Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Organize olmuş 3 köpekten hızlıydım... Heh,Malum bayram geldi,oruç bitti havasını aldık,başladık pedallamaya yine.. Bayramın ilk günü(dün?) şöyle bir dolanayım,dere-tepe karışık bir şeyler alayım dedim.Demez olaydım :P(Dememiş olsaydım bu satırlarıda yazmamış olacaktım).. Yaklaşık 20 dakika dolanıp gezindikten sonra İstanbuldaki Belgrat ormanı gibi Konya ovasının güzel-hoş bölgelerinden biri olan Meram ormanlık alanına gittim.. Daha henüz ısınmışım,100 metrelik tam bir yokuşu çıkmışım... Ardından direk ormanlık araziye hoppala diyerek dalmışım(farkında değilim lol) Nefes nefese kalmam gerek,no pain no gain diye düşünürken birde baktım ki Walkmenin sol kulaklığı cızırdıyor..Ses kesik kesik geliyor..Madem öyle düzeltirim bende diyerek duruyorum ve kilitli pedallarımdan sol tarafı şöyle bir çözüyorum..yanlız acaip ters bir şey var: ineceğim yer /// şeklinde..Pedal çevirmek imkaansız..Ne hız alırsanız onu gidiyorsunuz :P Ayrıca,durur durmaz,2-3 tane köpekcik(!) sesi duymaya başlıyorum(orada sote yapmışlar heralde bana özel bayram armağanı) duymamla "Walkmeni öpiyim boşver" diyerek bayır aşağı basmayı deniyorum..Deneme ama nafile..Zaten bir yandan panikle pedalı kilitleyemiyorken bir yandanda pedal ceviremiyorum(Cevirsem direk yerdeyim ehe)ardından asfaltı görüyor gözlerim (Geriye halen bakmadım..Seslerden 3 köpekcik var diye düşünüyorum)Asfalta çıkacağım yer şöyle bir eğimde..Asfalta değer değmez tekerler,en büyük vitese alıyorum(Kis ma es dogs diyerek) Bir yandanda kafamı arkaya çevirir çevirmez,1 metre gerimde 2 si koşturan,3.sü en arkada olan yerden hızını alamayıp yuvarlanan 3 köpekcik görüyorum.(3. hayal meyal birşeydi).Ardından bana en yakın olan 1 metre gerimdeki 1.yi korkutmak için tükürüyorum ama hayvan maşallah iplemeden geliyor..50 metre sonra köpeklerden hayal yok :] Çünkü o 50 metreyi Mikrosaniyelerde alıyorum :P ... Blah! ..Tek gördüler ya saldırcaklar :) Bir daha ki sefere torpil yada ses çıkaran bir şey alıp tırstırmayı deniyeceğim..Maşşallah 50cm yüksekliğinde köpekler yani.Bir düşsem,orada mefta :P.. Neyse,kurtuldum ve kazandım :p Ödül olarakta yanımdaki 3 adet güzel bayanla Fotoğraf çekildim böyle ;P Ayrıca yüksek hızdan dolayıda sol çanağımı hafif sakatlamışım..ehe.. Şöyle etkili bir çözüm bilen var mı? Minik ve etkili :P Ayrıca 2 elimin gidonda olduğunu unutmamak lazım :P Dogo sesli köpek savar felam var..İşe yarar mı kesin olarak? Paçayı kurtarmıyım böle durumlarda? Bir tane alıp bisikletin gidonuna yerleştiricem ehe :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ecnebi postacılar yanlarına mızıka alırlarmış. köpek gelince yüzüne yüzüne öttürüp, köpeği şaşırtırmış. ama denemedim. bunu uygular ve bi anda yarım kilo falan kaybedersen mesuliyet kabul etmem :) bu arada harbici random encounter olmuş. gerçi artık warg bulunmuyo pek. köpekle idare etcez :-p [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 04 December 2003 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ehe sağolun RazorJimmy bendede var o dediğinden =P ama "hayvancıklara" biraz acırım yani :) ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Çok yüksek frekansta ( yoksa düşükmüydü ) köpek düdükleri oluyor. Onları kullanmayı dene. Ama ters tepki de yapıp bütün mahallenin kuçuları üstüne saldırabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 oooh götür kızları...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 lol Babacum :D Wispy o Alet Dogo mu neyin :) Sağır Hayvanda etki etmiyor..O zaman LOL oluyorsun burun buruna kalınca köpecikle :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 haha o bişeymi :-P ben öss den 2 hafta önce sandaletlerle gecennin bir yarısı köpeğe koşarak tozumu yutturdum. (ha sonra da 1 hafta düzgün yürüyemedim ama olsun :) ) zaten bir daha sokak köpeği bana havlayarak koşorsa bende aynı hızla savaş nağarası atark köpeğin üzerine koşacam. Sonra da... (eğer yaşarsam haber veririm :-p )[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 o 3 bayan arkadasimiz her kopekten kacmayi basaranla samimi oluyosa ben de hizli kosarim yani en azindan denemeye deger[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 naa böööyle Sonbaharsal yerlerde köpekle karşılaşmak hiç iyi değil[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: green_martian, 04 December 2003 01:27 tarihinde demiş ki: o 3 bayan arkadasimiz her kopekten kacmayi basaranla samimi oluyosa ben de hizli kosarim yani en azindan denemeye deger[hline][b]-->Four String Magic<-- baydim[/i] [/i] yok Green_martian :) Koşarak kaçsan hadi neyse(aaa kaçarsın,köpecikler belime geliyor 178 boyla! ;) ) ehe..Bayanlar Sadece fotoğrafta öyleler..Normalde yüz verdikleri yok :P edit:italik cıkmıs :p edit2:la italik düzelmedi!? [Bu mesaj Halfmumi tarafından 04 December 2003 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Halfmumi tarafından 04 December 2003 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 genclere gereken egitimi verememisim demekki :P bir dahaki sefere artik mumi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ehe Doggycim sağolasın :} ama ben bu sevimliler yüzünde antrenman bölgemi değiştirdim....Lakin bu 2. Oluyor hehe..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Yere çömel hemen hehehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 lol :lol: *!Çömer* -Abi çömeldi bu adam nabalım? -Isırmayalım..Yok lan ısırsak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 -Abi bu çömeldi *Yani? -Ayıp olur ısırırsak *Olm biz neyiz? -Köpek *EEE köpeğin ayıbına mı bakılır lan it -Efendim abi bişimi dedin *Hakaret anlamındaki İT dedim -Abimsin ama ısırırım o ayrı dikkat et xHoşşşşt hoooşşşt *Önce şunu ısıralım ben sana sorarım abini ısırmayı. Ben senin enik halini bilirim. -Abimsin[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 *!pedalarınıı kilitler* *!Arkasına bakmaz...* Hoooooş Hooooooooşt [Bu mesaj Halfmumi tarafından 04 December 2003 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Çözüm olarak yanına bi tane 14 lü al itler gelince 2 el havaya sık giderler ama kuru sıkı olsun aman neyn kaza olur ![hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 taş atsan giderler ya :) en azından bizim burdakiler öyle.. ya da en iyi yöntem sev onları onlarla birlikte bisiklet sür..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Kılıc al bı tane katana yada gothıc tarzı bı claymore zaten kopekten kacmazsın o gazla :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 zaten bisiklete binen adamı köpek kovalamazsa o şahış bisiklete binmiş sayılmaz. 3 köpekle hele ne kadar eğlenceli olduğunu bende bilirim marmaristen :D[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Halfmumi, 03 December 2003 23:56 tarihinde demiş ki: bana en yakın olan 1 metre gerimdeki 1.yi korkutmak için tükürüyorum ama hayvan maşallah iplemeden geliyor.. Eaheuha imzalık laf lol[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 heheh evet ya okurken bende yazayım bu tükürme olayını demiştim unutmuşum. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 walla genelde dağlık alan köpekleri bek bir korkusuz oluyor.Yanına decoy bir kedi al köpek gördükçe salarsın nasıl olsa o ağaca falan kaçar bişiçik olmaz ona sende kurtulursun :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mumi'ciğim kimse düşünememiş yada işe yarayacağından emin değil. Bi tane sosis i alıyosun ufak ufak kesiyosun bu parçalardan 5 tanesini cebine koyuyosun.köpeklere gel kuçu kuçu al bakim sosis diyerek verdinmi o köpeklerle bi daha düşman olman imkansız.çete bile kurabilirsin. Hatta bi mekanizma yap bizikletin arkasına bide düğme koy elinin altına bastıkça salsın bi parça sosis ehuehue[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Bonecrusher, 04 December 2003 08:45 tarihinde demiş ki: taş atsan giderler ya :) en azından bizim burdakiler öyle.. bunu senden duymadim... :|[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 04 December 2003 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar