arar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ben ingilizceden farklı bi dil daha öğrenmek istiyorum ama bilmeden başlamak ta istemiyorum, beklediğim gibi ol çıkmayabilir diye. onun için size sorayım dedim ne öneririrsiniz? aradığım özellikler: çok zor olmasın, yaygın olsun[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 1- Fransızca 2- Almanca derim.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 gelecekte amerika planların varsa ispanyolca[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 İngilizce birinci dilinse, Almanca öğren.. Fransızca'yı bir kere öğrenince çok kolay geliyor belki ama, fransızcayı öğrenene kadar anan ağlıyor.. Ama almanca öğremi.. %90 İngilizceye benziyor.. kelimeler farklı bir kez.. ama kurallar çok benziyor..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 1. Fransızca (Fransa, Kanada, ve Kuzey Africa da bir çok ülkede geçerli) 2. İspanyolca (ispanya, Güney Amerika bir çok ülkede geçerli) 3. Çince 1.5 milyara ashkın nüfusu ve geleceğin ekonomisi [hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 29 November 2003 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 okulda 2 sene almanca gördüm ve nefret ettim hocaların da etkisi vardı ama konuşma sekli falan hiç hoşuma gitmiyo akıcı gelmedi bana. ispanyolca nasıl 6 ay kursa gitsem günde 15 -45 dakka baksam konuşurmuyum?[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 almanca sora da fransızca :p şimdi dünya savaşı çıksa kesin almanların parmağı olur işin içinde ondan o weya bu şekilde biraz akıcı almancaya sahip olmak lazım :p(ben sahip miyim? hayır. ama olabilirim belki)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 1) fransızca / almanca 2) ispanyolca / italyanca[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ciddi ciddi çince öğrenmek düşünülebilir[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 çince japonca falan zor diil mi? ben hayatımı vermiycem günde maksimum 45 dakka bakarım...[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 türk dillerinin kökeni otaraflara dayandığı için aslında daha kolay öğrenilebilmesi lazım çincenin, japoncanın falan... ayrıca yazı bilmen gerekmiyo. [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 29 November 2003 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yazıp okuyamazsam ne anlarım ben o dilden ... ispanyolcayla italyanca ağır basıyo bana, hangisi daha iyidir kullanışlıdır türkçeye benzer?[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ben shu an çnce öğrenmeye bashladım, zor ama gerekli oldunu düşünüyorum... Resim, çizim seviyorsan hele cokda zevkli =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 japonca yada çince öğren[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 almanca ingilizceye göre kat kat daha zor hiç bulaşma bence,[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ibranice[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ispanyolca mı italyanca mı onu soruyorum[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 İspanyolca, Güney Amerikada ve ispanyada geçerli[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 İspanyolca daha geçerli İtalyancadan. İtalyanca bir kültür dili gibi kalıyor. Ama birini öğrendiğinde diğerini de rahatlıkla öğrenirsin. Yapıları aynı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Latin kökenli çoğu avrupa dilleri birini öğrendinmi gerisi kolay gelir[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ispanyolca amerika birleşik devletlerinde de hakim bir dil, özellikle güneyinde miami'de falan ispanyolca, ingilizceden çok konuşuluyor bile diyebilirim[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 İspanyolca ya da Çince olmalı bence terhicin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ispanyolca yı nerden öğrencez o zaman? avrupa yakasında bildiğiniz kurs var mı taksim beşiktaş civarında.(çok pahalı olmaması tercih edilir)[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ispanyolya ya da rusça özellikle rusçayı öneririm,şu an ispanyolcadan sonra en yükselen dil. almanca ve fransızca çok işine yaramaz,herkes almanca,fransızca biliyor.çok işine yaramaz[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 İspanyolca için Tepe başına çıkan caddede (taksim) İspanyol kültür merkezi var adi Servantes, en güzel orada öğrenirsin.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 29 November 2003 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar