ivan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 güzel site orc_lord her cümlenin sonunda niye gülüyosun yaw?[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: orc_lord, 23 April 2003 22:44 tarihinde demiş ki: onlar ne ya :) bende ilk defa duyuyorum BEGÜM :) yuh..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) cahilsiniz çünkü. TEGEV Türk Eğitim Gönülüleri Vakfı BEGÜM Beşiktaş Gümrükçüler Derneği[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ne alakası var.. her kısaltamayı bilmemize gerek yok.. bu bende alışkanlık gibi olmuş :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: blackchaos, 30 April 2003 19:47 tarihinde demiş ki: said: orc_lord, 23 April 2003 22:44 tarihinde demiş ki: onlar ne ya :) bende ilk defa duyuyorum BEGÜM :) yuh..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) cahilsiniz çünkü. TEGEV Türk Eğitim Gönülüleri Vakfı BEGÜM Beşiktaş Gümrükçüler Derneği[hline]bla bla bla ... Yok abi Begüm benim eski lise tarih hocam :-P[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 güzel bir site hmm[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar