Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaçan Kovalanır


Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Çok merak ettiğim bişi bu kaçan kovalanır olayı..aramızda kızlarda var erkekler de var neden bu kaçan kovalanır olayı %90 tutuo ya?? ben şahsen uyuz oluorum ben seviosam sen seviosan böle saçma sapan oyunlara ne gerek var diye düşünüyorum ama deneyince de tutuo harbiden ya deli oluorum ben bu oyunlara..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında cevap çok da karmaşık değil. Şimdi birincil şart olarak ilk bakışta iki kişininde birbirinden deli gibi hoşlanmamış olması gerekir. Şayet durum buysa zaten olay kaçma kovalama boyutu ile değil, yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu ile devam edecektir. Bizim esas konumuz taraflardan birisinin diğerinden sadece hoşlanmış olması durumu için geçerli. Diyelimki A kişisi yani Ahmet, B kişisi yani Burcu'dan çok hoşlansın ama Burcu Ahmet'den sadece bir miktar hoşlanmış olsun. Şimdi Ahmet Burcu'ya kur yaptıkça Burcu içten içe okşanan gururunun şevki ile durumdan daha çok zevk almaya başlayacak ve kendisini daha fazla bir özel ve bulunmaz hissedecektr. Daha bir hafta önce kendisini çirkin bulan Burcu, bir anda aslında hiç de çirkin olmadığının hatta etrafındaki bir çok kişiden daha güzel olduğunun farkına varacaktır.

Eh durum bu olunca hemen bir kişiye yani Ahmet'e bağlanmak olmaz, etrafına daha bir dikkatli bakmalıdır. Ahmet'in ise boş durmaya hiç niyeti yoktur, aslıdıkça asılır.... Ancak Ahmet bilmemektedir ki yaptığı bütün kurlar, ona karşısında daha da çok şişinen bir Burcu olarak geri dönecektir.

Aradan geçen uzunca bir süre sonunda artık Ahmet kovalamaktan bitap düşmüş ve Burcu'nun aslında düşündüğü kadar özel birisi olmadığını farketmeye başlamıştır. Burcu ise bu azalan ilgi karşısında önce şaşırır. Artık Ahmet için eskisi kadar çekici olmadığının farkına vardıkça önce bunun Ahmet'in kaybı, onun ahmaklığı olduğunu düşünsede etrafta ona başka kur yapan da yoksa sorunu hem kendisinde aramaya başlar, hemde elindeki fırsatı yani Ahmet'i kaçırmak üzere olduğu gördüğü için panikler. Gelişen bu yeni durum ışığında artık kendisine çeki düzen veren Burcu Ahmet'in peşinde koşmaya başlar. Ancak Ahmet'in aklı Burcunun bu hareketi ile her ne kadar karışsada artık enerjisi tükenmiştir ve Burcu'ya yüz vermez. Şayet Ahmet'in enerjisi tükenmemişse o da Burcu'ya yüz verir ve tekrar Burcu'nun peşinden koşmaya başlar. İşte bu noktada başladığımız noktaya geri döneriz, yani Burcunun egosu bir kez daha tatmin olmaya ve koltukları kabarmaya başlar.

Bu kısır döngü ne zaman bir sona erer, iki taraftan birisinin enerjisi tükendiğinde, bu kaçma kovalamaca oyunundan sıkılınca yada daha iyi bir oyun arkadaşı bulunca. Eh tabii ki bir seçenek daha var, Ahmet ile Burcu birlikte olurlar.

Aslında bu yukarıda anlattıklarımız sen ve o çok hoşlandığın özel kişi için geçerli değil, sizler istisnasınız değil mi? Evet zaten sen en özel kişi olarak bu kısır döngüyü bozacak kişi, yani diğerinin tek aşkı olacaksın değil mi? Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabiii...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

[Bu mesaj fedaykin tarafından 24 November 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin cok guzel tasvir etmişsin hll olsun :)

bu arada senın dedıklerıne tıpa tıp aynısı degıl ama ben bı kızın pesınde kosdum flm kız ıste tanımıorum tam vs. dedi ii dedim ıste 3-4 hafta gecti konusuduk o arada flm sora cikma teklifi ettim kbl etmedi. benim gurur meselem vardır ayrıldıgım veya kbl etmiyen kızlarla hıc konusmam her ne kdr mılete sacma gelsede bu benım ıcın böle :) işte kızla yaklasık 3 ay konusmadım dedım belkı ınmıstır koltukları mısalı :D ettik gene ilk önce dusundu flm zaman ıstedı aradan 1 hafta gecti tık yok ark.na sordum ıkılımde vs. dıo ne var bunda ya evt ya hyr dicek dedim 2 gun sora ark. olarak kalalim dedi sen gene gurur yaparsın gene konusmazsın bu sefer 5 ay :D sora okulun son 2 haftası konusmaya basladım bu senede konusuoz ama gene hoslanıorum sanırım kızdan :( acep bıraksam hıc konusmasam belki unuturum veya da gercekten ilgisi azda olsa var mı yok mu belli olur diorum bunada bir cvp bulana hll olsun :D[hline]Grandmaster Welet...

[Bu mesaj _Pyro_ tarafından 24 November 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu


eheheheeh bu forumlarda fedaykin imzali en duygusal post bu olsa gerek[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
slında bu yukarıda anlattıklarımız sen ve o çok hoşlandığın özel kişi için geçerli değil, sizler istisnasınız değil mi? Evet zaten sen en özel kişi olarak bu kısır döngüyü bozacak kişi, yani diğerinin tek aşkı olacaksın değil mi? Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabiii...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

[Bu mesaj fedaykin tarafından 24 November 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]

İçimi kararttın vallahi ...
Ben veya biz istisnayız.[hline]Kuzu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...