Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi dili önerirsiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben ingilizceden farklı bi dil daha öğrenmek istiyorum ama bilmeden başlamak ta istemiyorum, beklediğim gibi ol çıkmayabilir diye. onun için size sorayım dedim ne öneririrsiniz?

aradığım özellikler: çok zor olmasın, yaygın olsun[hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
Mesaj tarihi:
gelecekte amerika planların varsa ispanyolca[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
İngilizce birinci dilinse, Almanca öğren..

Fransızca'yı bir kere öğrenince çok kolay geliyor belki ama, fransızcayı öğrenene kadar anan ağlıyor..

Ama almanca öğremi..
%90 İngilizceye benziyor..
kelimeler farklı bir kez..
ama kurallar çok benziyor..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Mesaj tarihi:
1. Fransızca (Fransa, Kanada, ve Kuzey Africa da bir çok ülkede geçerli)
2. İspanyolca (ispanya, Güney Amerika bir çok ülkede geçerli)
3. Çince 1.5 milyara ashkın nüfusu ve geleceğin ekonomisi
[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 29 November 2003 15:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
okulda 2 sene almanca gördüm ve nefret ettim hocaların da etkisi vardı ama konuşma sekli falan hiç hoşuma gitmiyo akıcı gelmedi bana. ispanyolca nasıl 6 ay kursa gitsem günde 15 -45 dakka baksam konuşurmuyum?[hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
Mesaj tarihi:
almanca sora da fransızca :p
şimdi dünya savaşı çıksa kesin almanların parmağı olur işin içinde ondan o weya bu şekilde biraz akıcı almancaya sahip olmak lazım :p(ben sahip miyim? hayır. ama olabilirim belki)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki :
Ya resmen Kamp kuruyollaw ya..

Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Mesaj tarihi:
ciddi ciddi çince öğrenmek düşünülebilir[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
çince japonca falan zor diil mi? ben hayatımı vermiycem günde maksimum 45 dakka bakarım...[hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
Mesaj tarihi:
türk dillerinin kökeni otaraflara dayandığı için aslında daha kolay öğrenilebilmesi lazım çincenin, japoncanın falan...
ayrıca yazı bilmen gerekmiyo.
[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 29 November 2003 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yazıp okuyamazsam ne anlarım ben o dilden ...

ispanyolcayla italyanca ağır basıyo bana, hangisi daha iyidir kullanışlıdır türkçeye benzer?[hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
Mesaj tarihi:
Ben shu an çnce öğrenmeye bashladım, zor ama gerekli oldunu düşünüyorum...
Resim, çizim seviyorsan hele cokda zevkli =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
İspanyolca daha geçerli İtalyancadan. İtalyanca bir kültür dili gibi kalıyor.

Ama birini öğrendiğinde diğerini de rahatlıkla öğrenirsin. Yapıları aynı çünkü.
Mesaj tarihi:
ispanyolca amerika birleşik devletlerinde de hakim bir dil, özellikle güneyinde

miami'de falan ispanyolca, ingilizceden çok konuşuluyor bile diyebilirim[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
ispanyolca yı nerden öğrencez o zaman? avrupa yakasında bildiğiniz kurs var mı taksim beşiktaş civarında.(çok pahalı olmaması tercih edilir)[hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
Mesaj tarihi:
ispanyolya ya da rusça özellikle rusçayı öneririm,şu an ispanyolcadan sonra en yükselen dil.
almanca ve fransızca çok işine yaramaz,herkes almanca,fransızca biliyor.çok işine yaramaz[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Mesaj tarihi:
İspanyolca için Tepe başına çıkan caddede (taksim) İspanyol kültür merkezi var adi Servantes, en güzel orada öğrenirsin.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 29 November 2003 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...