Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Evet hepimiz merak ederiz kısaltmaların anlamlarını herşeyin kısaltmasını bulan bir site vericem size :) ulen atıyorumki thy nedir lam falan atıyorsunuz tutuyor abuk subuk şeyler neyse.. Uzun lafın kısası; Site için tıklayın[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Yalan bu siteden bişey olmaz. Kardeşim daha TEGEV ve BEGÜM ü bulamıyor. Napıyım ben böyle siteyi?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 onlar ne ya :) bende ilk defa duyuyorum BEGÜM :) yuh..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hangi manyak uğraşmış merak ettim doğrusu :) meb, msb, dpt, TL, iski, iett, tcdd, aski, tbmm, tmo, trt, tgrt, akp, chp, anap, rp, dyp, akm, pkk bulabildikleri arasında. ihl, tev, iss, aihm, eshot, ttv, ydp, ip, tikko, ykm - bunlar da bulamadıkları. ne diyim helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ehehe :) o diğerleri neki?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ihl imam hatip lisesi tev türk eğitim vakfı iss internet servis sağlayıcı aihm avrupa insan hakları mahkemesi eshot tam açılımını bilmiyorum ttv türk tanıtım vakfı ydp yeni demokrasi partisi ip işçi partisi tikko bilmesek de olur ykm yeni karamürsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 herhalde bunların çogu olmayabilir :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Yabacı site ya ondan olmasın :) .[hline]Thief of Paticik [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 24 April 2003 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bulamadıklarınızı da siz ekleyin de madem sizden sonrakilere faydanız olsun, hem "kardeşim xxx xxx i bile bulamıyo napim ben böle siteyi" demelerine gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 eet iyi olur olmayanları eklemek ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ted in anlamını bulamadı. Ben böyle siteye site demem[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ee çok iyi biliyorsanız siz söylerin :hrr:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Tenis Eskrim Dağcılık?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Deep sen eskrimci veya tenisçi fln mısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Aikidocuyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Foyam meydana çıktı pöh (: aikidocu benim :P[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ehuehu :) aikido :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Caranlothwen, 24 April 2003 20:12 tarihinde demiş ki: ted in anlamını bulamadı. Ben böyle siteye site demem[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Türkiye Eğitim Derneği..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Deep-Night, 24 April 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Tenis Eskrim Dağcılık?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... ehe :) yok artık o kadar da dil[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 abs,asd[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ulen ted in anlamını falan biliyorsunuzdur ne gerek var :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 biz biliozda maksat gavurlarda öğrensin türkün kısaltmalarını :-p[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ehuhe :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: Deep-Night, 24 April 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Tenis Eskrim Dağcılık?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... oha[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 çok işime yaradı teşekkurler..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar