Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 Kopek yakaliyamadi...

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Organize olmuş 3 köpekten hızlıydım...

Heh,Malum bayram geldi,oruç bitti havasını aldık,başladık pedallamaya yine..
Bayramın ilk günü(dün?) şöyle bir dolanayım,dere-tepe karışık bir şeyler alayım
dedim.Demez olaydım :P(Dememiş olsaydım bu satırlarıda yazmamış olacaktım)..

Yaklaşık 20 dakika dolanıp gezindikten sonra İstanbuldaki Belgrat ormanı gibi
Konya ovasının güzel-hoş bölgelerinden biri olan Meram ormanlık alanına gittim..
Daha henüz ısınmışım,100 metrelik tam bir yokuşu çıkmışım...
Ardından direk ormanlık araziye hoppala diyerek dalmışım(farkında değilim lol)
Nefes nefese kalmam gerek,no pain no gain diye düşünürken birde baktım ki Walkmenin
sol kulaklığı cızırdıyor..Ses kesik kesik geliyor..Madem öyle düzeltirim bende diyerek
duruyorum ve kilitli pedallarımdan sol tarafı şöyle bir çözüyorum..yanlız acaip ters
bir şey var: ineceğim yer /// şeklinde..Pedal çevirmek imkaansız..Ne hız alırsanız
onu gidiyorsunuz :P
Ayrıca,durur durmaz,2-3 tane köpekcik(!) sesi duymaya başlıyorum(orada sote yapmışlar
heralde bana özel bayram armağanı) duymamla "Walkmeni öpiyim boşver" diyerek bayır
aşağı basmayı deniyorum..Deneme ama nafile..Zaten bir yandan panikle pedalı kilitleyemiyorken
bir yandanda pedal ceviremiyorum(Cevirsem direk yerdeyim ehe)ardından asfaltı görüyor gözlerim
(Geriye halen bakmadım..Seslerden 3 köpekcik var diye düşünüyorum)Asfalta çıkacağım yer şöyle
bir eğimde..Asfalta değer değmez tekerler,en büyük vitese alıyorum(Kis ma es dogs diyerek)
Bir yandanda kafamı arkaya çevirir çevirmez,1 metre gerimde 2 si koşturan,3.sü en arkada olan
yerden hızını alamayıp yuvarlanan 3 köpekcik görüyorum.(3. hayal meyal birşeydi).Ardından
bana en yakın olan 1 metre gerimdeki 1.yi korkutmak için tükürüyorum ama hayvan maşallah iplemeden
geliyor..50 metre sonra köpeklerden hayal yok :] Çünkü o 50 metreyi Mikrosaniyelerde alıyorum
:P ...

Blah! ..Tek gördüler ya saldırcaklar :) Bir daha ki sefere torpil yada ses çıkaran bir şey alıp
tırstırmayı deniyeceğim..Maşşallah 50cm yüksekliğinde köpekler yani.Bir düşsem,orada mefta :P..

Neyse,kurtuldum ve kazandım :p
Ödül olarakta yanımdaki 3 adet güzel bayanla Fotoğraf çekildim böyle ;P

Ayrıca yüksek hızdan dolayıda sol çanağımı hafif sakatlamışım..ehe..

Şöyle etkili bir çözüm bilen var mı?
Minik ve etkili :P
Ayrıca 2 elimin gidonda olduğunu unutmamak lazım :P

Dogo sesli köpek savar felam var..İşe yarar mı kesin olarak?
Paçayı kurtarmıyım böle durumlarda? Bir tane alıp bisikletin gidonuna yerleştiricem ehe :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
Only in My Dreams Now...Curse!
incoming...010104

Sosyal ağlarda paylaş

ecnebi postacılar yanlarına mızıka alırlarmış. köpek gelince yüzüne yüzüne öttürüp, köpeği şaşırtırmış.

ama denemedim. bunu uygular ve bi anda yarım kilo falan kaybedersen mesuliyet kabul etmem :)

bu arada harbici random encounter olmuş. gerçi artık warg bulunmuyo pek. köpekle idare etcez :-p
[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 04 December 2003 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

haha o bişeymi :-P ben öss den 2 hafta önce sandaletlerle gecennin bir yarısı köpeğe koşarak tozumu yutturdum. (ha sonra da 1 hafta düzgün yürüyemedim ama olsun :) )
zaten bir daha sokak köpeği bana havlayarak koşorsa bende aynı hızla savaş nağarası atark köpeğin üzerine koşacam. Sonra da... (eğer yaşarsam haber veririm :-p )[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
green_martian, 04 December 2003 01:27 tarihinde demiş ki:
o 3 bayan arkadasimiz her kopekten kacmayi basaranla samimi oluyosa ben de hizli kosarim yani en azindan denemeye deger[hline][b]-->Four String Magic<--
baydim[/i]
[/i]

yok Green_martian :) Koşarak kaçsan hadi neyse(aaa kaçarsın,köpecikler belime geliyor 178 boyla! ;) )

ehe..Bayanlar Sadece fotoğrafta öyleler..Normalde yüz verdikleri yok :P

edit:italik cıkmıs :p
edit2:la italik düzelmedi!?

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 04 December 2003 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 04 December 2003 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-Abi bu çömeldi
*Yani?
-Ayıp olur ısırırsak
*Olm biz neyiz?
-Köpek
*EEE köpeğin ayıbına mı bakılır lan it
-Efendim abi bişimi dedin
*Hakaret anlamındaki İT dedim
-Abimsin ama ısırırım o ayrı dikkat et
xHoşşşşt hoooşşşt
*Önce şunu ısıralım ben sana sorarım abini ısırmayı. Ben senin enik halini bilirim.
-Abimsin[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Mumi'ciğim kimse düşünememiş yada işe yarayacağından emin değil.
Bi tane sosis i alıyosun ufak ufak kesiyosun bu parçalardan 5 tanesini cebine koyuyosun.köpeklere gel kuçu kuçu al bakim sosis diyerek verdinmi o köpeklerle bi daha düşman olman imkansız.çete bile kurabilirsin.
Hatta bi mekanizma yap bizikletin arkasına bide düğme koy elinin altına bastıkça salsın bi parça sosis ehuehue[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 04 December 2003 08:45 tarihinde demiş ki:
taş atsan giderler ya :)
en azından bizim burdakiler öyle..

bunu senden duymadim... :|[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy

[Bu mesaj HellHound tarafından 04 December 2003 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...