Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death Uo Ya Giremeyenler ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyide problem client değilki bende 2,0,3 le giriom sorun acc leriniz free değil bide admine söle benim acc hala açılmamış servera restart çeksin :P[hline]Bu yazıda burda bitti
Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir
[Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
[b] Emrin Olur zgrw...[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence:
"We Don't Scare Yet,We Never Scare"
Lord British|Order Leader

Mesaj tarihi:
abi neden herkes birbirine emir verircesine boyle laflar soyluyo abi millet buraya muabbete geliyo...
yabmayın!:D[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence:

Death Uo Staff...

Mesaj tarihi:
emirle alakası yok geyiğine bi laf dedim alındın . böyle bir tepki verceğini bilsem söylemezdim[hline]Bu yazıda burda bitti
Mesaj tarihi:
ya canım benım $aka yaptık hemen kızma bnde espri yaptım sen alındın...[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence:

Death Uo Staff...

Mesaj tarihi:
onu biliorum da linke tıklayınca mynet de bole bi sayfa yok diye bi sayfa acılıyo suraya yaz yaf :D[hline]UO oynamak resim çizmeye benzer, fakat her resim çizen sanatçı olamaz.
Mesaj tarihi:
su anda server icin yeni bir site yapılmakta o da yarın biter o zamna girebilirsin zaman tu anda kapalı...![hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence:

Death Uo Staff...

Mesaj tarihi:
195.174.108.171,2593[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence:

Death Uo Staff...

Mesaj tarihi:
guest guest olarak girilio guest hesapları açık ben öle giriom arada :)[hline]Bu yazıda burda bitti
  • 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...