bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 FB 8 kişi bitirceğine 11 kişi bitirdi hala ağlıyabiiliyosunuz. Anca bu kdr mücadele edebilirdiniz, bütün şansınızla 2 gol bulabildiniz, hakemden yana da şanslıydınız ve berabere bitirebildiniz maçı ne diyim. Bi de hala yok kalemiz yüzünden yenildiik şu bu.. Adamın yedikleri konuşuluyo ama çizgiden çıkardıklarından bahseden yok.. Fenerliler Sergen'den frikik yemeye alışıktır zaten, pek de garip birşey olmadı onlar için..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 8 değil 7, ayrıca tamam sert oynadık, hatta Aziz baba serdar tatlı'ya para yedirmiş olabilir, ama galibiyeti kaçıran bizdik. 2. yarıda gerçekten iyi oynadık. 2 kaleci hatasından gol yedik. tamam, recep 1 golü kurtarmış olabilir, ama 2 tane yedi ve bu recep'in iyi kaleci olmadığından değil tecrübesizliğinden kaynaklandı.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Melan tamam kendin söylüyosun iyi oynamış olabilirsin ama bırak 7 yi 8'i.. 10 kişi olsan direnemezdin. 11e11 oynamak farklı eksik oynamak farklı. Olayın motivasyonunu hedesini falan hiç katmıyorum hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 benim 7 derkenki amacım hakem kötü yönetti maçı. ama biz iyi oynadık, atılsaydı 1-2 adam, siz alırdınız.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 cordoba sakatlandı, beşiktaşlılar oyunu soğutmaya çalıştı ya bi ara işte maç tam başladı tekrar, fenerbahçe bir gaza gelmişti ki, bütün beşiktaş dumur oldu ehe topu nereye atacağını şaşırdı millet öyle devam etseydi ma çok garip olurdu[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 melan bak bole dıyosun o zaman sevınceksın beraberlıge[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Eh tamam sert oynadıysanız hala niye hakeme ota boka kart gösterdi diyorsunuzki? Samsun maçını o yöneticinin bık bık etmesine örnek olarak verdim, bu maçla alakası yok.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 kim dedi bunu? said: Darksun, 01 December 2003 19:14 tarihinde demiş ki: Eh tamam sert oynadıysanız hala niye hakeme ota boka kart gösterdi diyorsunuzki? [hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 fb yöneticisi? sert girmek ne kardeşim ya lol sert futbol bilmesek kasaplığı sert futbol diye yutturacaklar. kız futbolu demiş birisi de hayatında futbol oynamış mı acaba. tuncayın cordobaya yaptığı hareketi bir ye de bakalım 1 hafta kalkabiliyor musun. dün yapılanlar resmen rezaletti. bir de luciano topa vurmaya çalıştı demişssiniz lol. ahmed hassan son anda kendini sola çekmese ne olurdu adama orda. 2dk objektif bakın olaylara. tuncay zıplıyor topu eliyle kesiyor kart yok. tuncay cordobaya bodoslama dalıyor kart yok. aurelio sergenin dişlerini döküyor kart yok. luciano 100 metre havaya tekme savuruyor kart yok. ha farketmez. takımımız yoğun tempoda doğal oalrak her maç iyi oynayacak diye birşey yok. dün de güzel oynamadı. buna rağmen hakem adam gibi olsa büyük ihtimal yenerdik. sonuçta birşey değişmeyecek bizim açımızdan tabelada. bir de 2. golde recebe öfke kusan arkadaşlar. 10 cmlik ahmed hassana kafa vurduran fener defansının hiç mi suçu yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Mephisto_, 01 December 2003 06:58 tarihinde demiş ki: yalnız emre aşık 90 dakika oynadı[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe hmm patladım sanırım :) ben özet izledim maratondakini.. o zaman o da kötü oynamış demekki :)[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 raider +1[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: bLaQ, 01 December 2003 16:44 tarihinde demiş ki: FB 8 kişi bitirceğine 11 kişi bitirdi hala ağlıyabiiliyosunuz. Anca bu kdr mücadele edebilirdiniz, bütün şansınızla 2 gol bulabildiniz, hakemden yana da şanslıydınız ve berabere bitirebildiniz maçı ne diyim. Bi de hala yok kalemiz yüzünden yenildiik şu bu.. Adamın yedikleri konuşuluyo ama çizgiden çıkardıklarından bahseden yok.. Fenerliler Sergen'den frikik yemeye alışıktır zaten, pek de garip birşey olmadı onlar için..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- soylemeden gecemiyecem sergen frikik???herkes bilirki sergen artik ii frikik atamiyor bence eskidende atamiyodu ii frikik atmak demek zaten topun kaleyi bulmasi demektir ki bu da sergen in yapamadigi bisi ben maci izlerken aynen sole dedim yanimdaki arkadaslara..bu sergen hic frikik atamiyor ama fener macinda atacagi tutar dedim ve gol oldu..guzelde atmadi bence recep baraji ayarlamis ama gitmis barajin kapadigi yeri tutmus.. not:ayip bea kardesim cogu faul bence faul bile degildi maci cok ii yonetip yonetmedigi tartisiir ama bjk biraz ders alsin futbol korkaklarin oyunu degildir bjk li oyuncuyu iki kisi sıkıstırıyor fenerliler topu alacak adam kendini yere atiyo noldu? faul..bunlardan macta cok oldu ve bu bjk nin taktigidir bjk oraya beraberlik icin gitti ve istedigini aldi bundan sora yok hakem sole bole vs derseniz ayip..sergen 40 yilin basi bitane frikik atti yiine alemin frikik ustasi oldu :) [Bu mesaj Way tarafından 02 December 2003 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 azmo bi anda gelip hayallerimizi yıktın :p :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Adam hayatında 5-6 kez ard arda free kick ten gol attı ondan sonra başımıza saldınız free kick ustası diye :-p [hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. [Bu mesaj theKingpin tarafından 05 December 2003 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: Way, 02 December 2003 14:41 tarihinde demiş ki: said: bLaQ, 01 December 2003 16:44 tarihinde demiş ki: FB 8 kişi bitirceğine 11 kişi bitirdi hala ağlıyabiiliyosunuz. Anca bu kdr mücadele edebilirdiniz, bütün şansınızla 2 gol bulabildiniz, hakemden yana da şanslıydınız ve berabere bitirebildiniz maçı ne diyim. Bi de hala yok kalemiz yüzünden yenildiik şu bu.. Adamın yedikleri konuşuluyo ama çizgiden çıkardıklarından bahseden yok.. Fenerliler Sergen'den frikik yemeye alışıktır zaten, pek de garip birşey olmadı onlar için..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- soylemeden gecemiyecem sergen frikik???herkes bilirki sergen artik ii frikik atamiyor bence eskidende atamiyodu ii frikik atmak demek zaten topun kaleyi bulmasi demektir ki bu da sergen in yapamadigi bisi ben maci izlerken aynen sole dedim yanimdaki arkadaslara..bu sergen hic frikik atamiyor ama fener macinda atacagi tutar dedim ve gol oldu..guzelde atmadi bence recep baraji ayarlamis ama gitmis barajin kapadigi yeri tutmus.. not:ayip bea kardesim cogu faul bence faul bile degildi maci cok ii yonetip yonetmedigi tartisiir ama bjk biraz ders alsin futbol korkaklarin oyunu degildir bjk li oyuncuyu iki kisi sıkıstırıyor fenerliler topu alacak adam kendini yere atiyo noldu? faul..bunlardan macta cok oldu ve bu bjk nin taktigidir bjk oraya beraberlik icin gitti ve istedigini aldi bundan sora yok hakem sole bole vs derseniz ayip..sergen 40 yilin basi bitane frikik atti yiine alemin frikik ustasi oldu :) [Bu mesaj Way tarafından 02 December 2003 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Sen futboldan anlamıyorsun ciddiyim bak! Türkiye de en yetenekli adam şu anda SERGEN YALÇIN dır. Başka varmı sergen gibi top oynayan adam sergen gibi kaliteli oyun ve çok teknik oynayan? tabiki yok. Hoijdonk diyorsunuz adam her antremanda 100 tane frikik çalışması yapıyor. Sergen antremanda düz koşu bile yapmıyor. Sergen den daha iyi frikik atan yok şu anda.Dikkat edin sergen 2 frikik attı biri gol oldu diğeride barajın ileri çıkmasından baraja çarptı. Fener bile bile hoijdonk a frikik üretiyor. Tabiki atar. Sergen eğer kendine baksaydı gençliğini harcamasaydı şu anda çok rahat Real Madrid gibi büyük kluplerde ilk 11 de kendine yer bulurdu. Ama kendine bakmakta futbolcunun zekasına ve saygısına bağlıdır sergen aptal bir adam. Ayrıca son bir hatırlatma. Fb-Bjk derbisi maç 0-0 dk 90 Frikik oluyor kalede Rüştü var. Kadıköy de maç sergen vuruyor tam 90 na gol oluyor. Fener 0 Bjk 1 Daha öteside yok bu işin.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yetenegine bisi demiyorum adamin..oynar gol atar umrumda da degil ama frikik i cok ii atiyor dersen orda biraz dur derim :) cok izledim adam 90 a da atiyo irak a bomba da gonderiyo ;) sonuc olarak istikrarsiz onu demeye calisiyorum o da ozaman hoijdonk gibi her idmanda 100 tane frikik atsaydi ve attigi frikiklerin nerdeyse hepsi gol olsaydi ozaman derdim sergen gercekten mukemmel frikik atiyo ama boyle biri degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 tek tek örnek vericekseniz hakan şükür 27 metreden 90'a çaktı gaziantepspor'a...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 oda zaten ılk ve takısıdır buyuk ıhtımal[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Hooijdonk'un 2 golü var bu sezon frikikten, Sergen'in de 1.. Ne iş o zmn? Eğer potansiyeli hesaba katmıycaksan, geçmişe de mazi derLer atsın bu sene gene sonra gelin. Bu arada asıl kötü frikiği hoydonk atıyo bence. Ayak içiyle köşeye kavis veriyo, tamam iyi hoş ama adamın 2 frikiğini televizyondan izleyen kaleci yemez. Sergen'in Denizliye attığı frikiği atsın hoydonk helal olsun diyim. Daha topun başına geçtimi ayakta kalmayı öğrensin, sergen koşup koşup düşmüyo en azından penaltılarda hahaha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 fizban daha uzağa işedi. ;)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Hooijdonk'un 2 golumu var frıkıkten ? Iyı ızle adamı hoca. Tartısmasız adam en ıyılerden bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Sorarım sizlere o zaman? Daum ile şampiyon olduğumuz sezon ve daha öncesinde metin-ali-feyyaz döneminde Bjk de niye frikikleri sergen kullandı? Ve nasıl olduda bunları birçoğu gol oldu? Hadi bunları geçelim. bu adama haybeyemi takmışlar frikik ustası lakabını? İyi izleyin eski maçları Sergen frikikten kaç tane çakmış?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 eee adam zenci ! işer tabi abi ben yeteneksiz demiyorum sergenden iyi ama sergen kadar yetenekli değil. Her antremanda 100 tane frikik bende atsam bende her attığımı gol yaparım. Sergen yetenek doğuştan :) ama sergen daha yetenekli zamanında herif süper frikik atıyordu. İstanbulspor ve ts dede çok frikik golü vardı. [Bu mesaj blackchaos tarafından 06 December 2003 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Yahu adam genel anlamda tabıkıde Sergen kadar yeteneklı degıl. Ama frıkık konusunda su an Turkıyede en ıyı. Hatta dunyada sayılı. Kalkıpta frıkıkte Sergen daha ıyı gıbılerınden komık cumleler sarfetmeyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ya lafı nerden anlıyorsunuz. Kısaca söyliyim Sergen daha yetenekli beckham gibi adam eğer kendiine baksaydı çok büyük kluplerde banko oynardı! Ama olmadı salaklığa doysun. Hooijdonk güzel frikik atıyor çünkü adam çalışıyorbende her antremanda 100 frikik atsam 3 ay sonra 10 vuruştan 8 ni gol yaparım.(bu arada harbi çok iyi frikik atarım :) ) .Ama sergen kadar frikikte ve genel anlamda yetenekli değil. Zaten adamın Türkiye Liginde frikikten 2 golü var. Sergeninde 1 golü hooijdonk abartıldığı kadar değilmiş.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar