Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Eagle'ın ısrarları üzerine topic açıyorum buraya. Ankara'da FRP oynamak isteyen var mı? Varsa kimler? Yarın gelebilirler mi? Gelip oynamak isterler mi? Oynamak isterlerse neyi oynamak isterler. Oynamak istemiyorlarsa neden istemiyorlar?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 son ıkı soru bomba[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 gelecekler bana cepten ulaşsın.. 0533 246 35 51[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 frp oynamasını bilmiyorum..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ee yokmu oynayan 2 haftada bir falan toplanıp oynıcaz eğer başlayabilirsek olaya herkez vakit ayırabilir sanırım 2 haftada bir olursa(özellikle ben heh)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 yav bilgiçlik yapmak istememde bunun yeri masaüstü değil mi[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 oynamayı bilmem ama izleyici olarak katılmak isterim.
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 yaaa işte ankara böyle biyer... sonra ankarayı pembe geçelim lütfen diyince kızıyosunuz... :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 oynarım ancak üzgünüm yarın misafirim var :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 cumarteside olur ama akşam yokum ben yani 6 ya kadar falan takılabilirim en fazla
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Biz yaptık istanbulda. Çok da güzel oldu.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 abi adamin yazdigi basliktan belli oluyor bezmis oldugu olaydan. GL[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bezdim abi bezdim. biri gelir biri gelmez.. birinin sefgilisi vardır diğeri telefonunu açmaz..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 harbi ha .. biz geliyoruz bandırmalardan bir allahın kulu gelmiyor buluşmaya ayıp kınıyorum.. *!Kın*[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 abi aslinda ne guzel olurdu ben turkiyede olsam Zaten ankaraliyimda Bir toplanir oynardik Frp Bu arada manyak bir site ve source buldm Dur atayim mesajlari/[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bonecum bi miktar yaptırım gücü gerekiyo sanırım grubu bir arada tutmak için :) bi de uzun soluklu bi campaignden önce bi one shot bişeyler yapmanızı öneririm. ardından da güzel bi feedback...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ankarada olsam gelirdim:D istanbulda tekrar yapılmasını öneriyorum?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 sorumluluk sahibi bi DM bulmak gerekiyo önce. eh zor tabi bu devirde :D[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 senden iyisini mi bulcez?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yok beni bulaştırmayın. bi kaptırdık paçayı bi daha kurtaramıyoruz kaç aydır. millet aç. oynatan adam bulunca iyisini kötüsünü dinlemiyo yapışıyolar. yoksa benim iyi ya da sorumluluk sahibi olduğumdan diil :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bana ne istanbuldan.. topiğimi mahvetmeyin[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Öne çıkan mesajlar