Bergkamp Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Serverimiz tekrar hizmete girmiştir.Client yapimi bitmistir. www.krynn.tr.gs Staff alımları başlamıştır icq: 919832[hline]www.krynn.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Umarım Başarabilir....[hline]Evil Lord Fransua DeaD oR AliVe www.paticik.com The BesT Script Site [Bu mesaj dom tarafından 03 November 2003 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bergkamp Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 İsallah acamizin 0 lag 0 edit 0 speed staff olmak istiyewnler icqya gelsin tekrar duyuruyorum icq no 919832[hline]www.krynn.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 tebrik ediyorum seni yiit hll olsun bir kez daha aramızdasın başarılarının devamını diliyorum bir konuda yarıdma ihtiyacın olursa çekinmeden sorabilirsin bana tekrar başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bergkamp Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 tamam teşekkürler de sen kimsin cikaramadım (: icq wersene konusalım[hline]www.krynn.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Beyler Gm alımı için nasıl başvuruda bulunucaz gmlik biras biliorum da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bergkamp Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 calinti? sitemiz daha tam acilmadi bagzi linkler calismio ama calinti dedin anliyamadım bu site tamamen bana aittir.[hline]www.krynn.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 krynn uo derken biraz abartılı olmuş sanırım... Dragonlance ı aynen yansıttınmı servera....mesela en önemlisi ırklar ve mage sınıfı bunları tam olarak yaptınmı kitaplardaki gibi??????????[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bergkamp Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Irk sistemini yaziyorum ztn Lexius bana msj atiyodunuz zirt pirt ben awayim diyodum onla ugrasiodum bitmek uzere guzel oldu[hline]www.krynn.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 abi ben Elrond ya lexin olm bak çalma cidden çalıntıysa bırak şimdiden bi de krynn diosun da evet dragonlancei yanstııo mu[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bi kitabı okuyup direk ordan alıntılar yapıcaksan tamam ama bi kitabı okuyum isim çalıcaksan baştan sıçmışlsın demektir carizma falso anlamında.....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 iyi bir server olucak orasi kediler uzanamadığı etleri pislerler birisi şu kedileri vursun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Ben Şahsımca Beğendim. site kotu azcık :) eueh sitenin ne onemı var onemli olan sunucu :D [Bu mesaj chris tarafından 08 November 2003 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Umarım Developer'ınız Nebula forumlarında yardım istemekte olan kişi değildir.[hline]Quaxis Developer - Delinquent www.quaxis.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ben girmedim annatsanıza bi neler war[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Irk Sistemi Flan... Pazar Alanı Newbie center birçok sey eu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Ben Şahsımca Beğendim. site kotu azcık eueh sitenin ne onemı var onemli olan sunucu Kisiye.... daha iyisini yapabilecekmisn o zman web master olarak girebilrmym de[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦AnkaranınAnkaralınınAslanları¦¦¦¦¦¦¦ [Bu mesaj Taina tarafından 09 November 2003 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: marul, 08 November 2003 20:23 tarihinde demiş ki: Umarım Developer'ınız Nebula forumlarında yardım istemekte olan kişi değildir.[hline]Quaxis Developer - Delinquent www.quaxis.net Malesef öyle..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adorer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Merhabalar arkdaşlar , Krynn denilen bu serverın gm oldum sonra admin sonra hc :) Bu hale gelene kadar dier hc olan Qudsider Nblde acc istiyor. Aynen şu şekil: "Bana acc bul ne istersen yaparım","shardı sana veririm master mage yeter" v.s gibi şeyler diyor ve sonra bende vermeyince serverı kaptdı servera alinan counsların bile accsini istemiş adamlar icqdan bana diyolar quidsider bizden acc istiyor diyorlar.KRYYN UO TAMAMEN BİR HACK İÇİN ACILMIS SERVERDIR VE AYRICA HAYAL ÜRÜNÜDÜR. BURDANDA ANLIYORUZKİ QUASİX STAFF NBLYİ YAKINDAN İZLİYOR DEVELOPER FORUMLARINDA GEZDİĞİNE GÖRE. [Bu mesaj Adorer tarafından 26 November 2003 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Adorer tarafından 26 November 2003 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 tamamen saçma şeyler diyorsun adam accountu niye istedi?Nebuladaki yenilikleri görmek için.Ben verdim acci 7x fencer falan adam girdi oyuna cıktı.1 item ellenmedi.Ben güveniyorum üstelik bergampın kendi accountu var belliki bişey deniycek[hline]Sicilli üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Arkadaslar adorer sonuna kadar haklı ebnde gm dim orda ve hersey hack icin yapılmıs DreMys diye bir arkadas wardı krynn de orda qudsider a acc wermis qud sider neler yapmıs offffff ... butun bvanka bosalmıs..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adorer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Bizde yalan yok arkdaşım Bloody Claude diye charımla oyunuyodu banlanmış neden KÜFÜR SPEED ben charla girmiyodum icqdan bana locusdan 20 tane char verdi gir bak diye bana master mage ver diyor azımı acdırmayın zaten acdım ama quannda Jaloom Despana diye gm mage char verdi gir bak diye locusda tinker char verdi silmişler v.s şeyler olmuş. Mydreams mı ne diye birisi vardı normalda app başlanılır adam 7x di anlamadım tabi olaya el atdım bankasında 6 7m para loglara bakdım Qudsider edtilemiş yane Berkamp denilen arkdaş bende gmlere sordum bu ne ayak fln diye adamı editlemişler ... adama castel guild silver steed ice robe v.s herşey vermişler bende dayanamadım banladım serverdan. Krynn uo hiç birşey olamas siz bu berkampmıdır nedir ona mastermage verin siteyi bana vericekdi möaster mage char verirsem icq historyde var... kendisi bir numaralı dolandırıcı bana güvenmeye bilirsiniz bu saatden sonra kimsye yalan sölüyecek halim yok allaha şükür... ama qudsider master mage chara bana worldu yollayıp siteyi biele vericekdi hatda ben serverı ciddyi aldım sponsor bile aramaya basladım admindim bir bakıyodum britde silver steedle dolaşan adamlar var hemen adamı green acrese cekip kim verdi diye sordugumda Qudsider dedikleri zamn yüzüm kızarıyodu bende siliyodum horse veriyodum... bunları kimse inkar edemez... sinrimden yalnış yunnuş yazıyorum kusura bakmayın arkdaşlar sölediklerimde herhangi bir yalan yok Sybro gm onada sorabilirsiniz. İyi Günler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 eveet sanırım arkadaşımız nine yiit geri geldi :) bakın beyler her bişiyi burda açıklıorum demek ki lexin 2 senede hiç deişmemiş iş limbscomp ile başladı.... o sıralarda fikirlerimi paylaşçak bi server ararken bu adama rastladım işte iyi davrandı flm bana sitesini flm yaptım ownerlık aldım fln adamın gerçek yüzü çıktı ortaya ben yazdım die çalıntı scp koyuyor kendisi de bi moktan çakmıodu.sinirlendim bıraktım (tabii neler döndü) bnm charımı da hackledi şerefsiz master swordsman charım gitti. bu adam sonra bnm sitelerimi kendim yaptım die çaldı falan dolandırıcı şerefsizin allahıdır bu adam güvenmeyin kendisi süper nine olrak da bilinir nebula'da[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adorer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: Fransua, 26 November 2003 14:06 tarihinde demiş ki: Arkadaslar adorer sonuna kadar haklı ebnde gm dim orda ve hersey hack icin yapılmıs DreMys diye bir arkadas wardı krynn de orda qudsider a acc wermis qud sider neler yapmıs offffff ... butun bvanka bosalmıs..... Fransua öncelikle teşekkür ederim staffken adın neydi. Tam cıkaramadım krynn son zamnlarında 4 tane couns. aldım seer aldım senior gm aldım da... arkdaş diorki nbldeki yeniliklere bakıcak ben ona charı verdiğimde charda Bloodrock set darkmid +12 spear vardı 1.gün action yapmış ölmemiş 2. gün itemler yokdu :) ehehe itemleri söledi bende cnn saolsun nasıl olsa bırakdım quannı dedim ama dier haksızlıklar iyice bu olayı çığrığından cıkardı krynnda stormlance var ismi koray ona sorabilirsiniz arkadaşı servera geldiğnde str kasmayı bilmiyodu strsini 100 yapalımmı dedi Qudsider ağır bir cwpla "nedemk şimdi bu editmi yapıyorusnuz" gibisinden konusdu sonra britdeki silver steedler oooooooffff offffff deditdirdi şu an ultima Dünyasında 2 server bilirim 1.Anet Exile 2.Quaxis II oda dmx sayesinde ayakda duruyor.yukardaki yazıları dikkatce okuyun arkdaşlar bizim düşdüğümüz duruma siz düşmeyin oyuncu olarak çok sıkkdı ultima neden ultimayi bu hale getiren Nebula utansın..... ordaki shardan uzaklaştırılanlar diyer shardlara kayıyolar. dikkat edin arkdaşlar. Staff arkdaşlarımız bunlar çok iyi bilir... Nebula ultimayı mahvetdi bu yigit denilen kişide nblanın pisliklerindendir. scpleri burdan indriyor benyazdım diye geçniyor. kendisi sphre serverı acıp nblde action yapdığınıda çok iyi biliyorum ...... [Bu mesaj Adorer tarafından 26 November 2003 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 [b]adorer benim charım ya Gerard oncelikle gercekten nebula bir aclık serverı millet set,para,+lı silah ıcın annesını babasını kesıyo abi olurmu bole sey butun lame ler oraya bulunmus ya lameler diyorum ama 350 kısıden neredeyse 250 si oynamayı bılmıyo gecen gun arkın charıyla gıredım nebulaya(Ivan Fencergiller) ya adam bana rune book nedır dıye soruyo sımdı derkı bırıı olur boyle seyler demekkı bılmıyo abı server acılalı 4 sene ye yaklasık oldu abı bu ultima camiasında nebula metalon la tanındı tabikide metalonda da edit olmayan kisiler yoktu abi neyse bırakalım metalonu gercek konuya grerı donelım simdi abi turkyıyedeki en iyi server olarak: 1.Hardgamer 2.Dark Venue 3.Nebula 4.Sylveria Bence Ama sizleri bilmem abi nebula kasmalı server olarak en ıyı olarka gosterılıyo abi bir insan orda oynamaya karar verdiyse lamer olmakta istemiyosa bisiler bilipte gelicekki oyunun zevki cıksın yok abi millet oyuna baslıyo abi nereyde basliyim diyolar direkman abi nebula diyolar ne war abi nebulada zaten playerden cok bisi yok adamın biri yere 1 gp atıyo millet onun icin birbirini kesiyo olurmu abi hadi evleri bosver evler herserverda pahalı abi... ABİ NE DİYİM NEBULAYI BOYLE BIR AC SERVER YAPAN PLAYERLER UTANSIN[hline][b][i]"Dread Lord's are Attacking You" said The Captain Scott.The Lord British yelled after this sentence: "We Don't Scare Yet,We Never Scare" Lord British|Order Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar