Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bombalar, silahlar ve arabalar hakkında merak ettiklerim

Bone

Öne çıkan mesajlar

Kahrolsun silahlar, kahrolsun silah üreticileri, kahrolsun küresel silahlanma. Give World Some Peace! Kahrolsun emperyalizm. Kahrolsun hayatımızı tehlikeye atan silahlı maganda magalaklar.

Give life a chance! Yaşasın çiçekler böcekler.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

silahları sevmem ama dedemde luger vardır,çok güzel bir tabanca,ayrıca luger'in namluya kurşun sürme sesi çok değişik,böyle nası desem,değişik.ama yinede silahlanma karşıtıyım.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Sosyal ağlarda paylaş

Faşizmin çelik paletleri altında ezileceksiniz

Niaahahahahhahaa
*! attığı vahşi çığlıktan sonra elindeki kılıcı temizleme ve onu öpme işine geri döner*[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

Timur Selçuk - Güneşin Sofrasında Söylenen Türkü

Dalgaları karşılayan gemiler gibi
Gövdelerimizle, karanlıkları yara yara
Çıktık. Rüzgarların en serini
Uçurumların en derini
Havaları en ışıklı sıra dağlara
Arkamızda bir düşman gözü gibi
Karanlığın yolu

Önümüzde bakır tasla güneş dolu

Dağlarda gölgeniz göklere vursun
Göz göze yan yana diz dize durun çocuklar
Tasları birbirine vurun çocuklar
Doldurun çocuklar
Doldurun
Doldurun
Doldur içelim

Başları göklere atalım
Serden geçelim
Yalnayak
Koşarak
Devlerin
Geçtiği
Yerden Geççelim
Heeey
Hop
Heeey
Hep
Birden geçelim
Doldurun çocuklar
Doldurun
Doldurun
Doldur içelim.
Dostların arasındayız.
Güneşin Sofrasındayız.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

Sosyal ağlarda paylaş

estelim bir tanem, o şarkı hiçde senin sandığım gibi anti-militarist bir şarkı değil. Güneşin sofrasında olmak terimini istersen bir git babana sor :-D

edit: offf bir yazamadım[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

[Bu mesaj fedaykin tarafından 08 December 2003 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum hocam... ama çok hoşuma giden bir şarkı.. anti militarist olmadığını bende biliyorum :) Timur Selçuk dinliyordum.. Bu çaliyordu sadece paylaşmak istedim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 08 December 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 08 December 2003 21:27 tarihinde demiş ki:
bi tanıdık ata biniyordu belinde silag vardı yani pantlono sokmuştu silah patladı sol yumurtalık patladı bacagının yarısı yandı at öldü[hline]madır fakır
takır takır

Offffffffffffffffffff.......[hline]I am the light that shall lead you to darkness.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu unu geçinde, hani şu küçük plastik top atan plastik oyuncak silahlar vardırya, hep onun otomatik olarak atanını istemişimdir.

Var mıdır dünya üzerinde otomatik mermi atan oyuncak silah? MP5 şeklinde olsa silah heralde evde CS oynarım.[hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

olmazmı be bende vardı dandandandadan diye atardı pilli çook hızlı atmazdı ama atardı:D sn de 3mermi felan sıkardı pil ve mermi stoku 0:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...