Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Bu Daft Punk uzun süredir çıkardığı klipleri Anime tarzındaydı.. Bir dedikodu dolaşıyordu.. Tüm bu Animeleri birleştirip bir film yapçaktı diye.. Ama bir icraat görmedik. Son klibi de daha önceki kliplerden tamamen ayrı bir konuyu işliyor gibi geldi bana.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 çizimler filan gayet hoş aslında keşke yapsalar da izlesek. fakat aslında öle bi fikirleri var mı, söylenti mi en ufak bi fikrim yok.[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 sorma yaa yalan oldu[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 valla ben en son gurubun dünyaya getirilip insan şekline büründürüldüğü klibi seyretmiştim. Bir de elktrogitar şeklindeki gemisini dünyaya çakmayı başaran hıyar da onları kurtarmaya çalışacaktı? Yeni klibi görmedim. bayağı merak içindeyim.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 müziğe mi taşısam çizgi dünyasına mı? [parantez]konu içi konuları konu dışına açmayınız![/parantez] müziğe taşıyorum kardeşim, klip diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 yeni albüm çıkardıklarında 4-5 klip daha yaprlar heralde, ama şu son şarkılarını beğendim[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 kızma ema :) hem çizgi dünyasını (çünkü anime çıkarcaklar) hem vizyonu (kısa metrajlı veya uzun metrajlı bir film olcak ve sinema salonlarımızda izliycez) hem müziki (çünkü bir müzik grubu hakkında bir haber) ilgilendirdiği için karar veremeyip konu dışında açmıştım konuyu :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Interstella 5555 adı altında çıkmış bir anime var şu an. daft punk bilmezken dinlemiş oldum baya. anime de güzel tamamen dialogsuz olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar