Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Bu Daft Punk uzun süredir çıkardığı klipleri Anime tarzındaydı.. Bir dedikodu dolaşıyordu.. Tüm bu Animeleri birleştirip bir film yapçaktı diye.. Ama bir icraat görmedik. Son klibi de daha önceki kliplerden tamamen ayrı bir konuyu işliyor gibi geldi bana.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
arc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 çizimler filan gayet hoş aslında keşke yapsalar da izlesek. fakat aslında öle bi fikirleri var mı, söylenti mi en ufak bi fikrim yok.[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 sorma yaa yalan oldu[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 valla ben en son gurubun dünyaya getirilip insan şekline büründürüldüğü klibi seyretmiştim. Bir de elktrogitar şeklindeki gemisini dünyaya çakmayı başaran hıyar da onları kurtarmaya çalışacaktı? Yeni klibi görmedim. bayağı merak içindeyim.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 müziğe mi taşısam çizgi dünyasına mı? [parantez]konu içi konuları konu dışına açmayınız![/parantez] müziğe taşıyorum kardeşim, klip diil mi?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 yeni albüm çıkardıklarında 4-5 klip daha yaprlar heralde, ama şu son şarkılarını beğendim[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 kızma ema :) hem çizgi dünyasını (çünkü anime çıkarcaklar) hem vizyonu (kısa metrajlı veya uzun metrajlı bir film olcak ve sinema salonlarımızda izliycez) hem müziki (çünkü bir müzik grubu hakkında bir haber) ilgilendirdiği için karar veremeyip konu dışında açmıştım konuyu :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Interstella 5555 adı altında çıkmış bir anime var şu an. daft punk bilmezken dinlemiş oldum baya. anime de güzel tamamen dialogsuz olmasına rağmen.
Öne çıkan mesajlar