Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Dışbank bir süredir garip reklamlar izletiyor bize.. Ortada bir reklam var. İzlememiş olanlar birbirleriyle dedikodu yapıyor.. İzlemiş olanlar da reklamlardaki durumlar hakkında konuşuyor.. Mesela bir çocuk var yandaki kıza "dışbank reklamlarını izlediniz mi" diyor Kız da "ben evliyim" diyor. Anladığımız kadarıyla ya kız çok zeki erkeğin onunla tanışmaya çalıştığını anlıyor ya da o reklamda kızla erkeğin tanıştığını felan gösteriyor.. Başka bir tanesinde de berberleri gösteriyor "dışbank reklamını izlediniz mi" "evet" "hadi başlıyalım" dialogu geçiyor. Anladığımız kadarıyla bahsedilen reklamda ilginç bir saç tipi var.. Hayali bir süper reklam sonucunda insanların nasıl etkilendiğini görüyoruz. Ama gına geldi yeter. Tamam "über-reklam yaparsanız işte halkı böyle mahvedersiniz biz de arada kendi reklamımızı yaptık ehi ehi" mesajı vermeye çalışıyorlar ama kusucam artık.. Otobüs duraklarında bile bu adamların duvar boyasıyla yazılmış gibi duran reklamları var "Ankara'da da dışbank reklamı istiyoruz" "kaç dışbank reklamı var açıklansın" tarzında şeyler görünce tabelaya kafa koyasım geliyor. ÖĞHHK[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bende sempatik bulmuyorum açıkcası.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ben süper buluyorum.bu kadar akılda kalan ve zekice yapılmış az reklam gördüm.resmen insanın aklına kazıyor. hele bi tanesi var. -bu dış bank reklamımı -hayır -ama artık dışbank reklamı.(gömleğini yırtar altından dışbank t-shirt'ü çıkar) -hadi beee. bende oynıyabilirmiyim -bak o oynadı bile. -yapma yaw.yeter be kaç tane dışbank reklamı var açıklansın.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 zaten sempatik olsun diye değil, konuşulsun diye yapılıyor o reklamlar. Ama amacına ne kadar ulaşıyor onu tam olarak bilemeyecem.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 hakkaten çok zekice ve güzel reklamlar fln ama bıktırdılar yani.. sempati de önemlidir bi reklamda bence[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bi sürüsü güldürmeyi, sırıttırmayı başarıyor. daha ne olsun[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 aynı reklamı günde 1234 kere görmek yüzümüzdeki ifadeyi zamanla siliyo valla.. Bide nedense çok yapmacık bi havası reklamların ama hepsinde diil.. mesela o grup terapisi reklamı.. bu kdr yapmacık olamaz bişi.. uyuz oldum resmen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 her gordugumde harcadıkları para ve emege yazık deyıp ... her reklamına ayrı bır kufur edıyom ... yok reklamın kotusu olmazmıs ... yok ızleyıcıde merak uyandırmakmıs ... becerıksızler ... bak yıne kufur edesım geldı ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Bence çok ama çok başarılı ve amacına hayli hayli ulaşan bir reklam kampanyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 psikolojik birşeyi kullanıyorlar, anlatmıştı hocalardan biri ama hiç aklımda kalmamış fakat uzakdoğuda en başarılı tanıtım projesi mi ne seçilmiş bu yöntemle yapılan başka bir şey[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Soğuk geliyor hepsi ve çok gösteriyorlar iyice bayıyor aralarından en çok hoşuma giden birtane futbollu var o.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 inekler neden mor?.. kardan adamın selülüiiiiiiitlerinede bak.. gec kaldım, mars uzak ya kars'a mı gitsek alakaya tereyağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 "bu reklam bitti, önümüzdeki reklamlara bakıyoruz artık" muhteşem süper ya ahuahuah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar