comako Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Turkiye'deki ilk ve Tek Newerwinter Nights Sunucuları test amacı ile açılmıştır. Yeterli katılım sağlandığında DM gözetiminde senaryolar uygulanacaktır. nwn1.agszone.net nwn1.agszone.net:5122 (PVP Arena) Tüm oyunseverler beklenmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 senaryo olmadan katılım beklemek biraz garip değil mi ?[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 original mı ?[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comako Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Su anda orjinal mapler devrededir. Ayrıca karakterler sunucu tarafında tutulmaktadır. Şifre yoktur. Oyuncular sunuucda belirli bir süre oynayıp levellarını arttırdıktan sonra ozel mapler ve tarafımızdan hazırlanan türkçe mapler devreye girecektir. Onemli olan husus DM gözetiminde oynanacak yeni senaryolar için deneyim ve level kazanılmasıdır. PVP arena sunucusunda özel maplerde level kasabilirsiniz. [Bu mesaj comako tarafından 18 Eylül 2002 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 newerwinter degil yalniz, neverwinter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Orjinal mi sorusu sanirim yanlis anlasilmis.. Ben ordan 'box mi lazim yoksa cracked server mi' manasini cikarttim sahsen. Benim icin farketmez gerci, boxla girerim direk :P[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Email: [email protected] Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 cracked değildir. AGS paralıdır. NWN 85 milyondur.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freandor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 Yawf bu server'a nasıl bağlancaz. Yani ayarları nasıl yapıcaz. Beceremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 nasilya yani NwN in Serverlari paralimi??[hline]We are the parts of Never Ending story. . Or the Lost bricks of Wall of Life Non of us Know the Truth Non of s will Know. So Knock Knock Knocking on Hevans Door. Maybe they will here you. May be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Aralık 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2002 yok bir client var onu indirip o ip adresinden LAN'dan baglaniyorsunuz.[hline]Ken "Neurochrome" Kerans-Narzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rais7lin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2002 ya bi dosdoru acıklayamadınız sunu yaa.. lafı dondurup durdunuz...=))) guzelce anlatsın birisi orjinal versiyon mu gerekio yoksam biseylermi indirmek gerekiyo.. multi icin ...kopenhag kriterlerine uyuyonmu uymuomu binalleeh yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 eyi. agszone'un clientini indiriyon bunu nwn klasörüne kopyalion sonta multi dion oda zrit dio master server yok dio sen salla ben lan takilicam zaten diyon sonra direct connect diyip ip adresini yaziyorsun ve serverdasin (lvl7 sorcerer)[hline]Ken "Neurochrome" Kerans-Narzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kylean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Sanırım baska sitelere ait link vermek yasak prdn. [Bu mesaj Kylean tarafından 05 Şubat 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yaw ben server ı açtım adamın teki var yanında modul portal var.Adama tıklıyorum bişeyler diyo ingilizce.Sonra gidip portal a tıklıyorum bişeyler diyo party falan bilmemne anlamıyom oynayamıyom yani portal dan da geçemiyorum öle bi odada kalıyorum napıcam şimdi???[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 tamam oldu artık ben de server dayım.Fakat kimseyi göremedim.Ne arena da ne de köyde.Az katılım var heralde.Ben arenada oynadım biraz 3. Level Fighter oldum ama adımı yazmayı unutmuşum saçma sapan bi isimim oldu.Neyse önemli diil arkadaşım tatilde hele bi dönsün gümbür gümbür oynicaz nwn yi.[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: Kylean, 05 Şubat 2003 16:54 tarihinde demiş ki: Sanırım baska sitelere ait link vermek yasak prdn. [Bu mesaj Kylean tarafından 05 Şubat 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] nası ya başka sitelere link vermek yasak=? o zaman ne diye link verme vaR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manshock Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 arkadaslar nwn serverine baglanamıyorum bunun sebebi nedir client dosyasını cektim kurdum calıstırdım fakat multiden direct connect diyorum lakin server has not found gibi bir msg geliyor server is not responding gibi msglar geliyor sebebini birisi acıklayabilirse gercekten cok sevinirim sevgiler saygılar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anesthetic Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Ben Ags-zone da ultima oynamıştım uzun süre.. Bir yıldır falan paralı..[hline] :-o If I die before I awake :-o :yapma: Pray the lord my soul to keep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anesthetic Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Şu an UO staff ından biriyle ICQ dan konuşuyorum.. Daha sonra geniş bilgi vericem buradan[hline] :-o If I die before I awake :-o :yapma: Pray the lord my soul to keep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ben girdim ama kimse yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anesthetic Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Valla anladığım kadariyle herkez online oynamak istiyor.. Adamlar test amaçlı olarak açmışlar... Eger rağbet olursa iyi bir server açıılabilir..[hline] :-o If I die before I awake :-o :yapma: Pray the lord my soul to keep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ya söle yaratık olsunbirlikte kesek edenasionkineistiolarzati online iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ya ags nin asıl serverı açılmıo arena açılıyo.asıl server ı için naapıcam?[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar