Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse tavsiyesi...

can

Öne çıkan mesajlar

said:
Mighty_THoR, 27 November 2003 02:25 tarihinde demiş ki:
wireless intelli explore[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"

+1
çooook rahat.[hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Pyro_, 27 November 2003 02:07 tarihinde demiş ki:
A4tech yazıo benımkınde gayetde guzel sunuda sölım asla optık mouse yanı kablosuz alma basına bela almıs olursun sınırlı bı ınsansan :-)[hline]Grandmaster Welet...

optik mouse kullanıyorum ve kablosu var. Çokta memnunum. Kablosuz mouse wireless olanı optik olanlar topsuz lazerle çalışan mouselar. a4 Tech Optic mouse var cs de oynadım başka oyunlarda oynadım alet hiç sorun yapmadı gayet güzel çalıştı öneririm.[hline]Lotgd Güzel bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

kablosuz maus pek tavsiye etmiyorum. sinir ediyo bazen insanı.
küçük müçük zaten alınmaz.
bol tuşlu ve hepsini rahatça kullanabildiğin bişey olsun işte ne bileyim.
tabi topsuz olsun.

para çok sorun diilse cidden çok güzel mouselar var.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

altın mı paraya kıyıp iyi birşey almak lazım ben microsaoftumu almadan önce 6 ayda 4 tane toplu koblolu/wireless parçaladım hiçbiride bunun kadar rahat değildi[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

aslında amacım, şöyle bir tane bozulmayanlardan almak.
a4'ler paso bozuluyorlar, benim de sinirlerimi bozuyorlar.[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki
karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
evet abi beyinsiz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kesinlikle optical olsun..
kablosuz alma oyun oynarken pili biter zart olur zurt olur sarj etme problemi var bence dayanmaz..
micrasoft tan mause aldım hiçbir sorun çıkarmadı usb/p2 destekliyor hepsini ve hiçbir sorun yaşatmadı..[hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de mx310 ya da mx 500 almayi dusunuyorum, mx 310 resimlerinde sekli bir garip gozukuyor, rahat degil gibi, bir de o yanlardaki tuslar elin altinda kaliyor ki benim elim de baya buyuk sayilir. Mx 500 de fazla buyuk. Hangisi sizce?[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 28 November 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyada şuanda optic mouselarda en iyi mouse MX serisidir. Teknik ve görüntü açısından en iyisi odur.

MX serisinin optic özellikleri aynıdır, sadece görüntüsü farklıdır. Ama Logitech'in tek eksisi driver'ının (mouseware) rezalet olmasıdır. Driver konusunda ise Microsoft liderdir.[hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...