Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Turkiye'deki ilk ve Tek Newerwinter Nights Sunucuları Açıldı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Turkiye'deki ilk ve Tek Newerwinter Nights Sunucuları test amacı ile açılmıştır.

Yeterli katılım sağlandığında DM gözetiminde senaryolar uygulanacaktır.

nwn1.agszone.net
nwn1.agszone.net:5122 (PVP Arena)

Tüm oyunseverler beklenmektedir.
Mesaj tarihi:
Su anda orjinal mapler devrededir. Ayrıca karakterler sunucu tarafında tutulmaktadır. Şifre yoktur. Oyuncular sunuucda belirli bir süre oynayıp levellarını arttırdıktan sonra ozel mapler ve tarafımızdan hazırlanan türkçe mapler devreye girecektir.

Onemli olan husus DM gözetiminde oynanacak yeni senaryolar için deneyim ve level kazanılmasıdır.

PVP arena sunucusunda özel maplerde level kasabilirsiniz.

[Bu mesaj comako tarafından 18 Eylül 2002 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
nasilya yani NwN in Serverlari paralimi??[hline]We are the parts of Never Ending story. .
Or the Lost bricks of Wall of Life
Non of us Know the Truth
Non of s will Know.
So Knock Knock Knocking on Hevans Door.
Maybe they will here you.
May be
Mesaj tarihi:
ya bi dosdoru acıklayamadınız sunu yaa.. lafı dondurup durdunuz...=)))
guzelce anlatsın birisi orjinal versiyon mu gerekio yoksam biseylermi indirmek gerekiyo.. multi icin
...kopenhag kriterlerine uyuyonmu uymuomu binalleeh yani..
Mesaj tarihi:
eyi. agszone'un clientini indiriyon bunu nwn klasörüne kopyalion sonta multi dion oda zrit dio master server yok dio sen salla ben lan takilicam zaten diyon sonra direct connect diyip ip adresini yaziyorsun ve serverdasin (lvl7 sorcerer)[hline]Ken "Neurochrome" Kerans-Narzum
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yaw ben server ı açtım adamın teki var yanında modul portal var.Adama tıklıyorum bişeyler diyo ingilizce.Sonra gidip portal a tıklıyorum bişeyler diyo party falan bilmemne anlamıyom oynayamıyom yani portal dan da geçemiyorum öle bi odada kalıyorum napıcam şimdi???[hline]Neden bekliyorsun ki?
Haydi Tıkla!
Hey sen kime diyorum!!
Bak hala tıklamıyo
Olum Tıklasana bak eğlencez
Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun?
Tıkladın mı?
Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Mesaj tarihi:
tamam oldu artık ben de server dayım.Fakat kimseyi göremedim.Ne arena da ne de köyde.Az katılım var heralde.Ben arenada oynadım biraz 3. Level Fighter oldum ama adımı yazmayı unutmuşum saçma sapan bi isimim oldu.Neyse önemli diil arkadaşım tatilde hele bi dönsün gümbür gümbür oynicaz nwn yi.[hline]Neden bekliyorsun ki?
Haydi Tıkla!
Hey sen kime diyorum!!
Bak hala tıklamıyo
Olum Tıklasana bak eğlencez
Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun?
Tıkladın mı?
Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Mesaj tarihi:
said:
Kylean, 05 Şubat 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
Sanırım baska sitelere ait link vermek yasak prdn.

[Bu mesaj Kylean tarafından 05 Şubat 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]

nası ya başka sitelere link vermek yasak=? o zaman ne diye link verme vaR?
Mesaj tarihi:
arkadaslar nwn serverine baglanamıyorum bunun sebebi nedir client dosyasını cektim kurdum calıstırdım fakat multiden direct connect diyorum lakin server has not found gibi bir msg geliyor server is not responding gibi msglar geliyor sebebini birisi acıklayabilirse gercekten cok sevinirim sevgiler saygılar ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Valla anladığım kadariyle herkez online oynamak istiyor.. Adamlar test amaçlı olarak açmışlar... Eger rağbet olursa iyi bir server açıılabilir..[hline] :-o If I die before I awake :-o
:yapma: Pray the lord my soul to keep
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...