Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Script Olayi2?

RaZ0r

Öne çıkan mesajlar

Terbiyesizlige Gerek Yok!!!! Konunun Derhal Kapatılmasını Rica Ediyorum.Cekemeyenler Coder ın Arkasından Neden Laf Atıyorlar.[Apache Denen Mahluk Staffdan Atılmıs Sımdı Coder ın Arkadasından Konusan Adamdır.Muhtemelen Yok Nıcklı kısıde Staff dan Atılan Arkadas Olabılır.Bu kısıler staff da ıken ıyı anlasıyorlardı neden sımdı arkasından laf atarlan anlam veremıyorum.

NOT:herkes kendı yolunda ılerlesın ıyı veya kotu.
bu kadar ukala olmaya gerek yok.
ama sızlerede hak verıyorum yasınızın geregı ukalalık ve cocukluk yapıyorsunuz.[hline][b]Game Master Amor
Anet Exile
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Amor, 29 November 2003 21:48 tarihinde demiş ki:
Terbiyesizlige Gerek Yok!!!! Konunun Derhal Kapatılmasını Rica Ediyorum.Cekemeyenler Coder ın Arkasından Neden Laf Atıyorlar.[Apache Denen Mahluk Staffdan Atılmıs Sımdı Coder ın Arkadasından Konusan Adamdır.Muhtemelen Yok Nıcklı kısıde Staff dan Atılan Arkadas Olabılır.Bu kısıler staff da ıken ıyı anlasıyorlardı neden sımdı arkasından laf atarlan anlam veremıyorum.

*gülümser* terbiyesizliğe gerek yok demişssin,sizin ailede terbiye göreceli herhalde?
Cevap vermeyeyim dedim ilk başta mahluk lafını tamamen görmezden geliyorum yoksa senin konuşma tarzınla konuşmaya başlayacağım o zaman yörünge dışı'lık olmak istemiyorum.
ikincisi sizin staff anlayışınızıda biliyorum.Ben Coder gibi bir adamla hiç bir zaman anlaşmadım ben staff ta iken o yoktu,geldikten sonra topluca çıktık senin amiyene sözünle 'atılmış' olduk.
iki üç page bakmakla adam olunmaz,bunuda bulundur aklında.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 29 November 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
said:
Amor, 29 November 2003 21:48 tarihinde demiş ki:

*gülümser* terbiyesizliğe gerek yok demişssin,sizin ailede terbiye göreceli herhalde?
Cevap vermeyeyim dedim ilk başta mahluk lafını tamamen görmezden geliyorum yoksa senin konuşma tarzınla konuşmaya başlayacağım o zaman yörünge dışı'lık olmak istemiyorum.
ikincisi sizin staff anlayışınızıda biliyorum.Ben Coder gibi bir adamla hiç bir zaman anlaşmadım ben staff ta iken o yoktu,geldikten sonra topluca çıktık senin amiyene sözünle 'atılmış' olduk.
iki üç page bakmakla adam olunmaz,bunuda bulundur aklında.

asıl terbiyesiz sensin bir baltaya sap olamıyanlar burdan bulduklari editci shardda gm olurlar ancak isim vermiyim.Amor exilede gördüğüm en iyi stafftı hakkını yedirtmem biraz terbiye istiyorsan adres vericem gel terbiye ediyim biraz seni[hline]Sicilli üye
Sosyal ağlarda paylaş

peki staff dan neden atıldıgının sebenı solermısın.bak arkadasım kımse kımseye gıcıklık olsun dıye staff dan atmas.
1.demısssınkı page bakmakla adam olunmas tabıkı katılıyorum hersey page ıle bıtmıyor.ama halen exile de olduguma gore adam yerıne koyulmusum demekdır.
2.adam olan herzaman mukafatlandırılır.ama sen atıldıgına gore adam degılmıssın.
3.konuyu kapatalım herkes kendı oylunda ılerlesın.

NOT:yazdıklarım yanlıs anlasılmasın sozum apache yedir.exilede adam olupda atılanlar,calısmak ıstemeyenler oldu.ama hıcbırı [b]apache gibi cocuk olmadı.[hline][b]Game Master Amor
Anet Exile

[Bu mesaj Amor tarafından 29 November 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Allah aşkına Exile'ı "EGZİLE" diye okuyan kırocan arkadaşlar hemen alt f4 yapıp kapasınlar şu siteyi gitsinler kösele giyip kız tavlamaya çıksınlar.. Exilenin diye yazıyorlar ondan sonrada karizma diye geziyorlar? Nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Kimsiniz siz insan mısınız adam mısınız yahu?

Bilmediğiniz bir dili konuşmayın, terimlerini de kullanmayın..
BİRİTANYAYA GATE AÇARMISIN BAB?[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
- My Fistik :)
Sosyal ağlarda paylaş

Birkac gun tatilimsi bisey yaptik kimse moderate etmemis sanirim..

Ceken cekti ama ben yine de linki kaldirdim, Dmx'in de dedigi gibi Coder'in yayinlamasiyla ftp'den calinip yayinlanmasi cok farkli seyler.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Amor, 29 November 2003 22:42 tarihinde demiş ki:
peki staff dan neden atıldıgının sebenı solermısın.bak arkadasım kımse kımseye gıcıklık olsun dıye staff dan atmas.
1.demısssınkı page bakmakla adam olunmas tabıkı katılıyorum hersey page ıle bıtmıyor.ama halen exile de olduguma gore adam yerıne koyulmusum demekdır.
2.adam olan herzaman mukafatlandırılır.ama sen atıldıgına gore adam degılmıssın.
3.konuyu kapatalım herkes kendı oylunda ılerlesın.

NOT:yazdıklarım yanlıs anlasılmasın sozum apache yedir.exilede adam olupda atılanlar,calısmak ıstemeyenler oldu.ama hıcbırı [b]apache gibi cocuk olmadı.[hline][b]Game Master Amor
Anet Exile

[Bu mesaj Amor tarafından 29 November 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Gigabyte'ı aradım hadi o hacklenmiş.Geliyor cevaplar,
1-Exile'da her staff'ta olan adam olacak diye kuralmı var ahah dayattığı şeye bak
2-sen adam olda benim yokluğumu arattırmada bu adam olma olayına fazla takılmışsın gocunma var heralde.
3-coder ve profesyonel grubuna saygımız sonsuz.

bide bu yaş muhabbeti açman apayrı birşeyki beni tanımıyorsun bile amor.güldüm geçtim
Sosyal ağlarda paylaş

Burdaki tartişmalardan cikartigim sonuc: Artniyet.
Şimdi size neyin ne oldugunu anlatmak veya açıklamak zorunda değilim ama ortada birinin veya birilerinin hakki yeniyorsa bunu savunmayi görev bilirim. Exile 1.5 yildir aktif olarak ultima online dünyasina hizmet vermektedir.. Exile sistem yapisi ilk olarak systemop developerliginda yapildi ownerlar oversoul ve ben. Sonra yasanan edit olaylarindan dolayi oversoul ve systemop staff'dan uzaklastirilarak yeni kadro kuruldu. Ve Taipan Mcroy exile'a 2. owner olarak getirildi o dönemde ufuk adli developer arkadasimiz exile sistemi üzerinde calisti degistirdi gelistirdi vs. Sonra yasanan bazi sorunlarda dolayi exile 2 aylik donemde developer sıkıntısı çekildi vs. O zamanki staff'imiz sunucumuza developer olarak almaya karar verdiğimiz coder'i edittir edit yapti vs. kanitsiz iddalarlarda bulundular.. Benim için kanit'i olmayan söz söz değildir. Bende hyr bu adam su deildir öle deildir o zaman ispatlayin filam falam gibi polemiklerle kendi staff'imla tartismaya girerek yönetimi bir süre taipan arkadasimiza biraktim. Sonra öğrendimki taipan işlerinden dolayi internete giremiyor ve yönetimi başkasına verecek bu sebeple altinda imzam bulnan marketweb sponsorluk sözleşmesini fes ettim ve exile 3 ay kapali kaldi.. Taaki anet internet hizmetleriyle toplanti yapana kadar. Coder arkadasimiz kapali kalan süre içerisinde exile'i gelistirdi varolan buglar fixlendi sistem tamamen değiştirildi yeni bir exile olusturldu. Server tekrar acildiginda artik coder arkadasimiz exile'da owner'di. Bu süre zarfinda exile'da birçok yeniliğe imza attik bunlardan bahsetmeme gerek yok. Nebula scriptlerini kullandikmi? Cevap: Tabiki kullandik. Mesela nebula gate travel sistemini kullandik.. Mesela nebula jail sistemini geliştirerek kullandik kullandiğimiz scriptler tamamen bir araçti bir sistemi belirlicek önemli scriptler değildi. Orda gördüğünüz brnx item id 'li scriptler incelerseniz test'den baska hiçbir fonksiyonu olmayan scriptler. Takdir edersinizki türkiyede iyi bir yere gelmiş bir ultima online sunucusunun scriptleri internette yayinlaniyor ve bizde bunu merak ederek test ediyoruz deniyoruz bize gereken birşey varsa içinden geliştirerek sistemimize ekliyoruz.. Ama dediğim gibi nebula scriptlerinden en fazla 2-3 arac bulunmaktadir sistemimizde.

Şimdi söylemek isterimki.. Geçmişimizi bilmiyen veya geçmişte bizimle sorunu olan kişiler öç alma , yıpratma herne amaçla olursa olsun bir daha bize sataşmayin. Bugüne kadar halka acik alanlarda kimseyle (forum veya real) sözlü veya sanal ultima online tartismasina girmedim bu post'um tek post'dur herhangi bir cevap verilmiyecektir verileceksede kişinin özel mesaj kutusuna gönderilecektir..

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

avp cim,
bu yazını bu scriptler önce yayınlanmadan önce yazsaydın ne ala, adam hem burada babım süperim hepsini ben yazdım calıntı kullanmam diye geçinirdi, sonra geldi burda dumura ugradı. biz buna seviniyoruz. yoksa senin emeklerinin gittigine ya da exile ın zarar görecegine tabii ki sevinmiyoruz..
konuyu yanlıs yerlere çekme.
adam tüm scriptler benimdir dedi, ispatlandı. artık konuşamıyo da..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 01 December 2003 19:40 tarihinde demiş ki:
Alan Yetkililerine Teşekkür ederim emeğe olan saygıdan dolayı yayınlanan script pack eksikdir ve içinde benim yazmadığım scriptler mevcuttur

saygısızlık yapma!
burada yok'a haksızlık yapıyosun adam sırf olay cıksın diye mi bronxun scriptlerini ekleyecek scriptlerin arasına. hem böyle bişi olsaydı, senin bunu coktan farkedip buraya yazmış olman gerekirdi. şimdi kurtarmaya calısma kendini.. yalanlarından bıktık..
Sosyal ağlarda paylaş

her$eyine eyvallah derim Coder.
ama $una eyvallah demem.
bu scriptler ftp'den alınmadan çok önce Jayz Staffınızda iken ( namı diğer Dmx ) tarafıma verildi.
Aynı $ekilde account $ifreside verildi tarafından tabi bunu hiçbir zaman kabul etmez,etmeyecektir.

O account tarafından 1-2 ufak edit olayı yapıldı ama tarafımdan bildirilip bloke ettirildi.

Gerçek $udurki, hiç kimsenin elinde olmadığı zamanlarda Serverların Script Packleri elimde idi. Kimden, ne $ekilde geldiğini açıklamam gerekmez.

Banada Jayz(Dmx) tarafından o Pack gönderildiği zaman içinde 21635126357 tane Nebula scripti bulunmakta idi.
Kaldıki o geli$tirdiğimiz dediğiniz Jail system, vs.. birçok script Jayz(Dmx) tarafından eklenmi$ idi ve o scriptler tarafımdan yazılmı$tı ve Jayz(Dmx) tarafından eklenti yapılmı$ idi..

Jayz(Dmx) delikanlı ise ( eskiden kankam olurdu kendileri ) çıkıp bunları okeyler.Ama böyle bir olayada pek ihtimal veremiyorum.

[Bu mesaj KS1empre tarafından 02 December 2003 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KS1empre, 02 December 2003 21:33 tarihinde demiş ki:
her$eyine eyvallah derim Coder.
ama $una eyvallah demem.
bu scriptler ftp'den alınmadan çok önce Jayz Staffınızda iken ( namı diğer Dmx ) tarafıma verildi.
Aynı $ekilde account $ifreside verildi tarafından tabi bunu hiçbir zaman kabul etmez,etmeyecektir.

O account tarafından 1-2 ufak edit olayı yapıldı ama tarafımdan bildirilip bloke ettirildi.

Gerçek $udurki, hiç kimsenin elinde olmadığı zamanlarda Serverların Script Packleri elimde idi. Kimden, ne $ekilde geldiğini açıklamam gerekmez.

Banada Jayz(Dmx) tarafından o Pack gönderildiği zaman içinde 21635126357 tane Nebula scripti bulunmakta idi.
Kaldıki o geli$tirdiğimiz dediğiniz Jail system, vs.. birçok script Jayz(Dmx) tarafından eklenmi$ idi ve o scriptler tarafımdan yazılmı$tı ve Jayz(Dmx) tarafından eklenti yapılmı$ idi..

Jayz(Dmx) delikanlı ise ( eskiden kankam olurdu kendileri ) çıkıp bunları okeyler.Ama böyle bir olayada pek ihtimal veremiyorum.

[Bu mesaj KS1empre tarafından 02 December 2003 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]

ben kimsenin scriptini kimseye vermedim, sana verdigim sadece account $ifremdi, oda sadece benim staff'liktan gercekten bikkin bir duruma gelmi$ olmam ve in-game'le alakamin fazla olmami$ olmamdi. (developer'in ingame i$i olmaz)

p.s: sadece in-game account'um.
account ile girip yakla$ik 3 tane edit yapan ki$ide sensin, ben karde$im gibi guvendigim ki$iye account $ifremi arada sirada girip etrafi dola$acak takilacak diye vereyim, sonra o ki$i gelip edit yapsin benim ismimi lekelesin. ha ayriyetten o edit'leri sen bildirmedin, avp yakaladi seni ve ole banladi.

ayriyetten: avp ve coder benim uo'danda once dost'larimdi yakla$ik bir 4 sene (gerci ikisi ile cok tarti$ir, ters du$erdik zamaninda ama).

bu arada o jail sisteminde 1 gr. emegin varsa, benim en uyuz oldugum ki$iyi bilirsin, o yapip Taxim meydaninda sallandirsinlar. (madem cok delikanlisin kendi yazdigini forumlara upload'lada millet biraz gulsun, cd'lerimde bulamiyorum. buldugum zaman upload cekecem. gorsun bakalim millet iki sistemde aynimiymi$ degilmiymi$.)[hline] Quaxis UO Shard Admin Dmx
http://www.quaxis.net
Sosyal ağlarda paylaş

buyrun K Siempre 'nin Jayz'e verdigim ve onun bir kac eklenti yapti dedigi script'in bana verimi$ hali:

[events e_jaileklenti]

on=@login
src.tag.jailflood=0
src.tag.jailhatalipage=0
src.tag.jailhakaret=0
src.tag.jailmacro=0
src.tag.jailalanihlali=0
src.tag.jailbugabuse=0
src.tag.jailspeed=0
src.tag.jaillenmis=0

[plevel 2]
hapis

[function hapis]

dialog d_hapis

[dialog d_hapis]
155,60
page 0
resizepic 100 140 3600 260 300
resizepic 115 155 3000 230 270
text 135 160 50 0
text 170 190 50 1
text 160 210 0 2
text 160 240 0 3
text 160 270 0 4
text 160 300 0 5
text 160 330 0 6
text 160 360 0 7
text 160 390 0 8
button 142 214 1209 1210 1 0 1
button 142 243 1209 1210 1 0 2
button 142 273 1209 1210 1 0 3
button 142 303 1209 1210 1 0 4
button 142 333 1209 1210 1 0 5
button 142 363 1209 1210 1 0 6
button 142 393 1209 1210 1 0 7

[dialog d_hapis text]
Jail Sistemi
- Jail Cezalari -
Flood [4 Saat]
Hatali Page [4 Saat]
Hakaret [24 Saat]
Macro [100 Saat]
Alan Ihlali [80 Saat]
Bug Abuse [120 Saat]
Speed [240 Saat]

[dialog d_hapis button]

onbutton=1
src.newitem=i_jailtime_flood
src.act.target
src.sysmessage 'Flood' sucundan kimi jailliyeyim abi?
return 1

onbutton=2
src.newitem=i_jailtime_hatalipage
src.act.target
src.sysmessage 'Hatali Page' sucundan kimi jailliyeyim abi?
return 1

onbutton=3
src.newitem=i_jailtime_hakaret
src.act.target
src.sysmessage 'Hakaret' sucundan kimi jailliyeyim abi?
return 1

onbutton=4
src.newitem=i_jailtime_macro
src.act.target
src.sysmessage 'Macro' sucundan kimi jailliyeyim abi?
return 1

onbutton=5
src.newitem=i_jailtime_alanihlali
src.act.target
src.sysmessage 'Alan Ihlali' sucundan kimi jailliyeyim abi?
return 1

onbutton=6
src.newitem=i_jailtime_bugabuse
src.act.target
src.sysmessage 'Bug Abuse' sucundan kimi jailliyeyim abi?
return 1

onbutton=7
src.newitem=i_jailtime_speed
src.act.target
src.sysmessage 'Speed' sucundan kimi jailliyeyim abi?
return 1

[itemdef i_jailtime_flood]
type=t_eq_script
on=@targon_char
if ( == c_man ) || ( == c_woman )
src.targ.go jail3
src.targ.addjailflood
src.targ.events +e_jail_click
src.targ.tag.jaillenmis=1
remove
return 1
endif