can Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Evet beyler, cs oynuyorum ve en iyi mouse'u almak istiyorum. ne alayım sizce? mx500 dediler, ama o da kablosu kırılıyormuş içten ve bozuluyormuş. teşekkürler şimdiden.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 A4tech yazıo benımkınde gayetde guzel sunuda sölım asla optık mouse yanı kablosuz alma basına bela almıs olursun sınırlı bı ınsansan :-)[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 wireless intelli explore[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: Mighty_THoR, 27 November 2003 02:25 tarihinde demiş ki: wireless intelli explore[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" +1 çooook rahat.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: _Pyro_, 27 November 2003 02:07 tarihinde demiş ki: A4tech yazıo benımkınde gayetde guzel sunuda sölım asla optık mouse yanı kablosuz alma basına bela almıs olursun sınırlı bı ınsansan :-)[hline]Grandmaster Welet... optik mouse kullanıyorum ve kablosu var. Çokta memnunum. Kablosuz mouse wireless olanı optik olanlar topsuz lazerle çalışan mouselar. a4 Tech Optic mouse var cs de oynadım başka oyunlarda oynadım alet hiç sorun yapmadı gayet güzel çalıştı öneririm.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 kablosuz maus pek tavsiye etmiyorum. sinir ediyo bazen insanı. küçük müçük zaten alınmaz. bol tuşlu ve hepsini rahatça kullanabildiğin bişey olsun işte ne bileyim. tabi topsuz olsun. para çok sorun diilse cidden çok güzel mouselar var.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 mouse yaa bu sorun etmeyin..al ucuzundan bi a4tech kasma bu kadar aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Logitech MX serisinden herhangi bir mouse.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bence microsoft mouse al biraz pahalı ama piyasada bulabileceğin en iii wirless - optic mouse . cafede arkadaşlar cs de 1.5 sensivitiyle oynuyorlar acayip tatlı bir olay .hiç ışık kaçırmıyor 500 dpi lık normal a4 tech lerden kat kat daha iii[hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 a4tech 4d++ kablolu toplu ama çok kullanışlı bir mouse tavsiye ederim ergonomisine diyecek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 altın mı paraya kıyıp iyi birşey almak lazım ben microsaoftumu almadan önce 6 ayda 4 tane toplu koblolu/wireless parçaladım hiçbiride bunun kadar rahat değildi[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 o kablo sorunu baskasinda tesadüfen olmustur. ben de ilk defa duydum... mx500 ii bayaa...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 aslında amacım, şöyle bir tane bozulmayanlardan almak. a4'ler paso bozuluyorlar, benim de sinirlerimi bozuyorlar.[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Kablolu Optik saydam "Chic" markalı Mousum var çok memnunum. tavsiye ederim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 kesinlikle optical olsun.. kablosuz alma oyun oynarken pili biter zart olur zurt olur sarj etme problemi var bence dayanmaz.. micrasoft tan mause aldım hiçbir sorun çıkarmadı usb/p2 destekliyor hepsini ve hiçbir sorun yaşatmadı..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ya mx500 guzel mouse ama abartildigi gibi en iyisi degil cok yuksek fiyattan satiliyo microsoft wireless explorerlar 3.0 gayet guzel fiyatida makul kablolu alirsan dahada ucuz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Logitech ' te iyidir tabii. microsoft, logitech arasında seçim yap.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ben de mx310 ya da mx 500 almayi dusunuyorum, mx 310 resimlerinde sekli bir garip gozukuyor, rahat degil gibi, bir de o yanlardaki tuslar elin altinda kaliyor ki benim elim de baya buyuk sayilir. Mx 500 de fazla buyuk. Hangisi sizce?[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 28 November 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mx 700 nasıl bileniniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 mx 700 =para tuzağı[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Dünyada şuanda optic mouselarda en iyi mouse MX serisidir. Teknik ve görüntü açısından en iyisi odur. MX serisinin optic özellikleri aynıdır, sadece görüntüsü farklıdır. Ama Logitech'in tek eksisi driver'ının (mouseware) rezalet olmasıdır. Driver konusunda ise Microsoft liderdir.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar