Numb Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 nedir[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 hm suratına kapatmak uygun olabilir yada lol diyip kapat daha eglenceli olur
Zed Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ehe bunlar yardımcı olur belki[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Ama ben artık seni sevmiyorum de.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Zed'in werdiği linke gir sanırım istemediğin kadar bulacaksın * okurken ekran önüde kopar *[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ?
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Bence direk tersle hatta hic cwp verme..[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ehe benimkinin aynısını buldum. yanlız olmamak güzel. -merhaba, öss'en nasıl geçti onu merak etmiştim de..umarım iyisindir -tüm senemi siktin össyi de tahmin et artık! (2pac) copyleft ekşisözlük.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 eğer o seni terkettiğinde üzülmüşsen onu biraz uğraştırıp teklifini kabu let eğer istiyosan tabi[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Valeron, 09 September 2003 22:54 tarihinde demiş ki P.S: nedemek 3 ay cinsel iliski OHa ben 2 gn masturbasyon yapmadan duramiom :D frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 sözlük tarzı cevaptır rahatsız olunabilir: -alo denizcan seni çok özledim, öss stresinde bittiğine göre belki görüşebiliriz di mi? -vermiceksen baştan söle uğraşmayalım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Güzel bir rap şarkı söylenebilir... yo yo yo hem terkedersin beni tutmazsın elimi bulamadın demi benim gibi hadi tut elimi bırak şeyimi[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 auhauhauha super ya geberdim ilk sayfada gulmekten -msg gelir okunur hayvanlasılır, gulunur -gene aynısı -gene aynısı -gene aynısı . . . -ea-----odum yeter?[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 sevgimim vardı eskiden terk etti beni aniden yaktım tüm fotoğraflarını birden geldi bir mesaj tek paragraf sensiz yapamıyorum bitsin bu acı gel yanıma sokul koynuma hadi sarıl boynuma yo yo yo derim ben olsam bitti yeter olan oldu artık geber yapmayacaktın bunu bana atlamayacaktın sağa sola[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 İğrenç olan olarak hatırlanmaktansa bence sadece senin artık istemiyorum de.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: BonePART, 12 September 2003 10:28 tarihinde demiş ki: ben keşiş oldum tibete tasındım bulusmammız zor de Eh işte en güzel cevap, kesinlikle uygulanmalı sonuçlarına bakıp eğlenilmeli.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Eno Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 eheh çok benzer bir olay başıma geldi. anlatayım.. mesaj geldi naber napıyosun diye işte. neden ayrıldık biz saçmalamışız yazıyo... ama numara kayıtlı değil. :) hayvanlık bu ya. yanlış mesaj sanırım? şeklinde mesaj attım :) 5 dakka sonra cevap.. ben xxx yeniden deneyebileceğimizi düşünmüştüm ama ynalış düşünmüşüm sanırım. O gün akşama kadar aklıma geldikçe gülmüştüm. Ama sonra üzülmüştüm, zira kız güzeldi oldukça...[hline]Profocio Hosting
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ehe burdada yanlız değiliz. fiz bizde bunun community'sini kuralım :)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 yok.öss senesinde bi kıza kafayı takıp,çok daha iyi yerlere girebilecekken,kız yüzünden sınavı bok gibi geçenler ve sınavdan sonra eski sevgili aradığında küfür edenler community'si. kısaca ÖSBKKTÇDİYGKYSBGGSSESAKE community. başkan Ra_d başkan yardımcısı Fizban. kurucu üyeler: Ra_d Fizban biraz uzunmu oldu?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 düzeleyelim o zaman Başkan:Ra_d başkan yardımcıları(yardımcılar dielim sen boş kalma): Phalanx,Fizban.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
theCio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 direk salla acı cektır ama oncem uahauh :P[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 -kız bişeyler der -burda öyle biri yok. tam cuk oturan bir taktiktir nitekim herzaman kullanırım[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
aBSoLuT-BuLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ya terkeden erkekse? o zaman ne dicez[hline]We are the masters, we are the slaves. We are everywhere also nowhere. We are the ones to decide and RULE! Hier ist kein Warum.
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 kısaca ÖSBKKTÇDİYGKYSBGGSSESAKE community. başkan Ra_d başkan yardımcısı Fizban. kurucu üyeler: Ra_d Fizban Community genel sekreteri ve basın danışmanı: Sir Lancelot Eh bende sizdenim :) Gerçi benim güzel geçmişti lol Sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ?
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 kız arkadaş falan zararlı şeyler... uzak durun![hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bende tamam de telide kapama kalsın öle höynk die[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay
Öne çıkan mesajlar