Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ewet.. artık sap diilim 1.5 yıl aradan sonra bi kız arkadaş buldum... darısı nice sap paticik üyesinin başına :p[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 24 November 2003 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 amiiin.(de bana noluyo benim var ama olsun yakinda zati ayrilir.geleceg yatirim yapiyim) 10 kere daha amin[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Ne mutlu sana[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal [Bu mesaj Adiemus tarafından 24 November 2003 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Yaa bende bişi var bi türlü sevgilim olmuyo . ya bana aşık olanıı ben beyenmiom yada benim aşık olduğum kız beni beyenmio . Neyse ben bölede iyiyim :D[hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||Teröre Karşı Birer Bayrak Asalım[Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 24 November 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: zgrw, 24 November 2003 19:03 tarihinde demiş ki: Yaa bende bişi var bi türlü sevgilim olmuyo . ya bana aşık olanıı ben beyenmiom yada benim aşık olduğum kız beni beyenmio . Neyse ben bölede iyiyim :D[hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||Teröre Karşı Birer Bayrak Asalım[Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 24 November 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] en son ben böle iyiyim kısmı harıc aynı :D[hline]Grandmaster Welet...[Bu mesaj _Pyro_ tarafından 24 November 2003 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Sapım, mutlu deilim.[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzları -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben sap değilim sadece biraz gıcık biriyim ama mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 benim sap olduğumu bilmeyen yoktur heralde sapım we mutluyum sap olmamanın o kadar çok eksisi warki...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Sap değilim, mutluyum :D[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: Natural_Jedi, 24 November 2003 19:10 tarihinde demiş ki: benim sap olduğumu bilmeyen yoktur heralde sapım we mutluyum sap olmamanın o kadar çok eksisi warki...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Saysana şu eksileri bi ara. Bizde bilelim belki sap olmayan arkadaşlar sap olmaya karar verir.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 sap deilim ama sap gibiyim nasımı skati bizi ışınlamadıgı sürece buluşmak sayısal lotodan 6tutturmak kadar zor..[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 AMİİİİİİN seninle çikabilseydim ah keşkem ah keşkem elini tutabilseydim ah keşkem ah keşkem kafelerde diskolarda belini sarabilseydim ah keşkem ah keşkem elimdeki sazim olsan doya doya çalsam seni kadehimde şarap olsan ah keşkem ah keşkem oof doya doya içsem seni ah keşkem ah keşkem ahh keşkem keşkem keşkem içebilseydim keşkem ahh keşkem keşkem keşkem çalabilseydim keşkem[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Sap değilim... Çokta mutluyum.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 susun saplar sizi..... :PppPPPpPPPPpp[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Yanlız şöyle bi durum var ; kız arkadaşın olmasa bi dert, olsa bi dert.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Eğer seviyorsan. Hiç dert değil =).[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: Alexi_Septimus, 24 November 2003 19:40 tarihinde demiş ki: Eğer seviyorsan. Hiç dert değil =).[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. olur bişiler merak etme zmn geçsin biraz :>) tabii olmamasından yanayız ama ne yapalım gururumuz el vermior eh..[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Yakın zamanda benımde olucak işalla darısı hepimizin başnıa valla[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: Afterdeep, 24 November 2003 19:23 tarihinde demiş ki: said: Natural_Jedi, 24 November 2003 19:10 tarihinde demiş ki: benim sap olduğumu bilmeyen yoktur heralde sapım we mutluyum sap olmamanın o kadar çok eksisi warki...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Saysana şu eksileri bi ara. Bizde bilelim belki sap olmayan arkadaşlar sap olmaya karar verir.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun para gidio,zaman gidio,zırt pırt arayıp sewgini belli edicen telefon faturası girio,yetmez miş gibi birde sewgi dolu mesajlar falan atıcan kontür gidio,istediğin şeyleri ona göre ayarlamak zorunda kaliosun tabi bunları yapmassan zaten kız senle çıkmaz.eğer çok sewiosan zaten bayıla bayıla yaparsın.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Ulusal Saplar Düttürüsü (marşı) Sapların önde gidenleri Bir arada burada Birlikten bir güç doğar O gücü saplar anlar Sap geldim sap gidiyorum Mutluyum gururluyum Karıya kıza yedirmediğim paramla Gül gibi geçinip gidiyorum Ne hediye derdi Ne kendini beğendirme derdi Ne de buluşmalarda bekleme derdi Bunlarsız çok mutluyum Sap geldim sap gidiyorum Her 15 Şubat'ta Saplar gününü kutluyorum[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ya benim yaptığımı yapın sadece kendinizi ve sizi sevenleri sevin bölece üzülmezsiniz :). (Not:Keşke bunu bende yapabilsem )[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Ne diyim Allah kurtarsın hepnizi...[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Marş Süperrrrr olmuş :D:D:D[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Düttürü çok hoş olmuş :-)[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 beline kuvvet. (bkz: böyle topice böyle yanıt)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar