kingpin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 gaza geldim eheh bi desert eagle im olsa :-p[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Babamın bir arkı vardı astsubay doğuda 3 sene savaşmış. Adamda manyak hikayeler var. O denemiş sadece araba cayır cayır yanıyomuş patlama olmuyomuş. İlginç denemeleri var onların. bi kere de bi topla bina yıkılırmı diye denemişler. Adam atmıyo çünkü resimler var.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Assubayları sevmem, hele bölgede çizdirmiş olanları hiç sevmem. *! Askerliğini er olarak yapmıştır, assubayların topuna kıldır*[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ben neden kıl olduğunu biliyorum sanırım lol :-p[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 silahlar kötüdür, silahlarla oynarsanız ölebilirsiniz ve hayatınızın önemli bir kısmında ölmüş olursunuz yazık olur[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 lol babacum[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: RazorJimmy, 08 December 2003 21:24 tarihinde demiş ki: Thalion: Ya ben onu bunu bilmem de, o kemerinden içeri soktuğun tabanca kazara orda patlarsa ne olur acaba?[hline]K1cK S0m3 4sS W1tH a L4rg3 Tr0uT productions brought to you by RazorJimmy @ ICQ# 12858821 Patlamaz canım patlamaz.. için rahat olsun.. ;)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Thalion, 08 December 2003 12:23 tarihinde demiş ki: Öhöm olay yaratacak bir resim geliyor :P Bu resim 12 yıl önce ben lise'deyken çekilmiş bir resim :P Hın hın hın silah hoş birşey değildir arkadaşlar, fazla merak da duymayın.. :P[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] ahauhu yarıLdım :D[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bi kanalda izlemiştim bu anaconda veya ağır silahlarda titanyum maddesi kulanıldığını duydum...yani genelde silah yapımında hangi madde kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 helal luck.. hortlattın süper konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 aaaa adam biryerini vurcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 :)hortlatmadım yaw:d genel bilgi olarak surda alt yazı gecsek fenamı yani:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 arabanın deposuna ateş edersen patlamaz, o hikayedir, mhyt busters isimli discoverty programında bizzat test edilişini izledim bir kere bile patlamadı. silah her ateşlendiğinde üzerindeki oynar aparat geri ileri hareket eder, geri gidişinde boş kovan'ı fırlatır, ileri giderken yeni kurşunlu kovanı namluya sürer, son kurşun atıldığında, ileri sürecek yeni mermi olmadığı için şarjörün kurşunları iten yayının ittiği parçacığa takılır, şarjör dışarı çekildiğinde kapanır, en azından kullandığım tüm silahlarda (poligon eğlencelidir) böyleydi, amerikan filmlerindeki gibi, şarjörü takınca ileri gelmiyor yani. yada ben o film silahlarından kullanamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 simdi devlet 3 yilda bir kontrol ediyo ruhsat yenilenmeyen silahlara el koyuyo ozellikle tasima ruhsati olanlara. eve kagit geldi yenilesin diye babam yurt disinda , silahi oldugunu bile bilmiodum aradim sordum hic eve getirmemis ben bulurum oynarim diye ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 askerligini yapmamıs olanlar bi kenara çekilsin bakalım :p gelmeyin uzerime ırak silahlarını çıkarırım ortaya valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bende hatsan mod-100 var fena değildir:b havalı tüfek tabi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar