakmistim[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Kötülüğün tek büyüsü kolaylığıdır. Kötü olmak çok kolaydır ama iyi olmak zor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Bence yanlış düşünüyorsun. İyilik ve kötülük zıt kutuplardır.İyi olmak ne kadar zorsa kotu olmakta o kadar kolaydır.. Yaradılıştan geliyor bu..[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Quen, 11 December 2003 18:16 tarihinde demiş ki: Bence yanlış düşünüyorsun. İyilik ve kötülük zıt kutuplardır.İyi olmak ne kadar zorsa kotu olmakta o kadar kolaydır.. Yaradılıştan geliyor bu..[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar.. eet aynen ööle ama kötülükğü durdurmak sadece insanın elinde[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ya geyik olsun diye up ladım yalan yok gorebildigim en eski topic di :D[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 kutsal kitaplar sanattan az bahsetmiştir, belkide insanlar kendileri keşfetsin diyedir? Herşeyden bahsetmek zorunda değil kutsal kitaplar.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 pokeman senin gözler bozuk heralde 2 mart da açılan topicler var (2001) onu göremediğine göre :P[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 güzel yazıymış.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bladesinger'a kafam girsin :)[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 gelsede girsek hep deraber[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar