Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bombalar, silahlar ve arabalar hakkında merak ettiklerim

Bone

Öne çıkan mesajlar

Babamın bir arkı vardı astsubay doğuda 3 sene savaşmış. Adamda manyak hikayeler var. O denemiş sadece araba cayır cayır yanıyomuş patlama olmuyomuş. İlginç denemeleri var onların. bi kere de bi topla bina yıkılırmı diye denemişler. Adam atmıyo çünkü resimler var.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RazorJimmy, 08 December 2003 21:24 tarihinde demiş ki:
Thalion:

Ya ben onu bunu bilmem de, o kemerinden içeri soktuğun tabanca kazara orda patlarsa ne olur acaba?[hline]K1cK S0m3 4sS W1tH a L4rg3 Tr0uT productions brought to you by
RazorJimmy @ ICQ# 12858821

Patlamaz canım patlamaz.. için rahat olsun.. ;)[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thalion, 08 December 2003 12:23 tarihinde demiş ki:
Öhöm olay yaratacak bir resim geliyor :P

Bu resim 12 yıl önce ben lise'deyken çekilmiş bir resim :P

Hın hın hın silah hoş birşey değildir arkadaşlar, fazla merak da duymayın.. :P[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

ahauhu yarıLdım :D[hline]-We create worlds..Are you with us ?..

-Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!

-Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
arabanın deposuna ateş edersen patlamaz, o hikayedir,
mhyt busters isimli discoverty programında bizzat test edilişini izledim bir kere bile patlamadı.

silah her ateşlendiğinde üzerindeki oynar aparat geri ileri hareket eder, geri gidişinde boş kovan'ı fırlatır, ileri giderken yeni kurşunlu kovanı namluya sürer, son kurşun atıldığında, ileri sürecek yeni mermi olmadığı için şarjörün kurşunları iten yayının ittiği parçacığa takılır, şarjör dışarı çekildiğinde kapanır, en azından kullandığım tüm silahlarda (poligon eğlencelidir) böyleydi, amerikan filmlerindeki gibi, şarjörü takınca ileri gelmiyor yani. yada ben o film silahlarından kullanamadım daha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...