regulus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Okuldan ingilizce kompozisyon için fobiler konusunu verdiler.araştırdıkça şaşırıyorum,gülüyorum.neler var ya süper.. bir de korku değil fobi yani aşağıda okuyacaksınız mesela yerçekimi fobisi var elemanda hadiii..psikopat mısın nesin kardeşim..fobi de sakat birşeydir yani araştırıyorum da kalp durmasına bile yol açar..bir de sopalıklar var mesela iyi haber duyma fobisi var neyse bakın işte mantıklı şeyler de var bazıları hakikaten yuh dedirtiyor(hele güzel kadın fobisi) Abuse: sexual- Contreltophobia. Accidents- Dystychiphobia. Air- Anemophobia. Air swallowing- Aerophobia. Airborne noxious substances- Aerophobia. Airsickness- Aeronausiphobia. Alcohol- Methyphobia or Potophobia. Alone, being- Autophobia or Monophobia. Alone, being or solitude- Isolophobia. Amnesia- Amnesiphobia. Anger- Angrophobia or Cholerophobia. Angina- Anginophobia. Animals- Zoophobia. Animals, skins of or fur- Doraphobia. Animals, wild- Agrizoophobia. Ants- Myrmecophobia. Anything new- Neophobia. Asymmetrical things- Asymmetriphobia Atomic Explosions- Atomosophobia. Automobile, being in a moving- Ochophobia. Automobiles- Motorphobia. Bacteria- Bacteriophobia. Bald people- Peladophobia. Bald, becoming- Phalacrophobia. Bathing- Ablutophobia. Beards- Pogonophobia. Beaten by a rod or instrument of punishment, or of being severely criticized- Rhabdophobia. Beautiful women- Caligynephobia. Beds or going to bed- Clinophobia. Bees- Apiphobia or Melissophobia. Bicycles- Cyclophobia. Birds- Ornithophobia. Black- Melanophobia. Blindness in a visual field- Scotomaphobia. Blood- Hemophobia, Hemaphobia or Hematophobia. Blushing or the color red- Erythrophobia, Erytophobia or Ereuthophobia. Body odors- Osmophobia or Osphresiophobia. Body, things to the left side of the body- Levophobia. Body, things to the right side of the body- Dextrophobia. Bogeyman or bogies- Bogyphobia. Bolsheviks- Bolshephobia. Books- Bibliophobia. Bound or tied up- Merinthophobia. Bowel movements: painful- Defecaloesiophobia. Brain disease- Meningitophobia. Bridges or of crossing them- Gephyrophobia. Buildings: being close to high buildings- Batophobia. Bullets- Ballistophobia. Bulls- Taurophobia. Bums or beggars- Hobophobia. Burglars, or being harmed by wicked persons- Scelerophobia. Buried alive, being or cemeteries- Taphephobia or Taphophobia. Cancer- Cancerophobia, Carcinophobia. Car or vehicle, riding in- Amaxophobia. Cats- Aclurophobia, Ailurophobia, Elurophobia, Felinophobia, Galeophobia, or Gatophobia. Celestial spaces- Astrophobia. Cemeteries- Coimetrophobia. Cemeteries or being buried alive- Taphephobia or Taphophobia. Ceremonies, religious- Teleophobia. Changes, making; moving- Tropophobia or Metathesiophobia. Chickens- Alektorophobia. Child, bearing a deformed; deformed people- Teratophobia. Childbirth- Maleusiophobia, Tocophobia, Parturiphobia, or Lockiophobia. Children- Pedophobia. Chinese or Chinese culture- Sinophobia. Chins- Geniophobia. Choking or being smothered- Pnigophobia or Pnigerophobia. Choking- Anginophobia. Cholera- Chorophobia. Church- Ecclesiophobia. Clocks- Chronomentrophobia. Clocks or time- Chronophobia. Clothing- Vestiphobia. Clouds- Nephophobia. Clowns- Coulrophobia. Coitus- Coitophobia. Cold or cold things- Frigophobia. Cold: extreme, ice or frost- Cryophobia. Cold- Cheimaphobia, Cheimatophobia, Psychrophobia or Psychropophobia. Color purple- Porphyrophobia. Color red or blushing- Erythrophobia, Erytophobia or Ereuthophobia. Color yellow- Xanthophobia. Color white- Leukophobia. Colors- Chromophobia or Chromatophobia. Comets- Cometophobia. Computers or working on computers- Cyberphobia. Confined spaces- Claustrophobia. Constipation- Coprastasophobia. Contamination, dirt or infection- Molysmophobia or Molysomophobia. Contamination with dirt or germs- Misophobia or Mysophobia. Cooking- Mageirocophobia. Corpses- Necrophobia. Cosmic Phenomenon- Kosmikophobia. Creepy, crawly things- Herpetophobia. Criticized severely, or beaten by rod or instrument of punishment- Rhabdophobia. Criticism- Enissophobia. Crosses or the crucifix- Staurophobia. Crossing streets- Agyrophobia or Dromophobia. Crowded public places like markets- Agoraphobia. Crowds or mobs- Enochlophobia, Demophobia or Ochlophobia. Crucifix, the or crosses- Staurophobia. Crystals or glass- Crystallophobia. Dampness, moisture or liquids- Hygrophobia. Dancing- Chorophobia. Dark or night- Nyctophobia. Dark place, being in- Lygophobia. Darkness- Achluophobia or Myctophobia, or Scotophobia. Dawn or daylight- Eosophobia. Daylight or sunshine- Phengophobia. Death or dying- Thanatophobia. Death or dead things- Necrophobia. Decaying matter- Seplophobia. Decisions: making decisions- Decidophobia. Defeat- Kakorrhaphiophobia. Deformed people or bearing a deformed child- Teratophobia. Deformity or unattractive body image- Dysmorphophobia. Demons- Demonophobia or Daemonophobia. Denta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Baya fazlaymış cidden. Bide Renk Fobisi nedir ya Hadi renk korlugu neysede. Kızlara fobi falan ilginç. hehe[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ilk başta okumaya niyetlendim ama ondan sora çok uzun olduğuna karar verdim.. Emanın hastalığını buldum Work- Ergophobia or Ponophobia.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bendede küçük köpek fobisi var. o kadar köpek besledim süs köpeği gördümmü kaçıyorum abi nedir bunun adı? gelsin alman kurdu,pitbull,doberman severim boğuşurum anlayabilmiş değilim.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Wet dreams- Oneirogmophobia. Vay be.. fobi.. Space, closed or locked in an enclosed space- Cleithrophobia, Cleisiophobia, Clithrophobia. Oeh korktum bu ne ya açık alanda kapalı kalma fobisi yanlış anlamadıysam? Peanut butter sticking to the roof of the mouth- Arachibutyrophobia. Bu ne be :) [hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 02 December 2003 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bu topicten sonra topicfobia oluştu bende:)[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 mother-in-law kaynana kokusunun son aşaması.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Vay be radyosyon fobisi olan kişileri merak ediyorum.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 :) gerçekten hoş ve güzel ama ben bu fobileri bir forumda daha görmüştüm..[hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Old, growing Gerascophobia or Gerontophobia Bende ki.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: PaSCaL21, 02 December 2003 19:20 tarihinde demiş ki: :) gerçekten hoş ve güzel ama ben bu fobileri bir forumda daha görmüştüm..[hline]Your death will be avenged !!! arkadasımız simdi bunlari caldimi bi yerden yalancımı yani inanmiyorum....... :D *ortalığı karıştırır* [hline]Sizi çok ama çok seviyorum. [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 02 December 2003 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Thalassophobia var:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ehehheh bulunmayacak şey değil ki okuldan liste verdiler bende buraya yazmak istedim açtım google'ı arattırdım buldum :)[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ilginç fobilerden bir ereksiyon durumunu kaybetme fobisi var hadi onu anladık ha birde ereksiyon durumuna geçme fobisi var nasıl o ya :)[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 mesela bayan urolog seni muayene ederken, vs... gibi uygunsuz durumlarda denebilir :) yani gulunc utanc verici duruma dusme korkusuna yakin bisey bi de o kucuk kopek fobisi ben de de var yaa, ki turkiye'deyken bi sivas kangal sahibiydim, ama bu beni 3 sus kopeginin isirmis olmasindan kaynaklaniyo da olabilir :) [Bu mesaj edi tarafından 02 December 2003 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 süs köpeklerince nasıl ısıralabilir bir kişi,nenden ısırılır,onların zaten ağızları küçücük değilmi?çok merak ettim valla edi :)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 genellikle cok simarik, ottan boktan rahatsiz olan yaratiklar olduklari icin her seferinde ben sevmeye calisirken isirdilar ve de her seferinde sahipleri 'benim bebegim basinin ellenmesinden hic hoslanmaz' ya da 'benim kizimin sirti cok hassastir' gibi seyler soolediler edit: tabi bu durumlarda postalla bi tekme atilarak kopek savusturulabilir ama ben o sirada aman ya kopege bisey olursa cadaloz sahibi beni oldurur diye dusunmekteyim :) [Bu mesaj edi tarafından 02 December 2003 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: BlaCk_DmC, 02 December 2003 18:57 tarihinde demiş ki: Kızlara fobi falan ilginç. hehe[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! bendede var kızlara fobi,AŞIK olup,kafayı yemek gibi... :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 vışş abov daha yok mumuş? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Words, long- Hippopotomonstrosesquippedaliophobia or Sesquipedalophobia. şaka herhalde bu :) doktor hastasına rahatsızlığını söylerken adama kriz geliyo fln beyfendi sizde hippopotpmunstdxn.... -oeaaaah....[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 her türden fobi olabilir. yukardakiler "sırf bunlar var" diye birşey yok.. yunanca istediğiniz durum + yunanca korku (phobos) kelimelerini birleştirin istediğiniz fobi çıkartabilirsiniz.. mesela: spawn çizgi romanında kanlı sahneleri okurken annenin yakalayıp sana kızma fobisi... diyebilirsiniz, tabii bunları yunancaya çevirebilirseniz.. sonuçta fobiler sınırsız..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar